Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin

3.0 reviewscore • 7 reviews
A

oude en afgeleefde huisjes

Huisje type K6A. Dit was een erg koude ontvangst. Huisje totaal niet schoon, gewoon smerig, (bijvoorbeeld vieze vloer, wc, plakkerig spul en zand op de banken, peuk in de slaap kamer, afval onder de bank) en ook erg afgeleefd en niet goed onderhouden. Het huisje was door de schoonmaak dienst wel goed schoongemaakt na mijn klacht bij de receptie (prima service) en scheef kast deurtje en verstopte wasbak ook snel verholpen door de technische dienst (prima service), maar dat verhult niet de totaal oude staat van het huisje. Bijvoorbeeld Vloer ziet er leuk uit, maar zit vol met krassen en strepen, vooral ook bij de openhaard, muren vies, en oude gelige kleur, verwoeste radiator (oude stijl), badkamer (met scheve douche deur die openblijft) die wel 20 jaar oud lijkt met gele tegels en oude inrichting. En buiten zit je op plastic stoelen. Voor een huisje wat toch heel erg duur is (meer dan 1000 euro) voor 4 overnachtingen is dit echt afschuwelijk, voor op vakantie of als tijdelijk verblijf even. Erg telleurgesteld in de staat van het huisje, het kan mij niet ontgaan dat de glorie toch wel vergaan is van dit type huisje (K6A comfort) en gewoon oud overkomt, met name de badkamers en toilet, dat is echt niet van deze tijd! En plastic stoelen en tafel buiten. Er wordt totaal gerekend dat de omgeving (duin en strand ) dit alles goed maakt waarschijnlijk!? Ik heb op jullie foto's gekeken en K6A en K7A zien er qua stijl en bijvoorbeeld badkamers precies hetzelfde uit. Niet erg uitnodigend als je modern en wat luxe tijdens je vakantie wil." Een afgeleefd gebeuren, nee dank u wel.

Andre 27 okt 2023
Reageer
L

Een ontgoochelende ervaring

Ik en mijn vriendin hadden een stukje gras gehuurd op de camping voor twee weken, maar tot onze verbazing was er helemaal geen gras. Gezien de slechte staat van het sanitair in voorgaande jaren, hadden we dit keer privésanitair bijgeboekt, hoewel het wat duurder was. Dit zorgde wel voor extra hygiëne tijdens ons verblijf. We waardeerden ook onze nachtrust en privacy, dus sliepen we in aparte tenten. Tot onze grote teleurstelling werden we plotseling verzocht om onze tenten af te breken, hoewel hier niets over vermeld stond in de voorwaarden. Dit onverwachte verzoek verstoord onze vakantieplezier enorm en mijn vriendin voelde zich niet meer welkom en besloot vroegtijdig te vertrekken.

Linda 31 jul 2023
Reageer
P

Hygiene laat te wensen over

Tijdens ons weekend op de camping was er nauwelijks personeel aanwezig, behalve in het restaurant. De basis hygiëne op het park liet te wensen over. De sanitairgebouwen waren verouderd en erg vies, met overal papier en ontlasting. Bij de wasbakken waren er vliegen en ongedierte te vinden, die niet op tijd werden opgeruimd. Ook lagen de prullenbakken op het park vaak vol met rommel ernaast. Gasten droegen ook bij aan de rommeligheid. Er leek weinig toezicht te zijn op lawaai en gedrag van groepen, wat soms voor overlast zorgde. Helaas ontbrak het aan medewerkers die zich bezighielden met schoonmaak. Desondanks was de locatie van het park en de aanwezige sport- en speelgelegenheden wel goed.

Peter 3 jul 2023
Reageer
S

Onbegrip bij verlenging

Bij aankomst op de camping met onze caravan kwamen we erachter dat we niet de volle week konden blijven. Gelukkig vonden we na lang zoeken een optie om te verlengen. Maar tot onze verbazing moesten we bij het baliebezoek om de 2 extra nachten bij te boeken, 10 euro reserveringskosten betalen, hoewel we al op de camping verbleven. Dit voelde onbegrijpelijk en onnodig.

Sandra 2 jun 2023
Reageer
J

Geweldig Verblijf!

Roompot Kijkduin is een fantastisch park om er even tussenuit te zijn. Het biedt voor iedereen wat wils. Zelfs mindervalide mensen kunnen er goed terecht. Het personeel bij het servicepoint was bijzonder vriendelijk en deden hun uiterste best om het verblijf aangenaam te maken, wat tegenwoordig niet overal meer vanzelfsprekend is. Het restaurant bood heerlijke maaltijden tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook was er een snackbar en supermarkt aanwezig voor het gemak. De huisjes waren netjes en van alle gemakken voorzien. Ik kom hier zeker nog eens terug!

Jeroen 21 mrt 2023
Reageer
M

Gunstige locatie, gemiddeld huisje

De ligging van het park is geweldig, maar het 6-persoonshuisje (type 6a) voldeed niet aan onze verwachtingen. Het was niet zo schoon, vooral de keuken en het servies waren niet fris. De vaatwasser werkte ook niet optimaal. Ook waren er problemen met een buitenlamp en er was schimmel in een van de slaapkamers. De indeling van het huisje was niet praktisch en niet geschikt voor meer dan 4 personen. Na het melden van de klachten werden er wel pogingen gedaan om het op te lossen door het personeel, maar het huisje voldeed niet aan onze verwachtingen.

Martijn 25 feb 2023
Reageer
L

Prachtige locatie, gecompliceerde ervaring

We verbleven voor de derde keer op dit park vanwege de schitterende locatie. Helaas was het 6-persoonshuisje (type 6a) niet helemaal naar onze zin. Het was niet erg schoon, vooral de keuken en het servies waren vies. De vaatwasser werkte ook niet goed. Ook waren er problemen met een buitenlamp en er was schimmel in een van de slaapkamers. De indeling van het huisje was onpraktisch en niet geschikt voor meer dan 4 personen. Na het melden van de klachten werden er wel pogingen gedaan om het op te lossen door het personeel, maar het huisje voldeed niet aan onze verwachtingen.

Lisa 21 feb 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Den Haag.

Over Vakantiepark Kijkduin

Er zijn 7 reviews geschreven over Vakantiepark Kijkduin op Reviews.nl. Met een 3.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Den Haag, Zuid-Holland
  • https://www.kijkduinpark.nl
  • receptie.kijkduinpark@roompot.nl