AliExpress

AliExpress

3.5 reviewscore • 11 reviews
B

Paar ontwerpfoutjes, geen groot probleem

Geweldig! Hoewel de productbeschrijving er niets over vermeldde, past dit stuurwiel perfect op de Thrustmaster GTE 458 omdat de naaf (bijna) identiek is. Alle gaten sluiten naadloos aan! Er zijn echter enkele kleine ontwerpfouten, zoals het ontbreken van bevestigingsgaten voor de twee kleine montageschroeven aan de achterkant. In de praktijk blijkt dit echter geen probleem te zijn. Een ander aandachtspunt is dat de kleine veer rechtsonder het Ferrari-logo een ongeverfd deel van het originele stuur raakt, wat doet vermoeden dat het originele stuur fungeert als aarding. Ik moet het stuur nog monteren en testen, dus hierover kom ik later terug in mijn volgende recensie. Over het algemeen zeer aanbevolen, met een levertijd van slechts 12 dagen!

Bas 24 sep 2023
Reageer
M

Kostte me alleen maar geld

Onlangs plaatste ik een bestelling ter waarde van 50 euro voor speelgoed voor mijn dochter. Helaas arriveerde slechts de helft van mijn bestelling en hetgeen dat wel aankwam, vertoonde schade. Mijn pogingen om een geschil te openen voor een terugbetaling verliepen moeizaam, omdat ze me keer op keer doorverwezen naar de bezorgdienst. Deze bezorgdienst stuurde me echter terug naar de verkoper, die uiteindelijk slechts 0 als terugbetaling aanbood. Hierdoor ben ik nu 25 lichter en heb ik niets om mijn aankoop te rechtvaardigen.

Marieke 26 sep 2023
Reageer
S

Klantenservice weigert mee te werken

De levering van sommige winkels op AliExpress verliep redelijk, maar de klantenservice liet te wensen over. Een van mijn bestellingen werd als niet geleverd weergegeven, maar de klantenservice weigerde mijn verzoek tot terugbetaling na 2,5 maanden te honoreren en voegde telkens tien dagen toe aan de wachttijd wanneer ik informeerde. Uiteindelijk heb ik de app verwijderd.

Sophie 24 sep 2023
Reageer
J

Honderden bestellingen later nog steeds blij

Ik gebruik AliExpress al jaren en heb honderden bestellingen geplaatst voor meer dan 1000 items. Slechts één keer ging er iets mis door slechte verpakking of ruwe behandeling tijdens de verzending. De verkoper heeft na het tonen van foto's van de beschadigde verpakking een terugbetaling verstrekt. Ik kan AliExpress aanbevelen.

Jasper 23 sep 2023
Reageer
N

Uiteindelijk nog opgelost

Na het moeten indienen van beroep, hebben ze me eindelijk vergoed voor ontbrekende goederen. Geen excuses en geen uitleg! Het zou kunnen zijn omdat ik 2 zeer negatieve recensies met ALLE details en foto's op AliExpress heb geplaatst voor de Evnisi-winkel! Het is de moeite waard om in beroep te gaan, zelfs in hoger beroep, maar het lijkt erop dat AliExpress de leverancier steunt. Het lijkt er echter op dat ze handelen op basis van sterke, negatieve en gedetailleerde recensies op de webpagina van het bestelde artikel. Het was dus de moeite waard om dit te doen. Ik ben verrast dat mijn zeer negatieve recensies op hun site zijn geüpload!

Nina 20 sep 2023
Reageer
M

Perfecte communicatie en goede oplossingen

Goede kwaliteit, mooie verpakking en zeer goede communicatie (de verkoper informeerde me van tevoren). Zelfs het Roemeense verzendbedrijf raakte mijn zending een tijdje kwijt, hoewel de verkoper mijn telefoonnummer duidelijk op het pakket had vermeld. Bedankt voor alles, Baseus Official Store. Dergelijke verkopers dragen bij aan de verbetering van het AliExpress-platform...

Maurits 20 sep 2023
Reageer
M

Klein spul is goed, duurder is een gok

Ik heb talloze nieuwe items gekocht, en als het om kleine zaken gaat zoals speelgoed, goedkope sieraden of een zaklamp, zijn ze uitstekend. Maar voor kleding kan de kwaliteit wisselend zijn, met dunne stof, slechte pasvorm of onaangename geuren. Het is een beetje een loterij. Voor elektronica was de kwaliteit vroeger goed, maar bij duurdere artikelen zijn er problemen geweest, en nu is het gedoe om een terugbetaling te krijgen. Ik koop geen elektronica meer van meer dan 10 dollar.

Marjolein 20 sep 2023
Reageer
D

Goedkoper dan eBay

Ik heb veel items gekocht op AliExpress en het is goedkoper dan eBay, maar je krijgt grotendeels dezelfde producten. Het enige nadeel voor mij is dat verkopers soms niet de echte foto's van de items gebruiken die ze verkopen. Het lijkt erop dat ze kopieën van de getoonde foto's gebruiken, waardoor het moeilijk is om te beoordelen wat je precies krijgt.

Daan 8 sep 2023
Reageer
E

Betaald maar niet geleverd

Net als veel andere opmerkingen hier, heb ik betaald voor producten die nooit zijn geleverd. Ik koester geen wrok tegen het bedrijf, maar ik betreur de onbekwaamheid van de logistiek en de supply chain director van dit bedrijf. Er is een gebrek aan effectieve en uitgebreide feedback van consumenten aan de logistieke afdeling, waardoor bezorgers worden aangemoedigd om producten mee te nemen en namens de consumenten te tekenen. Als een slimme medewerker van AliExpress dit bericht ziet, is hier een cadeau voor jou: de bezorgpartner die verantwoordelijk is voor deze misstanden is shunyou sypost.

Eva 10 aug 2023
Reageer
J

Vrachtwagen beroofd

Ik heb al meerdere keren op het nieuws voorbij zien komen dat er een vrachtwagen van Ali Express beroofd is. Ik ben heel benieuwd of het pakket dat ik er had besteld ook in die vrachtwagen heeft gelegen.

Ik snap heel goed dat je nooit met zekerheid kunt zeggen dat een pakket van zo'n webshop ook daadwerkelijk aan gaat komen, maar over het algemeen is dit meestal wel zo. Ik bestel hier vaak kleine dingen, als telefoonhoesjes en dergelijke.

Hier kan ik wel om lachen, ik zei al dat ik mijn pakket op de foto heb zien liggen (wat natuurlijk helemaal niet zo is hahaha).

Jasper 25 jun 2020
Reageer
N

AliExpress levertijd

Het kost dan misschien geen drol om iets te bestellen bij AliExpress, maar de levertijd van de producten hier vandaan is dan ook echt een drama!
Ik heb in september wat besteld en dat zou in de eerste week van november bezorgd worden wat al twee maanden later is!
Maar inmiddels is het 31 december en het is nog steeds niet bezorgd, dus dat is wel echt een groot drama.
Tegen de tijd dat het daadwerkelijk een keer bezorgd wordt hebben we het waarschijnlijk al niet meer nodig.
Maar ik heb wel vaker wat besteld hier en dan was het allemaal prima, alleen dit keer was het een groot drama..

Nadien 31 dec 2019
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over AliExpress

Er zijn 11 reviews geschreven over AliExpress op Reviews.nl. Met een 3.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://aliexpress.com
  • info@aliexpressinfosite-nederland.nl