Yogashop

Yogashop

4.8 reviewscore • 10 reviews
M

Mooie producten en snelle levering

Ik wil graag mijn ervaring delen over de Yogashop, waar ik al meerdere keren naar volle tevredenheid heb besteld. De website is zeer gebruiksvriendelijk en biedt voldoende informatie om zelfstandig beslissingen te nemen. Toch is het fijn om te weten dat er altijd een mogelijkheid is om contact op te nemen voor advies. Als instructeur van mindfulnesscursussen adviseer ik mijn deelnemers hun eigen yogamatten en -kussens via deze shop aan te schaffen. Dit stimuleert hen om thuis een persoonlijke, rustgevende ruimte in te richten, wat essentieel is voor hun beoefening. De kwaliteit van de producten, gecombineerd met de snelle levering, maakt de Yogashop tot een betrouwbare en waardevolle bron voor yoga- en mindfulnessbenodigdheden.

Marije 12 dec 2023
Reageer
J

Snelle levering. goed verpakt

Mijn recente aankoop van een yogamat bij de Yogashop was weer een bevestiging van mijn goede ervaringen met dit merk. Ik heb de mat nog niet gebruikt, aangezien ik deze bewaar voor een aanstaande reis. Mijn vorige mat van hetzelfde merk heb ik acht jaar gebruikt en deze voldeed uitstekend aan mijn verwachtingen. Het design is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar de mat biedt ook uitstekende grip en is zeer geschikt voor reizigers. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze nieuwe mat even goed zal bevallen.

Jasper 8 dec 2023
Reageer
K

Zeer goed, doet wat ze beloven

Mijn eerste ervaring met mijn nieuwe yogamat van de Yogashop was gemengd, vanwege de initiële gladheid. Echter, na het volgen van de reinigingsinstructies verbeterde dit aanzienlijk. De mat biedt nu een comfortabele en stabiele ondergrond voor mijn yogaoefeningen. Naast de functionaliteit ben ik ook erg tevreden met het esthetische aspect van de mat, die prachtig is vormgegeven.

Karin 5 dec 2023
Reageer
I

Goeie grip en lichtgewicht

Ik was erg tevreden met de snelle en efficiënte levering van mijn yogamat van de Yogashop. De mat was zorgvuldig verpakt en bij het uitpakken bleek deze precies overeen te komen met de afbeeldingen op de website. Het lichte gewicht van de mat maakt het gemakkelijk om deze mee te nemen, wat ideaal is voor mijn dagelijkse fietstochten naar de yogastudio. De mat biedt uitstekende grip en ondersteuning, essentieel voor het correct uitvoeren van diverse yogahoudingen. Ik ben benieuwd naar de duurzaamheid van deze mat op lange termijn.

Irene 13 nov 2023
Reageer
L

Goede support en topproduct

Mijn ervaring met een beschadigde levering van de Yogashop werd snel en professioneel opgelost door de klantenservice. Dit toont de toewijding van het bedrijf aan klanttevredenheid. De kwaliteit van de producten is hoog en de esthetiek is indrukwekkend. Deze positieve ervaring heeft mijn vertrouwen in de Yogashop versterkt en ik zal hen zeker aanbevelen bij anderen.

Lieke 8 nov 2023
Reageer
B

Makkelijk besteld, wat later binnen

Mijn bestelling van een yogamat bij de Yogashop was eenvoudig en snel geplaatst. Hoewel ik had verwacht dat de levering de volgende dag zou plaatsvinden, duurde het uiteindelijk twee dagen. Ondanks deze kleine vertraging, was alles met de bestelling in orde en voldeed het product aan mijn verwachtingen. Een prima ervaring dus en nog altijd een positieve review waard.

Bianca 11 okt 2023
Reageer
S

Gewoon geweldig

Mijn bezoek aan de Yogashop website was een zeer positieve ervaring. De productbeschrijvingen waren helder en gedetailleerd, wat mij hielp bij het maken van een geïnformeerde keuze. Wat ik bijzonder waardeerde, was de nazorg van het bedrijf, in de vorm van e-mails met tips voor de verzorging van mijn aangeschafte mat. Deze extra service gaf mij het gevoel van een bedrijf dat echt om zijn klanten geeft.

Sanne 28 sep 2023
Reageer
F

Super service

De service van de Yogashop was uitstekend. Na mijn bestelling ontving ik duidelijke communicatie over mijn order, inclusief een track-and-trace link. Toen er een probleem was met een incomplete levering, werd dit snel en effectief opgelost door de klantenservice. De kwaliteit en het ontwerp van de ontvangen producten waren uitstekend, waardoor deze ervaring zeer positief was.

Fleur 25 sep 2023
Reageer
N

Fijne webshop: gevonden wat ik zocht!

Mijn bezoek aan de Yogashop, op aanraden van een vriend, was zeer succesvol. Ik vond er snel en gemakkelijk de yoga mat en handdoeken die ik nodig had voor mijn lessen. Het bestelproces was eenvoudig, de betaling verliep soepel en de levering was snel. De kwaliteit van de producten voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Ik ben zeer tevreden over mijn aankopen en zie uit naar toekomstige transacties met deze webshop.

Nicole 25 sep 2023
Reageer
J

Yogashop ervaring

Mijn ervaring met de Yogashop was prima. De levering van mijn bestelling was snel en de communicatie met de klantenservice was uiterst vriendelijk en behulpzaam. De yoga matten die ik heb ontvangen zijn nog niet getest in een studio-omgeving, maar ze maken een zeer goede eerste indruk. Ze zijn mooi vormgegeven, voelen kwalitatief hoogwaardig aan en lijken goed te voldoen aan de eisen voor professioneel gebruik. Ik ben benieuwd naar hun prestaties en duurzaamheid in de praktijk.

Jeroen 6 sep 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Yogashop

Bij yogashop.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een bewuste en liefdevolle yogalifestyle. Ze geloven in de kracht van yoga en meditatie en willen je inspireren om deze vormen van zelfontwikkeling te omarmen. Met hun kwalitatieve yogamatten en meditatiekussens, voorzien van unieke designs, streven ze naar duurzaamheid, lange levensduur en optimale prestaties. Je kunt met plezier en inspiratie je practice doen, jarenlang. Met een professionele en persoonlijke service staan ze klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuzes en zorgen ze voor een perfecte levering. Bij yogashop.nl haal je je yogaspullen bij ervaren yogi's die weten wat nodig is voor een fijne yoga practice, en dat geeft je het ultieme ‘feel good’ gevoel.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Webshops
  • https://www.yogashop.nl
  • info@yogashop.nl