Vakantiepark De Bergen

Vakantiepark De Bergen

4.4 reviewscore • 7 reviews
H

Schoon verblijf

Het was al de zoveelste keer dat ik hier weer vakantie mocht komen vieren maar dat doe ik dan ook graag. Ik heb een paar dagen de kinderen op bezoek gehad en die komen hier dan ook erg graag spelen. Maar het is gewoon even wat extra benoemd moet worden en dat is dat de mensen hier alles zo netjes schoonmaken.

Alles is gewoon direct te gebruiken en er was niets vies. De hele dag door is het sanitair schoon en daar kan ik wel van genieten, zo heb je echt vakantie dat wil jij toch ook= Vakantiepark de Bergen is een topper!

Hans A 7 sep 2023
Reageer
H

Mooi seizoen

We hebben dit jaar voor de 8e keer een heerlijke seizoensplaats hier gehad. Ik zou het zo weer doen ieder jaar opnieuw. Ook dit jaar hebben we weer volop genoten. Zoveel te doen hier, maar ook de omgeving is prachtig. Lekker veel wandelen en fietsen, ook voor kinderen is er veel te doen en ik zou het anderen ook aanraden om hier eens een kijkje te komen nemen bij Vakantiepark de Bergen. Het is gewoon direct een gevoel van vakantie en thuiskomen en dat wil toch iedereen ervaren hier.

HJ 1 nov 2023
Reageer
f

kindvriendelijk

We hebben nu voor de 2e keer onze vakantie hier geboekt en dat was ook nu weer een groot succes. Voor kinderen was het heel leuk dat er een binnen speeltuin was daar hebben ze zich echt heel veel uren vermaakt en veel vriendjes gemaakt. Als ouder kan je er ook goed toezicht houden. Buiten heb je ook een mooie spel tuin end aar kunnen de kinderen ook lekker spelen. Zelf hebben we lekker genoten van de koffie en mensen leren kennen, echt vakantie als je hier bent.

fam vd G 21 okt 2023
Reageer
D

Fijn verblijf

Eindelijk kon ik weer met mijn gezin op vakantie en dat was echt wel fijn. We hebben allemaal echt genoten van dit mooie verblijf hier en een hele week zijn we er nu geweest met 2 kleine kinderen van 2 jaar en 1 jaar. Alles was voor die kleine mannen aanwezig en dat is fijn want dan hebben we niet zoveel van thuis mee moeten sjouwen. Ik raad het ouders met kinderen dan ook zeker aan hierheen te gaan. Speeltuinen genoeg, goed toezicht houden en de cafetaria is hier ook zeker een aanrader dat was smullen, we komen snel terug.

Doortje B 11 sep 2023
Reageer
W

Goed weekendje bij de Bergen

De maand augustus is vaak een drukke maand bij iedereen en dan gaan veel mensen op vakantie. Dit jaar heb ik gewoon veel gewerkt maar ik kon toch nog een lang weekend vrij pakken en er even tussenuit gaan. Ik heb hier een weekend bij vakantiepark de bergen geboekt en dat was genieten, ik kon lekker in een chalet genieten en alles was aanwezig, Het was ook mooi schoon en ik ben veel buiten geweest, lekker weer dus veel wandelen en fietsen, een fijn weekendje gehad hier, voor herhaling vatbaar.

W 25 aug 2023
Reageer
F

kleine tegenvaller...

Al een aantal jaar op een rij vieren we hier met ons gezin vakantie. We stonden bij aankomst echt even te twijfelen van wat doen we. Normaal is alles hier zo schoon en netjes en nu was het sanitair alles behalve schoon. Het is zo jammer want al die jaren hebben we hier zo genoten en was alles hier in orde.

In de omgeving hebben we veel gezien, veel gedaan en dat was wel fijn. De speeltuin voor de kinderen was fijn, alleen de hangjeugd was balen want die maakten veel herrie en gaven echt overlasd.

Fam kuilenmans 21 aug 2023
Reageer
P

Fijne locatie

In het naseizoen is het hier wel fijn, we zijn nu al even denken drie keer geweest en het is lekker rustig en daarom komen we hier ook zo graag. De omgeving is fijn en daar kun je veel wandelen en fietsen en dat is wat we ook zo graag doen. De douches waren erg fijn en ik kom hier dan ook graag na het wandelen of fietsen, echt even een momentje voor mezelf. Jammer alleen dat de cafetaria dicht was maar ik snap het wel want het is nie zo druk meer.

P G 1 nov 2022
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Wanroij.

Over Vakantiepark De Bergen

Er zijn 7 reviews geschreven over Vakantiepark De Bergen op Reviews.nl. Met een 4.4 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Wanroij, Noord-Brabant
  • https://www.eldoradoparken.nl/de-bergen
  • info@debergen.nl