4Match

4Match

3.50/5.00 • 7 reviews
S

datingsite 4match niks voor mij

Tijdje een account gehad op 4match.nl maar vind het nog wel tegen vallen hoor. Weinig animo, profielen zonder foto en ik snap niet hoe ik een bericht moet versturen naar een lid. Zag een hele mooie dame van 20 jaar, wellicht te mooi maar dat is voor latere zorg dacht ik. Maar heb werkelijk geen idee hoe ik kan chatten, ik sta op haar profiel, kan wel misbruik melden maar verder weinig? Dan ga ik naar inbox en klik ik op nieuw bericht maar dan moet je ontvangers kiezen? Maar die zijn er niet, nee had er al geen heel goed gevoel bij maar na deze beleving kan ik melden dat het voor mij in ieder geval niks is.

Sir 30 mei 2020
Reageer
4Match

Beste Sir,

Dat is jammer op te horen, de contact optie zijn zowel op desktop of mobiel duidelijk zichtbaar.

Misschien is het wennen, maar onmogelijk om een date te vinden is het niet.
Matching?

Jouw matches worden op basis van de door jou ingevulde matchvoorkeuren, dagelijks voor je geselecteerd!

Wanneer je de matchvoorkeuren nog niet hebt ingevuld, worden je matches gebaseerd op de standaardinstellingen en kan het voorkomen dat je matches ontvangt die niet aan jouw wensen voldoen.

Tevens is het belangrijk om een foto aan je profiel toe te voegen zodat deze wordt opgenomen in de zoekfunctie.

Let op: dit werkt éénzijdig. Dat houdt in dat wanneer wij jou een match laten zien, dat deze persoon voldoet aan 'jouw' matchvoorkeuren.

Het kan zo zijn dat jij niet voldoet aan de door deze persoon ingevulde matchvoorkeuren. Het kan daarom voorkomen dat je reacties krijgt van leden die helemaal niet aan je eigen matchvoorkeuren voldoen.

https://www.4match.nl/hulp-contact

4Match 30 mei 2020
O

4match slecht aanbod

Op 4match zijn de mooie en jonge vrouwen ver te zoeken.
Zo wie zo zijn het vooral mannen die hier op zitten, maar de vrouwen die je hier vindt zijn om te huilen.
Ik ben meteen weer overgestapt naar een andere site, dit was niet veel soeps.

Olivier 3 mei 2020
Reageer
4Match

Ik vindt het niet echt gepast deze review, op de pagina staat duidelijke dat we een nieuwe site zijn. En toch apart dat er meer vrouwen op dan mannen.
Dit is een review die uit de lucht gegrepen is en niet van waarden.
Tevens kan ik jij naam niet terug vinden in de database, ze echt vertrouwd vindt ik deze review niet.

4Match 3 mei 2020
R

Een nieuw avontuur

In het begin had ik mijn twijfels bij wéér een nieuwe Dating site. Maar deze dating site maakt alles waar.

Wanneer je bent ingelogd, is het erg overzichtelijk allemaal en de pagina is niet "te druk".
Ook het zoeken naar matches is erg overzichtelijk en er zijn naar mijn idee genoeg leden die op deze site zitten.
Ook je eigen profielpagina is er goed en overzichtelijk en je hebt een ruim aanbod in vragen die je optioneel kan invullen.

Inmiddels alweer enige tijd samen met mijn partner, middels deze site. Ook het "reading" gedeelte heeft enorm gestimuleerd.

Al met al, ik zou kiezen voor deze site.

Remco en Paula

Remco 20 apr 2020
Reageer
4Match

Bedankt voor het plaatsten van een review.

4Match 4 mei 2020
L

4Match datingsite

Volgens mij is dit één van de nieuwste site van Nederland, ik dacht laat ik het eens proberen het was tenslotte gratis voor heel 2019!
Ik moet zeggen een heel overzichtelijk site.
Het moet nog wel groeien qua leden maar het kost je dus niets.

Ik heb al wel mijn eerste contact gelegd via de datingsite site 4match (e-mail contact)!

Liza 34 20 apr 2020
Reageer
4Match

Bedankt voor het plaatsten van een review.

4Match 4 mei 2020
W

Anders dan andere website

Gematched worden via 4match is toch echt anders dan via welke datingsite of datingapp ook. Ik heb in het verleden een drietal bekende datingapps geprobeerd en mijn ervaringen waren ronduit teleurrstellend. Een profiel aanmaken is zo gebeurd en natuurlijk probeert iedereen zich van zijn beste kant te laten zien en zich te “verkopen” als jouw ideale match. En daar zit het hem nou net in...

Wat 4match zo onderscheidend maakt is de persoonlijke aanpak van Ilse Velle.ilse is medium en gaat jou lezen. Dat is niet eng, het geeft je een goede blik op wie je eigenlijk echt bent, je karakter, je zwaktes en sterktes, waar sta je eigenlijk voor en wat zoek je echt. Doordat deze aanpak bij ieder lid van 4match gedaan wordt, weten zij jou te matchen aan iemand die “ echt “ bij je past in plaats van dat je gekoppeld wordt op basis van een foto en een slecht geschreven profiel.
Uiteraard is het aan mij en mijn match om elkaar nu beter te gaan leren kennen.. maar in basis zit het goed !

Wendy 20 apr 2020
Reageer
4Match

Bedankt voor het plaatsten van een review.

4Match 4 mei 2020
W

Erg tevreden

Het klinkt heel platonisch maar het vrouwenaanbod is hier enorm en dat vind ik zelf heel prettig.
Je hebt ook wel van die dating sites waar je dan een handjevol vrouwen hebt dus dan heb je helemaal niets om uit te kiezen.
Vind dan maar eens iemand bij wie dit gevoel ook nog eens wederzijds is, die kans is echt minimaal.
Hier is het aanbod enorm en ook de leeftijden variëren lekker. Er wordt geen onderscheid gemaakt in ras of religie, dat kan ik ook enorm waarderen. Ik ben erg tevreden hier.

Willem 31 okt 2019
Reageer
F

Dat is inderdaad erg platonisch en daarbij zeer onwaar. Je zal wel bij 4match werken want een normaal lid zou zoiets nooit zeggen.. Er zijn immers amper actieve leden en een date verkrijgen op 4match is heel erg moeilijk al dan niet onmogelijk. Waarom geen bekendere site proberen?

Fred 31 okt 2019
k

4Match slechte datingsite

Deze site is veel te duur voor wat je ervoor weer krijgt ik heb rond de 180 euro betaald om een jaar lid te mogen zijn. Je zou een soort coach krijgen die je op visueel gebied zou helpen om een match te krijgen, hier is tot op heden niet gebeurd en ik ben al enkele weken betaald member. Had er meer van verwacht en zal restitutie gaan aanvragen omdat ik nog binnen de 14 dagen zit en dan moeten ze het geld terug storten volgens de wet.

kalimero 5 jun 2019
Reageer
4Match

Jammer van deze review, 4match is een nieuwe start-up sinds 2 April j.l en daarin tegen hebben wij nog geen betalende leden.

^ Danny

4Match 23 jun 2019
4Match

Abonnement van 180 euro bestaan niet eens bij ons.
Ook dit is geen waardevolle review en uit de lucht gegrepen om ons een negatieve beeld te zetten

4Match 3 mei 2020
K

Ik had eerst een jaar abonnement genomen, die kwam niet aan waardoor ik het 6 maanden abonnement tevens had gekocht. Daarna kwam de jaar betaling toch nog aan en had ik dus ongeveer 180 euro betaald. Ben toch niet gek?

Kalimero 4 mei 2020
4Match

Wel vreemd onze abonnement voor een jaar is altijd 119.40 per jaar geweest. Dus ik vindt vreemd hoe je aan die 180 euro komt

4Match 4 mei 2020
4Match

Wij hebben onze administratie erbij genomen, in die periode waren er nog geen abonnement afgenomen, graag zien wij een betalingsbewijs te gemoet.
Deze kan je mail naar : klantenservice@4match.nl wellicht heb je ons verward met een andere datingsite

4Match 4 mei 2020
K

Ow je hebt gelijk, ik heb het terug gekeken op de rekening en ik heb 2 maal betaald maar dat was naar Match4Me, niet 4Match. Excuses. Wellicht ga ik jullie datingsite eens proberen, jullie reageren snel op reviews dus dat is goed!

Jullie namen lijken wel erg veel op elkaar trouwens...

Kalimero 4 mei 2020
4Match

Bedankt voor het nakijken, zou je deze review willen aanpassen of verwijderen.

4Match 4 mei 2020
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van november 2022.

Over 4Match
  • Geverifieerd bedrijf