Vakantiepark Callassande

Vakantiepark Callassande

3.8 reviewscore • 4 reviews
O

Kan stukken beter

Leuk huisje met twee slaapkamers en badkamers. We verbleven tijdens de warmste week en het dakterras werd heet, tot 36 graden. Advies was om de ramen open te zetten, maar we kregen veel muggenbeten en weinig verkoeling. Waarom geen airconditioning of horren? Tuinonderhoud, zoals maaien en strimmen, moest tussen 12:00 uur en 15:00 uur plaatsvinden, wat niet handig was omdat kinderen tijdens die uren hun middagslaap doen. Bovendien was het buitengewoon droog, dus het maaien had geen zin. Het is beter om accu-aangedreven machines aan te schaffen en het onderhoud in juni uit te voeren, zoals het snoeien van heggen. Ik heb iets gezegd tegen de uiterst vriendelijke tuinman, maar dat moest volgens de manager. Ik wilde dit persoonlijk uitleggen, maar helaas zag ik hem niet meer. Het zwembad is verouderd en vies en dringend aan renovatie toe. Positieve aspecten: supermarkt met verse broodjes en een groot assortiment en het park ligt dicht bij zee!

Ontevreden gast 5 aug 2022
Reageer
F

Dichtbij het strand

De camping is goed onderhouden en ligt op korte afstand van een prachtig strand. De velden zijn gezellig en afgebakend door bomen en struiken, maar de toegangsweg naar de camping is slecht en geeft aan de buitenkant een onprettige indruk. Eenmaal binnen is de sfeer gezellig en het personeel is vriendelijk. Het sanitair is schoon en wordt frequent schoongemaakt. De speeltuin is populair bij kinderen, maar gericht op oudere kinderen. Er is weinig animatie tijdens de meivakantie, maar er zijn genoeg leuke uitjes in de omgeving, zoals Sprookjeswonderland, de stoomtram in Hoorn, Alkmaar, Vlindorado en de dierentuin. Het zwembad is niet heel groot, maar onze kinderen vonden dit niet uitmaken en we hebben genoten van de mooie stranden.

Familie Haak 26 mei 2022
Reageer
M

Mooi, schoon en sfeervol

Ik had me voorbereid op ons verblijf op basis van beoordelingen op Zoover, maar ik vond de ervaring anders dan de negatieve recensies. Je kunt gemakkelijk met je auto naar je verblijf rijden en je verblijf heeft privacy dankzij gordijnen voor alle ramen. Het verblijf was schoon, luxe, had comfortabele bedden, mooi tuinmeubilair en een groot tuinhuis. Er was zelfs een vaatwasser, wasmachine en droger voor extra comfort. Het restaurant was gezellig en het eten was uitstekend, met vriendelijk personeel. Het enige nadeel was het verouderde zwembad met warm water, mogelijke schimmel op de glijbaan en zand op de zwembadvloer. Ik miste ook speeltoestellen op meerdere plekken, al was er één speelplek en een speeltuin verder achter op de camping.

Marionne 29 okt 2021
Reageer
K

Niet aan te raden

Met mooi weer is het park uitstekend, dichtbij het strand en enkele leuke dorpjes. Echter, als het vakantieseizoen in het noorden voorbij is, neemt de animatie snel af. Horeca-gelegenheden sluiten plotseling een uur eerder en activiteiten voor kinderen worden haastig afgerond. Er worden ineens andere leeftijdseisen gesteld dan wat het programma aangeeft, waardoor we ons niet meer welkom voelen op het park.

Koos Annet 29 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Callantsoog.

Over Vakantiepark Callassande
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Callantsoog, Noord-Holland
  • https://www.callassande.nl
  • x