Valk Store

Valk Store

4.4 reviewscore • 5 reviews
M

Goed en slim geholpen

We hebben een bed besteld op de webshop van Valk Store en we hadden een tegenslag omdat het hoofdbord niet door de trap kon. Bezorgers kwamen met het idee om het door het raam te laten gaan op de verdieping, dit was een goed idee want het bed stond daarna binnen 5 minuten in elkaar. Heel tevreden over de service en moet inderdaad stellen dat het bed van zeer goede kwaliteit is!

Menno 9 jun 2023
Reageer
R

Goede site en snelle service

Valk Store levert heel snel, met name het dekbed, kussen en slopen waren binnen enkele dagen al binnen. Het bed duurde iets langer maar dat is wel normaal als je kijkt hoe lang het duurt bij andere bedrijven om een geheel bed te bestellen. Medewerkers van Valk Store reageren ook zeer snel en goed op vragen wat je hebt. Site is heel overzichtelijk, duidelijk en Valk is gewoon een grote naam dus je weet eigenlijk wel dat het goed zit als je hier wat besteld.

Robin 11 mrt 2023
Reageer
W

Heel tevreden over de producten

We hebben een aantal producten besteld zoals een matras inclusief matrashoes, meerdere kussens, dekbed, hoeslakens en een molton, alles dus helemaal compleet. Helaas kwam de levering in meerdere gedeeltes waardoor het wat langer duurde voordat alles compleet binnen was. Hierna wel heel tevreden met de producten. Is precies zoals ik had verwacht qua zachtheid en comfort.

Willem 9 mrt 2023
Reageer
R

Hele goede service

Net voor de vakantie hadden we nieuwe bedden besteld bij valkstore.nl en hadden gelijk aangegeven bij de bestelling dat de levering pas kon worden ingepland nadat we terug zouden zijn van onze vakantie. Vrij direct kregen we een reactie per mail dat dit goed kwam en dat ze ons naderhand zouden inplannen. Paar dagen nadat we terug waren van vakantie kregen we een belletje en hebben we gelijk een dag en tijd afgesproken dat ze het nieuwe bed konden brengen. De vriendelijke bezorgers gingen pas weg toen het bed helemaal in elkaar stond, hele goede service.

Roelof 10 okt 2022
Reageer
B

Mag wel wat gepromoot worden

Nooit geweten dat er daadwerkelijk een valk store was. We hebben zelfs eens bij de klantenservice van een van der valk hotel gevraagd waar ze het beddengoed vandaan haalden omdat we er zo tevreden over waren bij ons verblijf. Een jonge medewerkster kon ons toen niet echt helpen en de dag erna werden we opgebeld door een oudere (leidinggevende?) dat we alles konden bestellen bij valk store, dat dit van dezelfde kwaliteit zou zijn als wat ze ook in de hotels gebruiken. Ideaal! Als ik dit had geweten had ik hier al veel eerder iets besteld.

Tip aan van der valk hotels: promoot deze site wat meer. Denk dat veel meer mensen hier gebruik van willen maken en denk dat weinig hier van af weten dat dit mogelijk is.

Ps. valk store is eenh ele goede site met snelle levering dus positief!

Groetjes Brenda

Brenda 20 apr 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Valk Store

Er zijn 5 reviews geschreven over Valk Store op Reviews.nl. Met een 4.4 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.valkstore.nl
  • support@valkstore.nl