Vakantiepark Callassande

Vakantiepark Callassande

3.7 reviewscore • 13 reviews
A

Het park

Vanmiddag weer naar huis gegaan in plaats morgen voor 10 uur ochtend , huisje 17 , prima huisje wel wat stoffig, fijne douches , bedden doorgezakt dus je rolt naar elkaar toe we zijn maar apart gaan slapen omdat we twee slaapkamers hadden, keuken misten we wel een goede blikopener deed het voor geen meter , ook een goede keukenmes om vlees te snijden was er niet, het was behelpen maar ok we hebben het gered, we kwamen met een grote hond en dit huis had geen omheining, dus ze moest aan de lange lijn, gelukkig hadden we deze mee maar ze bleef toch regelmatig vast haken aan de bomen en struiken, uitlaat plaats prima voor haar, poepzakjes voor de uitlaat plaats kon je mee meenemen pluspunt , uitlaat plaats in het donker is niet verantwoord totaal niet verlicht , je loopt zo samen de sloot in en dat wil je niet , dus hopen dat je hond niet poepen wilt in de nacht, het zwembad is te klein voor zoveel bezoekers van die hier gebruik van willen maken, douches werken niet, kleine straaltjes verplicht om te gaan zwemmen, omkleed ruimte dat is zeker niet genoeg, je bent aangewezen op een gemeenschappelijke om kleed ruimte zeker voor dames, nou je zou maar puberdametjes van 10 jaar mee hebben, willen zich niet omkleden in deze ruimte, dus dan maar met het hand doek om aan komt het nog wel goed naar huisje 17, het zwembad zelf wij hebben geboekt verwarm bad, de hele week niks van waar, aangezien wij samen reumatische klachten hebben en dachten wij smorgen samen een uurtje te kunnen zwemmen was het bad steenkoud, wij hebben dit gemeld bij receptie en belooft ja vanmiddag of morgen is het goed , het is niet waargemaakt, dus daarom hebben wij besloten om een dag eerder maar weg te gaan, de hond is in omheinde tuin en wij liggen in een goed bed vanavond, hoop Roompot dat jullie hier wat mee doen, toch maar vriendelijke groet Fam Berk

Anita Berk 1 okt 2023
Reageer
M

Een genoeglijke vakantie

Tijdens onze recente vakantie hebben we een aangenaam verblijf gehad op deze camping. Ondanks enkele minpunten, waren we over het algemeen tevreden. De camping was goed onderhouden en hoewel het sanitair enigszins verouderd was, werd het goed schoongehouden. We waardeerden de aanwezigheid van voldoende voorzieningen, zoals DepoDog-dispensers en afvalbakken. Helaas was het zwembadwater warmer dan gewenst en waren er slechts drie douches beschikbaar, wat soms tot ongemak leidde. Omdat we tijdens het naseizoen verbleven, was er voldoende ruimte op de camping. Echter, de beperkte openingstijden van de winkel, snackbar en het restaurant waren een nadeel

Michiel 17 sep 2022
Reageer
M

Prima ervaring

Onze ervaring op deze camping was overwegend positief, hoewel we enkele punten van zorg hadden. De camping werd goed onderhouden en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. We waardeerden de ruime kampeerplaatsen en de regelmatige schoonmaak van het sanitair. Hoewel de camping zichzelf adverteert als een tienercamping, ontbraken er activiteiten die specifiek voor tieners waren, en sommige recreatieve mogelijkheden vereisten extra kosten. Ook viel op dat de prijzen voor ijsjes aan de hoge kant waren. Ondanks deze minpunten hebben we over het algemeen genoten van ons verblijf op deze camping. De positieve aspecten wogen zwaarder dan de nadelen en droegen bij aan een geslaagde vakantie.

Marianne 24 aug 2022
Reageer
J

Verbeterpunten nodig

We verbleven in een huisje met twee slaapkamers en badkamers, en hoewel dit op papier veelbelovend leek, waren er enkele ernstige tekortkomingen. Tijdens ons verblijf werden we geconfronteerd met extreme hitte, en het ontbreken van airconditioning maakte het huisje ondraaglijk warm, vooral omdat het een plat dak had. Het openen van ramen om verkoeling te krijgen resulteerde in een muggenplaag, wat onze nachtrust verstoorde. We vroegen ons af waarom er geen horren waren aangebracht. Bovendien was het onbegrijpelijk dat het tuinonderhoud, zoals maaien en trimmen, plaatsvond tussen 12:00 uur en 15:00 uur, wat precies de tijd was waarop kleine kinderen hun middagslaapje deden. Dit leidde tot overlast en ongemak. We gaven onze zorgen door aan de vriendelijke tuinman, maar hij beweerde dat dit op bevel van zijn manager was. Helaas kregen we nooit de kans om dit met de manager persoonlijk te bespreken. Het binnenzwembad vertoonde tekenen van veroudering en had dringend renovatie nodig. Desondanks waren er positieve aspecten, zoals een supermarkt met verse broodjes en een uitgebreid assortiment. Bovendien lag de camping dicht bij het strand, wat een pluspunt was.

Jeroen 17 aug 2022
Reageer
S

Fijne camping bij mooi weer, maar sanitair kan bet

Onze ervaring op deze camping was overwegend positief, hoewel we enkele aandachtspunten hadden. De camping bood ruime staanplaatsen, waarvan sommige zowel schaduw als zon boden, wat zeer gewaardeerd werd. We konden te voet naar het strand, maar voor gezinnen met jongere kinderen kan het handiger zijn om de auto of fiets te gebruiken.

Simone 13 aug 2022
Reageer
M

Schoonmaak ontbrak in het huisje

We verbleven in een vakantiehuisje op dit park en waren over het algemeen tevreden, maar er waren enkele teleurstellende aspecten. Het park zelf was aangenaam met ruime huisjes en mooie tuinen, wat ideaal was voor gezinnen met kinderen. De omgeving was prachtig en het strand was dichtbij. Helaas ontbrak het aan hygiëne bij aankomst in ons huisje. De vloeren waren vuil, de ramen zaten vol vingerafdrukken, en de bank was bedekt met hondenhaar en zand. Daarnaast was er veel stof en leek het erop dat er niet was afgestoft. We vroegen ons af of de schoonmaakploeg hun werk niet goed had gedaan, of dat eerdere bewoners ervoor hadden gekozen om de eindschoonmaak niet te boeken en zelf slecht hadden schoongemaakt.

Marloes 8 aug 2022
Reageer
M

Acceptabel voor een week

Onze ervaring op deze camping was redelijk positief, hoewel er ruimte is voor verbetering op sommige gebieden. De kampeerplekken waren aan de kleine kant, waardoor twee caravans met voortenten net tegenover elkaar pasten. Dit beperkte onze privacy, maar zorgde wel voor gezelligheid. Het strand was op ongeveer 20 minuten loopafstand, wat handig was voor strandliefhebbers. Over het algemeen hadden we een acceptabele ervaring op deze camping, maar we hopen dat de camping in de toekomst zal werken aan de genoemde verbeterpunten om het comfort van de gasten te vergroten.

Marik 7 aug 2022
Reageer
O

Kan stukken beter

Leuk huisje met twee slaapkamers en badkamers. We verbleven tijdens de warmste week en het dakterras werd heet, tot 36 graden. Advies was om de ramen open te zetten, maar we kregen veel muggenbeten en weinig verkoeling. Waarom geen airconditioning of horren? Tuinonderhoud, zoals maaien en strimmen, moest tussen 12:00 uur en 15:00 uur plaatsvinden, wat niet handig was omdat kinderen tijdens die uren hun middagslaap doen. Bovendien was het buitengewoon droog, dus het maaien had geen zin. Het is beter om accu-aangedreven machines aan te schaffen en het onderhoud in juni uit te voeren, zoals het snoeien van heggen. Ik heb iets gezegd tegen de uiterst vriendelijke tuinman, maar dat moest volgens de manager. Ik wilde dit persoonlijk uitleggen, maar helaas zag ik hem niet meer. Het zwembad is verouderd en vies en dringend aan renovatie toe. Positieve aspecten: supermarkt met verse broodjes en een groot assortiment en het park ligt dicht bij zee!

Ontevreden gast 5 aug 2022
Reageer
I

Prima ervaring met 'rent a tent'

Onze kinderen van 8 en 11 vermaakten zich voornamelijk met voetballen, hoewel het zwembad voor hen te klein was. Jongere kinderen zouden zich er echter prima kunnen vermaken. Het personeel van Rent a Tent en Roompot was vriendelijk en behulpzaam. Het viel ons op dat er op de camping veel Duitse gasten waren, vooral op het gedeelte van Rent a Tent. Als alleenstaande ouder was het moeilijk om contact te leggen, omdat er veel wisselingen waren op ons veldje. Desondanks was er genoeg te doen in de omgeving, en het strand was prachtig.

Ingrid 31 jul 2022
Reageer
R

Aanrader voor gezinnen met jonge kinderen

Deze camping bleek een uitstekende keuze te zijn voor gezinnen met kinderen tot ongeveer 12 jaar oud. Het terrein bood veel groen en een scala aan voorzieningen, waaronder goed onderhouden sanitaire faciliteiten, sportvelden en speeltuinen, evenals alles wat je nodig hebt voor campers en caravans. Het personeel in het restaurant was bijzonder vriendelijk en behulpzaam, en het eten was van goede kwaliteit. Bovendien lag het prachtige brede zandstrand op fietsafstand, omgeven door een mooi duinlandschap.

Ronald 22 jul 2022
Reageer
F

Dichtbij het strand

De camping is goed onderhouden en ligt op korte afstand van een prachtig strand. De velden zijn gezellig en afgebakend door bomen en struiken, maar de toegangsweg naar de camping is slecht en geeft aan de buitenkant een onprettige indruk. Eenmaal binnen is de sfeer gezellig en het personeel is vriendelijk. Het sanitair is schoon en wordt frequent schoongemaakt. De speeltuin is populair bij kinderen, maar gericht op oudere kinderen. Er is weinig animatie tijdens de meivakantie, maar er zijn genoeg leuke uitjes in de omgeving, zoals Sprookjeswonderland, de stoomtram in Hoorn, Alkmaar, Vlindorado en de dierentuin. Het zwembad is niet heel groot, maar onze kinderen vonden dit niet uitmaken en we hebben genoten van de mooie stranden.

Familie Haak 26 mei 2022
Reageer
M

Mooi, schoon en sfeervol

Ik had me voorbereid op ons verblijf op basis van beoordelingen op Zoover, maar ik vond de ervaring anders dan de negatieve recensies. Je kunt gemakkelijk met je auto naar je verblijf rijden en je verblijf heeft privacy dankzij gordijnen voor alle ramen. Het verblijf was schoon, luxe, had comfortabele bedden, mooi tuinmeubilair en een groot tuinhuis. Er was zelfs een vaatwasser, wasmachine en droger voor extra comfort. Het restaurant was gezellig en het eten was uitstekend, met vriendelijk personeel. Het enige nadeel was het verouderde zwembad met warm water, mogelijke schimmel op de glijbaan en zand op de zwembadvloer. Ik miste ook speeltoestellen op meerdere plekken, al was er één speelplek en een speeltuin verder achter op de camping.

Marionne 29 okt 2021
Reageer
K

Niet aan te raden

Met mooi weer is het park uitstekend, dichtbij het strand en enkele leuke dorpjes. Echter, als het vakantieseizoen in het noorden voorbij is, neemt de animatie snel af. Horeca-gelegenheden sluiten plotseling een uur eerder en activiteiten voor kinderen worden haastig afgerond. Er worden ineens andere leeftijdseisen gesteld dan wat het programma aangeeft, waardoor we ons niet meer welkom voelen op het park.

Koos Annet 29 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Callantsoog.

Over Vakantiepark Callassande

Roompot Vakantiepark Callasande is gelegen te Voorweg 5A in Callantsoog aan de Noord-Hollandse kust. Dit park biedt comfortabele vakantiewoningen en appartementen, geschikt voor gezinnen, stellen en groepen. De accommodaties zijn goed uitgerust en bieden alle benodigde faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Het park zelf beschikt over diverse voorzieningen, zoals een binnenbad, een speeltuin voor de kinderen, luchttrampoline en een restaurant waar gasten kunnen genieten van smakelijke gerechten. De prachtige stranden van Callantsoog liggen op korte afstand, waar gasten kunnen genieten van zon, zee en diverse strandactiviteiten. In de omgeving zijn er ook tal van mogelijkheden voor wandel- en fietstochten, zoals de duinen van Schoorl en natuurgebied Het Zwanenwater. Om de omgeving te zien kun je heel gemakkelijk op het vakantiepark allerlei fietsen en skelters huren.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Callantsoog, Noord-Holland
  • https://www.callassande.nl
  • info@roompot.nl