Van der Valk Hotel Schiphol A4

Van der Valk Hotel Schiphol A4

4.0 reviewscore • 10 reviews
O

Zonder meer hier resideren.

Prachtig recent verblijf, modern ingerichte kamers, een knus aanvoelend restaurant en uiterst hartelijke restaurantmedewerkers. Spijtig dat er geen wellnessfaciliteit is. Zeker een plek om aan te bevelen. Gunstig gelegen met zowel de stad als het strand dichtbij. In de komende dagen ga ik zeker kijken wanneer ik weer terug ben in deze omgeving met het werk. Ik zal dan zonder meer hier resideren.

Olly 29 jun 2023
Reageer
K

Kerstbrunch

Ik heb helaas de kerstbrunch moeten annuleren, vanwege ziekte
Bij het reserveren heb ik aangegeven dat dit zou kunnen gebeuren, en hoe het dan zat met de terugbetaling, er werd mij verzekerd dat ze in mijn geval alle begrip zouden hebben, en dat het bedrag in zijn totaal zou worden terugbetaald, bij wijze van uitzondering, als ik zou moeten annuleren, na de datum dat dit nog kon, ik heb nu inderdaad moeten annuleren, maar er word nu toch 50 procent in rekening gebracht, terwijl het gewoon een etentje is, die gemakkelijk weer opgevuld kan worden door iemand anders, dan hadden ze niet moeten zeggen voor ik de reservering maakte, dat het in mijn geval geen enkel probleem zou zijn, en ik vind ook voor een etentje t heel raar dat je daar dan bij afzegging voor moet betalen. Sorry

Kaatje 15 dec 2023
Reageer
K

Superieure hotelverzorging!

Brandnieuw verblijf. Superieure hotelverzorging. Bij de receptie verschillende fietspaden aangeboden gekregen. We konden onze eigen e-bikes plaatsen in een speciale kamer. Prachtige omringende natuur. Zowel het groene hart van Delfland als stedelijke gebieden zoals Delft, Den Haag en Leiden zijn gemakkelijk toegankelijk. Een locatie waar we absoluut naar terug willen.

Karin 10 okt 2023
Reageer
V

Genoten van een fijn onderkomen

Drie nachten genoten van een fijn onderkomen. Het personeel gaat tot het uiterste om je een aangename ervaring te bieden. Hartelijke begroeting bij de incheckbalie en eveneens een warme bediening in het eetgedeelte. Zowel het ontbijt als het avondmaal zijn heerlijk met voldoende opties. Binnen een wandeling van ongeveer 5 tot 7 minuten vind je een busstation.

Verga 2 okt 2023
Reageer
W

Comfortabele bedden

Schitterend verblijf! Ideaal gelegen nabij Delft en Den Haag. Fraai opgezette kamer met comfortabele bedden en een fijne douchefaciliteit. Hartelijk team. Fraai ingerichte entree en eetgelegenheid. Uiteraard een voortreffelijk ontbijt. Het restaurant biedt een wat verfijnder menu aan. Stelde teleur. Fish&Chips met slechts 2 visstukjes! Voor €22,00 is dat overprijsd gezien de portie. Ik zou liever het gebruikelijke Van der Valk-menu zien.

Wendy 17 sep 2023
Reageer
B

Sfeervolle kroeg

Prima startpunt om de regio Rotterdam, Delft en Den Haag te verkennen. Snelle autoverbinding naar het openbaar vervoer van deze steden. Het is een recent geopend verblijf met uiterst hartelijk personeel. Er is een sfeervolle kroeg waar tevens maaltijden geserveerd worden. De vertrekken zijn groot, modern en netjes, en bieden een prachtig panorama over het Westland.

Bijlo 26 aug 2023
Reageer
B

Prachtig chique verblijf!

Prachtig chique verblijf. Het had duidelijk nog die frisse nieuwigheid. Ze zijn sinds februari 2023 operationeel. Er waren wat netheidskwesties in onze badruimte, maar dit werd direct en uitstekend aangepakt. Comfortabele bedden. Voortreffelijk ontbijt, typerend voor Van der Valk. Hoewel je wat meer op afstand van het stadje zit, heb je wel "de Beren" restaurant en enkele snelleetgelegenheden dichtbij.

Bertha 26 aug 2023
Reageer
T

Plannen zeker herhaalbezoek

Vanaf het moment van inchecken voelde alles meteen goed aan; een verzorgde en schone kamer, de decoratie was helemaal naar onze smaak… We vroegen om een kamer op een hogere verdieping en dat kon, waardoor we een prachtig panorama hadden van Delft richting Rotterdam. Al met al een echte aanbeveling en we plannen zeker een herhaalbezoek…

Tony 19 jul 2023
Reageer
O

Hartelijk

Genoeg plekken om te parkeren. Het team is hartelijk en staat klaar om te assisteren. Het ontbijt was uitstekend. Jammer genoeg was er geen mogelijkheid om water te koken, maar er stond wel een Nespresso-machine, inclusief capsules voor zowel thee als koffie. Het matras schoof steeds opzij. Er waren onvoldoende plekken om handdoeken op te hangen.

Oratio 31 mei 2023
Reageer
L

Verrukkelijke maaltijden

Wat een schitterend vers hotel, stijlvol gedecoreerd. Alles valt op zijn plek, beginnend bij de parkeergelegenheid, fraai opgezet, kleurrijke bloembedden en een sfeervol geplaatst terras. Vertrekken zijn stijlvol, helder en brandschoon. Fantastisch gedineerd! Uitstekend ontbijt! Alles is in harmonie, ambiance, klasse en verrukkelijke maaltijden. Als je hier komt, dan weet je zeker dat je gaat genieten!

Letty 23 mei 2023
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Hoofddorp.

Over Van der Valk Hotel Schiphol A4

Er zijn 10 reviews geschreven over Van der Valk Hotel Schiphol A4 op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Hoofddorp, Noord-Holland
  • https://www.hotelschiphol.nl
  • schiphol@valk.nl