Vakantiepark Boomhiemke

Vakantiepark Boomhiemke

3.3 reviewscore • 3 reviews
L

Geweldige tijd op Park Boomhiemke

Ons verblijf op Park Boomhiemke was absoluut geweldig! We kozen voor een prachtige rietgedekte duinvilla op een toplocatie met veel ruimte om ons heen. We waren met vrienden, in totaal 6 volwassenen en 2 kinderen, en het ruime huis bood alles wat we nodig hadden voor een comfortabel verblijf. Hoewel de bedden niet waren opgemaakt vanwege personeelstekort, was dat geen groot probleem en ontvingen we een passende vergoeding. Het restaurant kampte ook met personeelstekort, maar dat kon onze fijne vakantie niet verpesten. Vorig jaar verbleven we in een chalet, maar dit jaar was de duinvilla een stuk aangenamer. De badkamer was mooi en de slaapkamers ruim. We genoten van de twee buitenzitjes en voelden ons omringd door natuur. Kortom, een geslaagde vakantie waar we met plezier op terugkijken!

Lisa 27 mei 2023
Reageer
T

Mooie locatie, wel prijzig

De locatie van het park was werkelijk prachtig! We verbleven in een Engelsmanduin villa en konden direct de duinen in wandelen om te genieten van het schitterende strand van Ameland. De accommodatie was prima, met comfortabele bedden en mooie badkamers, hoewel de keuken iets gedateerd was. Toch had de keuken alle benodigdheden. Het omheinde terras en de grote tuin waren ideaal, en we zagen vaak konijntjes in de tuin rondscharrelen. De voorzieningen op het park waren voldoende voor onze kinderen van 5 en 9 jaar. Ze hebben zich prima vermaakt met de speeltuintjes, minigolf en kinderbingo. Uiteraard was Koos Konijn een favoriet! Het zwembad was niet bijzonder groot, maar het bood voldoende vermaak voor de kinderen. Wel moet gezegd worden dat alles op het park en op Ameland vrij prijzig was. Ondanks dat zouden we graag nog eens terugkeren naar deze prachtige locatie!

Timo 6 mei 2023
Reageer
A

Teleurstelling bij Roompot op Ameland

Hoewel de locatie van het park op het eiland erg mooi was, waren we teleurgesteld over de drukte door de vele woningen op een kleine oppervlakte. Voor wie op zoek is naar rust en ruimte, was dit niet de ideale plek. Het restaurant op het park was helaas geen aanrader vanwege de matige kwaliteit en de hoge prijzen. Daarnaast viel de service tegen, met voornamelijk onervaren scholieren in plaats van professioneel personeel. Dit was zeker een domper op onze vakantie-ervaring.

Anouk 26 apr 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Ameland.

Over Vakantiepark Boomhiemke

Er zijn 3 reviews geschreven over Vakantiepark Boomhiemke op Reviews.nl. Met een 3.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ameland, Waddeneilanden
  • https://www.boomhiemke.nl
  • info@roompot.nl