123tuinposter.nl

123tuinposter.nl

5.0 reviewscore • 2 reviews
H

Eigen foto op een saaie muur

Wij hadden een kale muur in de tuin wat altijd een doorn in het oog was. Verschillende oplossingen hebben wij overwogen, zoals het planten van een klimop tegen de muur. Toen kwam mijn vrouw met het idee om een soort schilderij achtige tuinposter op deze muur te hangen. Met schilderij achtig, bedoel ik een weersbestendige poster met een mooie lijst. Tot die tijd had ik nog nooit van tuinposters gehoord. Ik wist niet dat dit een ding was. Op de website van 123tuinposter hebben we wat inspiratie opgedaan. We hebben gekozen om een eigen foto te gebruiken van een landschap in Griekenland waar wij op vakantie zijn geweest met een mooie lijst eromheen. De kwaliteit van de tuinposter is geweldig en super scherp. Ook met het ophangsysteem was de tuinposter makkelijk aan de muur te bevestigen. Nu lijkt het net alsof we elke dag op vakantie zijn! Onze tuin is er echt van opgeknapt, bedankt 123tuinposter!

Herman 4 jul 2021
Reageer
J

Goedkope tuinposters

Wij hebben pas geleden de tuin opgeknapt met o.a. een nieuwe schutting. De schutting oogde nogal saai en we hebben lang gedacht wat we hieraan konden doen. Eerst dachten we er aan om wat boompjes voor de schutting te plaatsen, maar toen kwam een goede vriend van ons met het idee om er een paar tuinposters op te hangen. Mijn man en ik hadden nog nooit gehoord van tuinposters en wisten niet dat dit bestond.

Toen hebben we op de website van 123TuinPoster gekeken en besloten om drie tuinposters van hetzelfde formaat te bestellen. Wat mij in positieve zin verraste is dat je het formaat van de tuinposter op de centimeter zelf kan bepalen, maar ook de prijs. Het is helemaal niet duur, maar je tuin wordt er zoveel beter van. Wij hebben gekozen voor een houten omlijsting en we konden ze eenvoudig ophangen. Ze zien er echt schitterend uit!

Jacqueline 12 mei 2021
Reageer
Beste huis en tuinwinkels

Dit zijn de beste huis en tuinwinkels van juni 2023.

Over 123tuinposter.nl

123tuinposter.nl is dé plek voor het creëren van een unieke en persoonlijke sfeer in je tuin. Met hun brede assortiment aan tuinposters kun je je buitenruimte eenvoudig transformeren tot een waar kunstwerk. De website is gemakkelijk te navigeren en biedt diverse opties om je eigen ontwerp te maken. Of je nu kiest voor een prachtig landschap, een kleurrijke bloemenprint of een persoonlijke foto, bij 123tuinposter.nl ben je aan het juiste adres. De kwaliteit van de tuinposters is uitstekend en de bestelling wordt snel en netjes afgeleverd. Het vriendelijke en behulpzame team staat altijd klaar om je te assisteren bij het maken van de juiste keuze. Met 123tuinposter.nl geef je je tuin een uniek en persoonlijk tintje.