Acculaders.nl

Acculaders.nl

4.2 reviewscore • 12 reviews
F

POSTNL weer problemen opgeleverd

Mijn ervaring met de snelheid van verzending en de klantenservice van Acculaders.nl was overwegend positief. Echter, er was een kink in de kabel dankzij POST NL die mijn pakket direct naar een ophaalpunt stuurde zonder eerst een poging tot bezorging te doen. Hoewel ik begrijp dat dit buiten de controle van Acculaders.nl ligt, zou het wellicht raadzaam zijn om een andere bezorgpartner te overwegen.

Femke 4 sep 2023
Reageer
M

Geweldige snelheid en nauwkeurigheid

De levering van Acculaders.nl heeft mijn verwachtingen overtroffen qua snelheid en nauwkeurigheid. Ik was aangenaam verrast om te ontdekken dat hun klantenservice niet alleen professioneel is, maar ook proactief inspringt op vragen met heldere en begrijpelijke antwoorden. In een wereld waar klantenservice vaak aan de zijlijn staat, onderscheidt Acculaders.nl zich als een echt klantgericht bedrijf.

Michiel 17 okt 2023
Reageer
I

Geen vertragingen, prima plek!

Mijn bestelling werd zonder vertragingen geleverd. Hoewel sommigen dit als standaard beschouwen, waardeer ik de consistentie in de dienstverlening. Desalniettemin geef ik het een gemiddelde beoordeling van drie sterren, wat voor mij staat voor een solide en betrouwbare service zonder extra flair. Meer sterren dan heb je meer extra's nodig!

Ingrid 8 sep 2023
Reageer
T

Consistent positieve beleving

Al jaren doe ik mijn aankopen bij deze online winkel en de ervaring is consistent positief. Wat mij echt bindt aan Acculaders.nl is hun authentieke klantbenadering. Als er ooit een probleem is, wordt er met aandacht geluisterd en naar een oplossing gezocht. Prijs en leveringssnelheid zijn belangrijk, maar het gevoel dat ik als klant gewaardeerd wordt, is onbetaalbaar.

Thijs 2 sep 2023
Reageer
S

Goede prijs en leveringssnelheid

Mijn besluit om een Webasto wallbox te bestellen bij Acculaders.nl was voornamelijk gebaseerd op de prijs en de beloofde leveringssnelheid. Tot nu toe is mijn ervaring goed, maar ik heb nog geen contact gehad met hun klantenservice of nazorg, dus daar kan ik nog geen oordeel over vellen. Daarom voor nu 4 van de 5 sterren.

Sanne 20 jul 2023
Reageer
M

Snel gerustgesteld en concurrerende prijzen

Voor het plaatsen van mijn bestelling had ik enige twijfels en vragen. Gelukkig kreeg ik snel geruststellende en informatieve antwoorden. De efficiëntie waarmee mijn bestelling werd verwerkt en verzonden, gecombineerd met concurrerende prijzen, maakt Acculaders.nl tot een topkeuze voor toekomstige aankopen voor alles batterijen en accus voor mij.

Martijn 10 jul 2023
Reageer
A

Uitstekende prijskwaliteitverhouding

Het apparaat dat ik kocht van Acculaders.nl bood een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zijn intuïtieve design zorgde ervoor dat ik het snel onder de knie had. Het diagnosticeerde een probleem met mijn accu, wat na verificatie correct bleek. Na het opladen functioneerde de accu weer perfect, en het apparaat blijft mijn accu monitoren voor optimale prestaties.

Annelies 2 jun 2023
Reageer
R

Misschien een andere leverancier

Het product dat ik bestelde werkte precies zoals geadverteerd, wat altijd een pluspunt is. Echter, de levering via PostNL was teleurstellend, een probleem dat ik ook bij andere webwinkels heb opgemerkt. Ik begrijp dat Acculaders.nl weinig invloed heeft op PostNL, maar hopelijk kunnen ze dit feedbackpunt meenemen voor de toekomst.

Robin 8 mei 2023
Reageer
E

Pakket bij de buren afgeleverd, toch goed product

Ik waardeerde de snelle levering en duidelijke communicatie van Acculaders.nl. Mijn teleurstelling kwam door Post NL, die mijn kostbare pakket zonder kloppen bij mijn buren afleverde. Het pakket werd zelfs vanaf een afstand voor de deur gegooid, wat ik op mijn beveiligingscamera zag. Acculaders.nl deed het goed, maar Post NL moet hun service verbeteren.

Ellen 8 mrt 2023
Reageer
M

Factuur achteraf was handiger geweest

Onze grote organisatie heeft een uitgebreid factureringsproces, waardoor er vertraging optrad in onze bestelling bij Acculaders.nl. Een optie voor latere betaling zou het proces voor grote bedrijven zoals het onze vergemakkelijken. Misschien heeft Acculaders weinig ervaring met dit soort afhandelingen, maar dat kan in de toekomst veranderen natuurlijk. Al met al wel goede producten geleverd.

Marije 7 mrt 2023
Reageer
T

Meer informatie op papier graag

De lader die ik kocht was redelijk geprijsd en ik besloot deze persoonlijk op te halen in Beverwijk. Ik merkte op dat de website meer gedetailleerde informatie bood dan de handleiding zelf. Het is handig, maar het zou fijn zijn als deze informatie ook op papier beschikbaar was. Dat is dan ook het enige minpuntje aan mijn ervaring.

Tom 7 mrt 2023
Reageer
V

Betere verpakking verwacht

Ik plaatste een grote bestelling bij Acculaders.nl, maar was teleurgesteld over de verpakking. Voor zo'n waardevolle bestelling verwachtte ik betere bescherming en zorgvuldigere verpakking. Hoewel de producten intact waren, voelde de levering onzorgvuldig aan. Ik denk niet dat ik de gok hierdoor nog eens zou wagen om mijn producten hier te bestellen. Stel dat het wel mis gaat, dan zit ik met de klantenservice opgescheept.

Vincent 10 feb 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Acculaders.nl

Bij Acculaders.nl vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van acculaders en batterijen. Of je nu op zoek bent naar een oplader voor je auto, motor, boot of fiets, bij Acculaders.nl hebben ze het allemaal. Bovendien kun je er terecht voor accu's en batterijen van verschillende merken en modellen. Bij Acculaders.nl staat klanttevredenheid hoog in het vaandel en daarom krijg je altijd deskundig advies op maat en een uitstekende service. Bestel je voor 22:00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast biedt Acculaders.nl een niet-goed-geld-terug garantie, zodat je zeker weet dat je tevreden bent met je aankoop.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.acculaders.nl
  • info@acculaders.nl