Acer

Acer

4.0 reviewscore • 10 reviews
N

Tevreden met Nitro 5 Gaming Laptop

Ik heb mijn Nitro 5 Gaming Laptop, een 15.6-inch FHD met GeForce RTX 3050, al een paar jaar en het is perfect als mijn eerste gaminglaptop. De grafische prestaties zijn indrukwekkend voor zo'n compact apparaat en het verlichte toetsenbord is een leuke toevoeging. De fans zijn regelbaar, wat handig is omdat de laptop soms wat warm wordt bij zwaar gebruik. Over het algemeen vind ik het een uitstekende investering, geschikt voor alles wat ik wil draaien.

Niels 6 sep 2023
Reageer
E

Teleurstellende verzending bij ACER

Ik vind de service van ACER over het algemeen goed. Hun supportteam reageert snel en toont ervaring, zowel via de telefoon als per e-mail. Ik waardeerde hun klantvriendelijke houding. Echter, mijn teleurstelling ligt bij het verzendproces. Ik ontving geen bericht van ACER of de pakketdienst over mijn verzending. Na een email te hebben gestuurd, kreeg ik pas uren later een antwoord met een trackinglink. Tot mijn verbazing was er al een bezorgpoging gedaan terwijl ik thuis was. Dit leek me onwaarschijnlijk en ik vraag me af of de bezorgers hun werk wel serieus nemen. Ook het afhalen bij een winkel was problematisch, aangezien de afhaler een volmacht en een identiteitsbewijs nodig heeft. Mijn advies aan ACER is om een betrouwbaardere pakketdienst te zoeken. Door deze ervaring overweeg ik om geen klant meer te zijn.

Evelien 12 dec 2023
Reageer
J

Uitstekende service bij ACER

Ik had een nieuwe voeding nodig voor mijn Acer xc895 en kon deze nergens online vinden. Dus nam ik contact op met de reserveonderdelendienst van Acer, waar ze het onderdeel op voorraad hadden tegen een veel lagere prijs dan andere bedrijven. De levering was binnen 10 dagen, wat ik als uitstekende service beschouw. Deze ervaring met Acer heeft mijn vertrouwen in hun klantenservice en productaanbod versterkt.

Jan 24 nov 2023
Reageer
X

Teleurstellende ervaring met Acer laptop

Mijn Acer Aspire A3 laptop vertoonde al snel tekortkomingen. Het voorgeïnstalleerde ondersteuningsprogramma werkte niet, waardoor ik mijn account niet kon registreren. Na ongeveer een jaar normaal gebruik braken beide metalen steunen van het scherm, waardoor het scherm nu een externe steun nodig heeft om niet om te vallen. Verder kan ik geen hulp krijgen via Acer Product Registration, omdat het systeem tijdelijk niet beschikbaar is. Deze problemen hebben mijn gebruikerservaring met het apparaat behoorlijk teleurstellend gemaakt.

XforX 9 nov 2023
Reageer
D

Uitstekende Chromebooks van Acer

Acer is mijn favoriete merk voor betaalbare laptops, vooral hun Chromebook-lijn. Hoewel ik niet kan spreken voor al hun producten, ben ik erg onder de indruk van hun Intel-gebaseerde Chromebooks. Deze apparaten zijn prestatiegericht en bieden uitstekende waarde voor hun prijs. Als je een laptop van Acer koopt, vooral een Chromebook, denk ik dat je niet teleurgesteld zult zijn.

Daan 9 okt 2023
Reageer
J

Uitstekende ondersteuning van Acer

Ik had een zeer positieve ervaring met een vriendelijke medewerkster van Acer's online support. Samen losten we een probleem op met hun product door een reset uit te voeren, waarna alles weer werkte. Hoewel ik zelf enige kennis heb van computers, was haar hulp erg nuttig. Mijn zoon's computer werkt nu weer naar behoren en er zijn geen gegevens verloren gegaan. Grote waardering voor de ondersteuning van Acer.

Jasper 1 sep 2023
Reageer
T

Positieve ervaring met Acer Nitro 5

Ik kocht een jaar geleden de Acer Nitro 5, uitgerust met een I7 12700h, RTX 3070 Ti 150w, 16GB RAM en een 512GB SSD. Later heb ik het uitgebreid met 32GB DDR4 en een extra 1TB SSD. Tot nu toe ben ik niet teleurgesteld. Er zijn geen oververhittingsproblemen, en alle recente games draaien perfect. Ik kan zelfs tegelijkertijd gamen en streamen op Twitch zonder prestatieverlies. Acer heeft de afgelopen jaren aanzienlijke vooruitgang geboekt.

Tom 8 aug 2023
Reageer
B

Tevreden met Acer laptops

Jaren geleden gebruikte ik een laptop van Acer en ik was tevreden met de kwaliteit van het apparaat. Het werkte probleemloos en de batterijduur was behoorlijk lang. Als je overweegt een laptop van dit merk te kopen, denk ik dat je waarschijnlijk niet teleurgesteld zult zijn. Acer maakt de top van de top aan gaming laptops en computers vind ik.. tenzij je ze zelf wil bouwen natuurlijk.

Bram 11 jul 2023
Reageer
S

ACER Swift Lightweight was perfect

Sinds de pandemie gebruik ik de ACER Swift Lightweight Laptop en het heeft enorm geholpen bij mijn werk- en persoonlijke taken. De Radeon Graphics en AMD Ryzen 5 processor maken het een krachtig apparaat, waardoor ik efficiënt kan werken en mijn passie voor theater en podiumkunsten kan voortzetten. Ook heeft ACER echt goede prijskwaliteitverhoudingen ten opzichte van andere merken als DELL en dergelijke.

Sander 11 apr 2023
Reageer
G

Gemengde ervaring met Acer support

Ik heb verschillende problemen ondervonden met mijn Acer Predator Helios 300, maar uiteindelijk was het de moeite waard. Het apparaat moest meerdere keren gerepareerd worden, waaronder veranderingen in koeling en scherm, maar dit viel allemaal onder de garantie. De service was behulpzaam, maar ik vind het jammer dat ik zo vaak hulp nodig had. Ik moest het apparaat ongeveer vier keer naar de werkplaats sturen. Toch hebben ze mij geholpen zoals ik wilde, dus over het geheel genomen geef ik een 4-sterren rating op Reviews.nl vanwege de aanhoudende problemen.

Gamer225 1 mrt 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Acer

Acer is een bekend merk in de computerwereld, en staat bekend om zijn betrouwbare en betaalbare laptops en desktops. Het merk biedt een breed scala aan producten, variërend van zakelijke laptops tot gaming-desktops en alles daartussenin. Acer laptops hebben een goede reputatie op het gebied van prestaties en duurzaamheid, en zijn daarom populair bij zowel consumenten als professionals. Daarnaast heeft Acer een uitstekende klantenservice en bieden ze een goede garantie op hun producten. Het enige nadeel van Acer is misschien dat sommige van hun laptops niet zo stijlvol zijn als die van andere merken. Maar als het gaat om betrouwbaarheid en waar voor je geld, is Acer zeker een merk om te overwegen bij de aanschaf van een nieuwe computer.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://acer.com
  • ccd.ach@acer.com