Voetbalshop.nl

Voetbalshop.nl

4.0 reviewscore • 4 reviews
D

Dure kinderkleding

Ik ben een echt voetbalfan en mijn zoontje begint dit ook al behoorlijk te worden. Dat houdt ook in dat hij alleen maar echte voetbal pakjes wil hebben en ook alleen maar de nieuwste voetbalschoenen die er zijn en het liefst degenen die zijn voorbeelden ook dragen. En ik kan je wel vertellen, deze kleding en schoenen zijn niet goedkoop ook al is het voor kinderen. Natuurlijk kost het wel iets minder dan wanneer je het voor volwassenen koopt, maar alsnog is het hartstikke duur.

Dani 13 jul 2020
Reageer
D

Stoere voetbalkleertjes

Mijn zoontje van 6 is een enorme voetbalfan en als je hem vraagt wat hij voor zijn verjaardag enzo wil hebben dan vraagt hij alleen maar voetbal spullen. Dus de voetbalshop is voor hem een droom die uitkomt, als hij hier is wordt hij helemaal gelukkig. Je hebt er veel leuke en verschillende kleding die hartstikke stoer zijn voor jongens van zijn leeftijd. De kwaliteit van de spullen is ook goed, maar daar betaal je ook voor.

Daan 22 mei 2020
Reageer
J

Voetbalshop alles voor voetbal

Alles wat je maar nodig kunt hebben bij voetbal, dat kun je hier krijgen. Welke maat je hebt of hoe oud je bent dat doet er niet toe, want ze hebben een heel ruim assortiment.

Een eventueel nadeel is dan wel de prijs. Je kunt het niet vergelijken met een paar voetbalschoenen die je een keer bij de scapino hebt gekocht voor een paar tientjes. Voor een paar voetbalschoenen ben je hier toch gemakkelijk honderd euro kwijt dus daar moet je wel rekening mee houden.

Jeroen 1 jan 2020
Reageer
D

Voetbalshop beoordeling

Geef een jongetje van 7 jaar oud de dag van zijn leven door hem mee te nemen naar de voetbalshop en hem daar allerlei nieuwe dingen uit te laten zoeken voor zijn favoriete sport en hobby.
Mijn zoontje is al jaren verzot op voetbal, het kijken ervan en het zelf beoefenen ervan.
Volgende week is hij krijg en nu mocht hij alvast allerlei dingen uitzoeken voor zijn verjaardag, hij vond het geweldig en voelde zich een echt stoere voetballer.
Ik heb hem niet veel vaker zo zien glunderen als tijdens die middag.

Dennis 20 dec 2019
Reageer
Beste sport en recreatiewinkels

Dit zijn de beste sport en recreatiewinkels van juni 2023.

Over Voetbalshop.nl