123tuinposter.nl

123tuinposter.nl

5.00/5.00 • 2 reviews
H

Eigen foto op een saaie muur

Wij hadden een kale muur in de tuin wat altijd een doorn in het oog was. Verschillende oplossingen hebben wij overwogen, zoals het planten van een klimop tegen de muur. Toen kwam mijn vrouw met het idee om een soort schilderij achtige tuinposter op deze muur te hangen. Met schilderij achtig, bedoel ik een weersbestendige poster met een mooie lijst. Tot die tijd had ik nog nooit van tuinposters gehoord. Ik wist niet dat dit een ding was. Op de website van 123tuinposter hebben we wat inspiratie opgedaan. We hebben gekozen om een eigen foto te gebruiken van een landschap in Griekenland waar wij op vakantie zijn geweest met een mooie lijst eromheen. De kwaliteit van de tuinposter is geweldig en super scherp. Ook met het ophangsysteem was de tuinposter makkelijk aan de muur te bevestigen. Nu lijkt het net alsof we elke dag op vakantie zijn! Onze tuin is er echt van opgeknapt, bedankt 123tuinposter!

Herman 4 jul 2021
Reageer
J

Goedkope tuinposters

Wij hebben pas geleden de tuin opgeknapt met o.a. een nieuwe schutting. De schutting oogde nogal saai en we hebben lang gedacht wat we hieraan konden doen. Eerst dachten we er aan om wat boompjes voor de schutting te plaatsen, maar toen kwam een goede vriend van ons met het idee om er een paar tuinposters op te hangen. Mijn man en ik hadden nog nooit gehoord van tuinposters en wisten niet dat dit bestond.

Toen hebben we op de website van 123TuinPoster gekeken en besloten om drie tuinposters van hetzelfde formaat te bestellen. Wat mij in positieve zin verraste is dat je het formaat van de tuinposter op de centimeter zelf kan bepalen, maar ook de prijs. Het is helemaal niet duur, maar je tuin wordt er zoveel beter van. Wij hebben gekozen voor een houten omlijsting en we konden ze eenvoudig ophangen. Ze zien er echt schitterend uit!

Jacqueline 12 mei 2021
Reageer
Beste huis en tuinwinkels

Dit zijn de beste huis en tuinwinkels van december 2022.

Over 123tuinposter.nl

Als je je tuin wilt opvrolijken kun je een fraaie tuinposter bij 123tuinposter.nl bestellen. Bij 123tuinposter.nl verkopen ze veel verschillende soorten tuinposters. Je kunt uit vele afbeeldingen kiezen, maar je kunt ook je eigen foto gebruiken. Je kunt tuinposters bestellen tot 10 bij 5 meter en ze zijn weersbestendig. Tevens is je tuinposter afwasbaar. Je hebt keuze uit 9 verschillende bevestigingssystemen, dus voor elke situatie is er wel een mogelijkheid.

  • Nog niet geverifieerd