Wijnvoordeel

Wijnvoordeel

3.9 reviewscore • 10 reviews
P

Prima wijn met leveringsperikelen

Ik ben al jaren een liefhebber van de wijn die ik bij dit bedrijf koop. De kwaliteit is altijd top. Maar onlangs ondervond ik enige frustratie met de levering. Het lijkt alsof sommige bezorgers van Post.nl en DHL niet bereid zijn om de moeite te nemen voor een levering op hogere verdiepingen. Voorheen had ik een persoonlijke overeenkomst met een bezorger die me belde als hij arriveerde, en die service waardeerde ik enorm. De frequente wisselingen van bezorgers hebben echter geleid tot inconsistentie. Voor iemand zoals ik, die afhankelijk is van thuisbezorging, is betrouwbaarheid cruciaal.

Pjotr 11 sep 2023
Reageer
B

Al lange tijd een tevreden klant

Ik bestel al jaren wijnen van dit bedrijf en ben altijd tevreden geweest over hun service en kwaliteit. Wat me vooral opvalt, is de punctualiteit van hun leveringen. Dankzij een uitzonderlijk betrouwbare Post.NL chauffeur worden mijn bestellingen altijd zorgvuldig voor de deur afgeleverd. Dit, gecombineerd met hun breed assortiment aan kwaliteitswijnen tegen eerlijke prijzen, maakt mijn ervaring altijd positief.

Bram 10 sep 2023
Reageer
K

Teleurgesteld door vertraagde levering

Mijn recente ervaring was helaas niet zo positief. Ondanks dat ik ruim op tijd had besteld, werd mijn zending vertraagd. Het is buitengewoon frustrerend om te horen dat zendingen beschadigd zijn, vooral wanneer je extra hebt betaald voor speciale avondbezorging. Wat het nog erger maakte, was dat de klantenservice onbereikbaar was. Dit is voor mij een flinke domper, vooral omdat ik eerder altijd goede ervaringen had. Gelukkig kon ik lokaal nog wel wijn kopen voor mijn geplande diner.

Klaas 8 sep 2023
Reageer
M

Comfortabele levering, afwachtend over de smaak

Het is echt een verademing om niet zelf te hoeven sjouwen met wijnflessen. Deze keer werd mijn wijn netjes voor de deur afgeleverd, maar de bezorger had een betere houding kunnen aannemen. Ik ben nu vooral benieuwd naar de smaak van de wijn. Ik heb hoge verwachtingen en hoop dat het de kwaliteit evenaart van de service die ik gewend ben.

Maarten 4 sep 2023
Reageer
R

Teleurstellende korting

Ik was aanvankelijk opgetogen toen ik een kortingscode van 25% kreeg. Deze zou geldig zijn voor bijna alle niet-afgeprijsde wijnen. Maar mijn enthousiasme daalde snel toen ik besefte dat de wijnen die ik had uitgekozen niet voor deze korting in aanmerking kwamen. Het voelde als een gemiste kans en zorgde voor enige teleurstelling.

Richard 4 sep 2023
Reageer
S

Geweldige kwaliteit en waarde

Het is altijd een genot om wijnen van deze kwaliteit te proeven. Iedere keer dat ik een bestelling ontvang, ben ik weer verrast over de uitstekende kwaliteit-prijsverhouding. Bovendien is het zo gemakkelijk dat de wijnen direct bij mij thuis worden afgeleverd, waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over het vervoer.

Stefan 1 sep 2023
Reageer
M

Consistente en betrouwbare service

Wat ik bijzonder waardeer, is dat de levering altijd stipt op tijd is. Het aantal beschikbare leveringsopties overtreft veel andere aanbieders, wat het shoppen gemakkelijk en stressvrij maakt. Qua wijnkwaliteit ben ik nog aan het verkennen, maar tot nu toe heb ik nog nooit een miskoop gehad. Het is een betere ervaring dan naar de fysieke winkel te gaan en een slechte keuze van misschien uiteindelijk 1 fles te halen.

Maxime 31 aug 2023
Reageer
T

Gemengde gevoelens over recente aankoop

Over het algemeen ben ik tevreden over mijn aankopen bij wijnvoordeel. Echter, de recent gekochte wijn had een zoetigheid die niet echt bij mijn smaak past. Ik neig meer naar de robuustere, vollere wijnen. Desondanks blijf ik optimistisch en kijk ik uit naar toekomstige bestellingen. Er is zo veel meer te halen bij Wijnvoordeel en voor een echt voordelige prijs ook.

Timo 30 aug 2023
Reageer
R

Over het algemeen tevreden, maar kleine hapering

Als een regelmatige klant verwacht ik een zekere mate van consistentie en kwaliteit in de service. Ik was dan ook enigszins verrast toen ik na het ontvangen van een e-mail over een speciale Magnum-aanbieding geen verdere reactie kreeg op mijn navraag. Ondanks dit kleine struikelblok blijf ik trouw aan de winkel en hoop ik dat zulke situaties in de toekomst kunnen worden vermeden.

Ruben 29 aug 2023
Reageer
V

Witte wijn uit Bourgogne

Zelf heb ik weinig tot geen verstand van wijn, maar mijn moeder is een groot wijnliefhebber. Voor haar verjaardag was ik op zoek naar een redelijk exclusieve witte wijn uit Bourgogne. Ik weet namelijk dat ze hier van houdt. Het moet ook wel betaalbaar zijn. Ik kwam uit bij Wijnvoordeel.nl en ze hadden hier precies wat ik zocht. Verschillende witte wijnen uit Bourgogne. Ik heb de Baron Charles-Louis Mercurey Blanc Vieilles Vignes AOC en Château de Fleys 'Les Fourneaux' Chablis Premier Cru AOP besteld. Ze waren de volgende dag al in huis! Precies op tijd voor de verjaardag van mijn moeder. Ze was er erg blij mee! De laatst genoemde heeft ze ook geprobeerd en het viel erg goed in de smaak!

Vincent 19 aug 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over Wijnvoordeel

Wijnvoordeel.nl is een online wijnwinkel waar klanten een breed scala aan wijnen kunnen vinden tegen betaalbare prijzen. De website is gebruiksvriendelijk en klanten kunnen gemakkelijk navigeren tussen de verschillende wijncategorieën en regio's. De website biedt ook veel informatie over de herkomst van de wijnen en de smaakprofielen, wat nuttig is voor klanten die hun kennis van wijn willen vergroten. Bestellingen worden snel en efficiënt verwerkt en klanten kunnen hun bestellingen volgen via de tracking informatie die beschikbaar is. Over het algemeen biedt Wijnvoordeel.nl een uitstekende service en kwaliteitswijnen tegen zeer redelijke prijzen, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor wijnliefhebbers op zoek naar een goede deal.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.wijnvoordeel.nl
  • contact@wijnvoordeel.nl