Albelli

Albelli

4.1 reviewscore • 10 reviews
M

Mooie kalenders

De kalenders die ik hier bestel zijn simpelweg prachtig. De foto's worden schitterend afgedrukt en de levering verloopt vlot. Het beste is dat je ze in elk gewenst aantal kunt bestellen, zelfs aantallen die niet gangbaar zijn bij andere aanbieders. Eén klein minpuntje is dat de datum klein wordt weergegeven en niet kan worden aangepast, maar dit lijkt een algemeen kenmerk te zijn bij andere diensten. Gelukkig word je op tijd gewaarschuwd als je foto's van te lage kwaliteit zijn, zodat je ze nog kunt bewerken buiten de app om.

Marieke 7 nov 2023
Reageer
R

Handige automatische hulp, maar met grote vrijheid

Deze software biedt een handige oplossing voor iedereen met een overvloed aan foto's, zoals ik. Wat me vooral aanspreekt, is de enorme vrijheid die het biedt om mijn foto's naar eigen inzicht te ordenen en te bewerken. Het heeft zelfs een knop voor het opnieuw indelen, waarmee het programma steeds nieuwe lay-outs genereert om de beste presentatie van mijn foto's te garanderen. Hoewel de software geweldige suggesties doet, neem ik graag de tijd om mijn creatieve visie tot leven te brengen.

Renate 9 nov 2023
Reageer
A

Geen succes

Helaas was de bezorging teleurstellend en dit was al de tweede keer dat het pakket zonder waarschuwing voor de deur werd achtergelaten. Deze keer regende het, waardoor het boek nat werd. Dit is zonde, vooral gezien de prijs van de boeken. Ook tijdens het maken van het boek waren er problemen, zoals het ontbreken van de mogelijkheid om zowel in de app als op de pc aan hetzelfde boek te werken. Het bewerkingsprogramma vond ik niet gebruiksvriendelijk en het resultaat was voor mij onoverzichtelijk. Kortom, de moeite en kosten waren voor mij niet gerechtvaardigd.

Anna 8 nov 2023
Reageer
P

Albelli is super eenvoudig in gebruik

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het vakantiefotoboek dat ik heb gemaakt. Het is van topkwaliteit en ieder jaar maak ik ook een fotoboek voor mijn dochter, gevuld met herinneringen aan haar avonturen gedurende dat jaar. De kwaliteit van de binding is goed en gaat jaren mee, ook het papier waarop gedrukt wordt is stevig en houdt de foto's lang goed.

Paul 5 nov 2023
Reageer
E

Duidelijke handleiding en software

De handleiding en software zijn duidelijk en gebruiksvriendelijk. Dit maakt het heel makkelijk om een mooi fotoalbum in elkaar te zetten. Echter, de geldigheid van kortingscodes is aan de korte kant, vooral wanneer klanten grotere bestellingen plaatsen. Het zou billijk zijn om langere geldigheidstermijnen te hanteren, vooral voor grote aankopen. Daarom een gemiddelde score, want het is wat aan de dure kant vind ik.

Erik 5 nov 2023
Reageer
I

Met plezier terugkijken op een mooie vakantie

Ik ben zeer tevreden met de algehele kwaliteit van de foto's in ons fotoalbum. De meeste afbeeldingen zijn scherp en levendig, en ze brengen de herinneringen aan onze geweldige vakantie echt tot leven. Echter, enigszins teleurstellend was het feit dat sommige van de grijze achtergronden witte stipjes en vlekken vertoonden. Dit deed afbreuk aan de algehele esthetiek van het album. Ondanks dit kleine minpuntje, is het nog steeds een genot om door het album te bladeren en terug te denken aan die bijzondere tijd.

Ilse 1 nov 2023
Reageer
K

Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs

Ik stel elk jaar met tevredenheid kalenders samen voor familie en vrienden, en ik ben zeer te spreken over de kwaliteit ervan. Bovendien zijn de prijzen zeer redelijk, vooral als je wacht op een van de regelmatig terugkerende kortingsacties. Albelli is eigenlijk de enige echte betrouwbare leverancier voor mij als het gaat om eigen fotoboeken maken.

Kees 1 nov 2023
Reageer
D

Met Albelli kom ik er altijd weer uit

Het gebruik van Albelli is meestal eenvoudig, hoewel er soms kleine problemen zijn met het programma. Soms moet ik bijvoorbeeld hardnekkig proberen een foto van een kalenderblad te verwijderen voordat het lukt. Ondanks deze kleine hobbels, slaag ik er altijd in om het gewenste resultaat te behalen. Langzaamaan vult de kast zich met mooie herinneringen met Albelliboeken.

David 1 nov 2023
Reageer
N

Goede software programma om zelf kaarten te maken

Dit software programma biedt een uitstekende oplossing om zelf kaarten en fotoboeken te maken. Het bevat zowel stijlvolle als grappige elementen en ik leer telkens iets nieuws terwijl ik ermee werk. De afwerking van kaarten en fotoboeken met glanspapier is van topkwaliteit. Ik houd ook de aanbiedingen goed in de gaten, omdat het maken van deze creatieve projecten toch een aanzienlijke investering kan zijn.

Nina 25 okt 2023
Reageer
G

Na aankoop krijg je veel spam e-mails

Ik moet zeggen dat de producten die ik heb gekocht absoluut geweldig zijn. De kwaliteit en prestaties ervan hebben me echt positief verrast. Echter, na de aankoop begon ik te merken dat mijn inbox werd overspoeld met ongevraagde e-mails van het bedrijf. Dit was nogal teleurstellend, vooral omdat ik me nooit had aangemeld voor dergelijke e-mailmeldingen. Toen ik hierover vragen stelde, kreeg ik te horen dat ik me eenvoudig kon afmelden, maar het voelde frustrerend dat ik dit überhaupt moest doen, gezien mijn initiële instellingen. Ondanks deze vervelende e-mailkwestie, blijf ik tevreden met de producten zelf. Het zou echter prettiger zijn als het bedrijf zich hield aan het principe van het respecteren van de privacy en communicatievoorkeuren van de klant.

Greta 29 jun 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Albelli

Albelli is een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Amsterdam en bestaat uit een groep merken die fotoproducten leveren aan meer dan vier miljoen klanten in België, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Ze hebben zich gespecialiseerd in een breed scala aan producten, waaronder fotoboeken, wanddecoratie, kaarten, fotoafdrukken, mokken en kalenders. Albelli staat bekend om de kwaliteit en het vakmanschap van hun producten, die de mogelijkheid bieden om dierbare herinneringen op een persoonlijke en creatieve manier vast te leggen. Met hun gebruiksvriendelijke online platform en snelle levering zorgen ze ervoor dat klanten gemakkelijk en snel kunnen genieten van hun gepersonaliseerde fotoproducten. Albelli is een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige fotoproducten met een persoonlijk tintje.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.albelli.nl
  • klantenservice@albelli.nl