123tuinposter.nl

123tuinposter.nl

4.6 reviewscore • 12 reviews
A

Levendige en heldere kleuren!

Een tuinposter met daarop een levendig beeld van een koe was altijd al iets dat ik in gedachten had voor mijn schuurraam. Wie houdt er nou niet van een goede koe? En toen ik de poster eindelijk in handen had, overtrof het al mijn verwachtingen. De kleuren zijn helder, levendig en de koe lijkt bijna tot leven te komen. Het was ook heel eenvoudig te installeren (alleen plakken) dus ideaal.

Anouk 16 sep 2023
Reageer
J

Tuinposter strand

Wat een mooie foto van het strand. Mooie diepe kleuren zeer mooi afgewerkt.
Ik kijk er zeer graag naar. Ik raad deze site zeer aan is echt de beste.

Jenny de Jong 15 mei 2024
Reageer
P

Perfecte harmonie

Onlangs besloot ik mijn tuin op te fleuren met een tuinposter op zeildoek. Het resultaat? Ik werd beloond met een adembenemend kunstwerk dat binnen een week bij mij thuis werd geleverd. Eerst was er een onaantrekkelijk zicht op een rommelruimte achter een deur met gaas. Maar met deze poster, die natuurlijke en levendige kleuren heeft, hebben we nu een mooie achtertuin. :-)

Pieter 19 sep 2023
Reageer
M

Hoogwaardige kwaliteit en snelle levering

De beslissing om een tuinposter te bestellen was één van de beste die ik heb genomen om mijn buitenruimte te verfraaien. Toen het pakket aankwam en ik de poster uitrolde, was ik meteen verkocht. Het heeft nu een prominente plek in onze patio. Wat ik bijzonder waardeerde, was niet alleen de hoogwaardige kwaliteit van de poster, maar ook de snelle en zorgvuldige leveringsservice van het bedrijf.

Maarten 17 sep 2023
Reageer
E

Online altijd een gok, deze keer gewonnen

Online winkelen kan soms een gok zijn, vooral als het gaat om decoratie voor de buitenruimte. Echter, van het moment van bestellen tot de levering, was het proces met deze tuinposter naadloos. De poster zelf is van voortreffelijke kwaliteit, en de levendige kleuren en details hebben een vleugje magie aan onze tuin toegevoegd.

Eline 12 sep 2023
Reageer
J

Onverwacht ontvangen maar aangenaam verrast

Toen een pakket onverwacht op onze deurmat viel, waren mijn man en ik aangenaam verrast. We hadden geen update of bevestiging gekregen, dus dit was een welkome verrassing. Als er een bedrijf is dat ik zou aanraden op basis van klantenservice en productkwaliteit, dan is het wel 123tuinposters.nl. Hun diensten en producten zijn echt lovenswaardig.

Joost 8 sep 2023
Reageer
B

Vol enthusiasme over deze poster

Het is een ding om een kwaliteitsproduct te leveren, maar het is een heel ander niveau als je dat product combineert met uitstekende klantenservice. 123tuinposters.nl heeft beide vakjes aangevinkt. De posters die we bestelden zijn prachtig en we zijn enthousiast om ze op te hangen en te laten zien. Ik zal niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen aan iedereen die zijn tuin wil opfleuren.

Bram 4 sep 2023
Reageer
M

Transparant en betrouwbare winkel

Het verfraaien van een buitenruimte kan soms een uitdaging zijn. Maar met de hulp van 123tuinposters.nl en in het bijzonder Harold, was het proces soepel verlopen. De tuinposter die ik ontving was niet alleen van topkwaliteit, maar het hele proces, van bestellen tot levering, was transparant en betrouwbaar.

Marijam 25 aug 2023
Reageer
S

Zelfs top als internationaal cadeau

Reizen is een passie van mij en het meenemen van geschenken voor geliefden is altijd speciaal. Deze keer nam ik een tuinposter mee naar Servië, en het was een groot succes. Het transformeerde een anderszins saaie muur tot een gespreksonderwerp en een bron van vreugde. Echt een geweldig cadeau om te geven!

Sander 18 aug 2023
Reageer
L

Kleine problemen zo opgelost!

In het zeldzame geval dat er een hapering is in een bestelproces, is het de reactie van het bedrijf die telt. Toen ik een klein probleem ondervond met mijn bestelling bij 123tuinposters.nl, waren ze snel om het op te lossen. De prachtige canvas poster die ik ontving, is nu het middelpunt van onze tuin. Het is een ware getuigenis van hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Lotte 2 aug 2023
Reageer
H

Eigen foto op een saaie muur

Wij hadden een kale muur in de tuin wat altijd een doorn in het oog was. Verschillende oplossingen hebben wij overwogen, zoals het planten van een klimop tegen de muur. Toen kwam mijn vrouw met het idee om een soort schilderij achtige tuinposter op deze muur te hangen. Met schilderij achtig, bedoel ik een weersbestendige poster met een mooie lijst. Tot die tijd had ik nog nooit van tuinposters gehoord. Ik wist niet dat dit een ding was. Op de website van 123tuinposter hebben we wat inspiratie opgedaan. We hebben gekozen om een eigen foto te gebruiken van een landschap in Griekenland waar wij op vakantie zijn geweest met een mooie lijst eromheen. De kwaliteit van de tuinposter is geweldig en super scherp. Ook met het ophangsysteem was de tuinposter makkelijk aan de muur te bevestigen. Nu lijkt het net alsof we elke dag op vakantie zijn! Onze tuin is er echt van opgeknapt, bedankt 123tuinposter!

Herman 4 jul 2021
Reageer
J

Goedkope tuinposters

Wij hebben pas geleden de tuin opgeknapt met o.a. een nieuwe schutting. De schutting oogde nogal saai en we hebben lang gedacht wat we hieraan konden doen. Eerst dachten we er aan om wat boompjes voor de schutting te plaatsen, maar toen kwam een goede vriend van ons met het idee om er een paar tuinposters op te hangen. Mijn man en ik hadden nog nooit gehoord van tuinposters en wisten niet dat dit bestond.

Toen hebben we op de website van 123TuinPoster gekeken en besloten om drie tuinposters van hetzelfde formaat te bestellen. Wat mij in positieve zin verraste is dat je het formaat van de tuinposter op de centimeter zelf kan bepalen, maar ook de prijs. Het is helemaal niet duur, maar je tuin wordt er zoveel beter van. Wij hebben gekozen voor een houten omlijsting en we konden ze eenvoudig ophangen. Ze zien er echt schitterend uit!

Jacqueline 12 mei 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over 123tuinposter.nl

Er zijn 12 reviews geschreven over 123tuinposter.nl op Reviews.nl. Met een 4.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Webshops
  • https://www.123tuinposter.nl
  • info@123tuinposter.nl