Warenhuis

AliExpress

2 reviews
50% neutraal
50% negatief

Bij AliExpress kun je terecht voor vrijwel alles. AliExpress is één van de grootste webshops van de wereld en je kunt er ook zelf producten verkopen. Je kunt er allerlei producten kopen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Van kleding tot gereedschap, je zult zeker slagen bij AliExpress. Wanneer je op zoek bent naar echte koopjes, kun je eens op de superdeals pagina kijken. Hier vind je diverse producten tegen zeer lage prijzen.

Alibaba.com is van alle warenhuizen de beste keuze.

Bezoek Alibaba.com


Reviews (2)

 • J

  Vrachtwagen beroofd

  Ik heb al meerdere keren op het nieuws voorbij zien komen dat er een vrachtwagen van Ali Express beroofd is. Ik ben heel benieuwd of het pakket dat ik er had besteld ook in die vrachtwagen heeft gelegen.

  Ik snap heel goed dat je nooit met zekerheid kunt zeggen dat een pakket van zo'n webshop ook daadwerkelijk aan gaat komen, maar over het algemeen is dit meestal wel zo. Ik bestel hier vaak kleine dingen, als telefoonhoesjes en dergelijke.

  Hier kan ik wel om lachen, ik zei al dat ik mijn pakket op de foto heb zien liggen (wat natuurlijk helemaal niet zo is hahaha).

  Jasper 25 jun 2020

 • N

  AliExpress levertijd

  Het kost dan misschien geen drol om iets te bestellen bij AliExpress, maar de levertijd van de producten hier vandaan is dan ook echt een drama!
  Ik heb in september wat besteld en dat zou in de eerste week van november bezorgd worden wat al twee maanden later is!
  Maar inmiddels is het 31 december en het is nog steeds niet bezorgd, dus dat is wel echt een groot drama.
  Tegen de tijd dat het daadwerkelijk een keer bezorgd wordt hebben we het waarschijnlijk al niet meer nodig.
  Maar ik heb wel vaker wat besteld hier en dan was het allemaal prima, alleen dit keer was het een groot drama..

  Nadien 31 dec 2019