Alka

Alka

2.8 reviewscore • 4 reviews
S

Kwakzalverij

Laten we gewoon even heel simpel zijn. Alka gebruikt allemaal lastige woorden en hoopt op een tekort aan wetenschappelijke kennis bij hun klanten. De meeste van hun producten doen niets meer dan een placebo kan doen, en enkele producten kunnen zelfs gevaarlijk zijn.

Ons lichaam zorgt zelf voor een goede zuur-base balans. Als dat uit evenwicht is, zou je al dood zijn. Alka stelt zelf dat vooral het verzuren van het lichaam erg gevaarlijk is, en raadt aan je te ontzuren met basische producten. Het gevaar hiervan is (en dan vooral de producten die daadwerkelijk basisch zijn, een aantal zijn dit namelijk niet terwijl ze zeggen van wel), is dat je maag minder zuur wordt, wat de overlevingskans van ziekteverwekkers verhoogd. Hierdoor kan de kans op ziek worden dus verhogen. Ze lijken dit te doen doordat 'zuren' eng klinken, en 'basen' als tegenovergestelde dan wel goed moeten zijn. Maar, zuren en basen zijn even gevaarlijk. Waar een hoge concentratie zuur je huid weg kan branden, zal een gelijke concentratie base je huid even snel doen oplossen.

Al met al: het is absurd dat een bedrijf als deze überhaupt mag bestaan.

Groetjes, iemand die een opleiding scheikunde heeft afgerond.

Stijn 16 mrt 2024
Reageer
S

Prijsstijging scrub van Alka

Ik ben al jaren een trouwe gebruiker van de scrub van Alka, maar ik moet nu mijn teleurstelling uiten over de recente prijsverhoging. Onlangs kocht ik een nieuwe pot voor €24,95, wat voorheen de prijs was voor 625 gr, maar nu voor slechts 225 gr. Dit was een schokkende ontdekking. Na contact met de klantenservice van Alka, werd mij verteld dat de prijsstijging te wijten was aan duurdere grondstoffen. Dit antwoord stelde me teleur, vooral omdat ik veel Alka-producten gebruik en nu vrees dat ook deze aanzienlijk duurder zullen worden.

Sandra 19 jun 2023
Reageer
M

Tevreden met Alka druppels

Ik ben zeer tevreden over de Alka druppels, voorgeschreven door mijn therapeut vanwege aanhoudende maagklachten en hoofdpijn door een ophoping van afvalstoffen. Sinds ik deze druppels gebruik, voel ik een enorme verlichting. De zure maag en hoofdpijn zijn verdwenen. Het effect van de druppels is voor mij een ware verademing en ik ben blij met de positieve invloed op mijn gezondheid.

Mark de L. 17 mei 2023
Reageer
L

Last van buikpijn na Alka thee

Sinds ik twee weken geleden begon met het drinken van Alka thee, heb ik gemengde ervaringen. Hoewel ik beter en rustiger slaap, heb ik last van buikpijn. Onlangs was de pijn zo hevig dat ik er 's nachts wakker van werd en zelfs flauwviel. Ik vraag me af of dit een reactie kan zijn op het ontgiftingsproces en of dit een bekend verschijnsel is bij het gebruik van deze thee.

Linda 27 feb 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Alka

AlkaVitae, opgericht in 2010, is een toegewijd bedrijf dat al meer dan tien jaar actief is in het ontwikkelen en aanbieden van producten die de ontzuring van het lichaam bevorderen. Hun passie en specialisatie zijn onverminderd gebleven. Elke dag werken ze met een team van ervaren en deskundige medewerkers die zich inzetten voor dit doel. Daarnaast hebben ze een uitgebreid partnernetwerk van adviesdrogisten, natuurvoedingswinkels, natuurartsen en therapeuten die hen ondersteunen met professioneel advies en de verkoop van de Alka-producten aan klanten. AlkaVitae is synoniem geworden voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de wereld van ontzuring en biedt een uitgebreid assortiment producten om het lichaam in balans te houden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.alka.nl
  • support@alka.nl