Vakantiepark Boomhiemke

Vakantiepark Boomhiemke

3.4 reviewscore • 10 reviews
T

Mooie locatie, wel prijzig

De locatie van het park was werkelijk prachtig! We verbleven in een Engelsmanduin villa en konden direct de duinen in wandelen om te genieten van het schitterende strand van Ameland. De accommodatie was prima, met comfortabele bedden en mooie badkamers, hoewel de keuken iets gedateerd was. Toch had de keuken alle benodigdheden. Het omheinde terras en de grote tuin waren ideaal, en we zagen vaak konijntjes in de tuin rondscharrelen. De voorzieningen op het park waren voldoende voor onze kinderen van 5 en 9 jaar. Ze hebben zich prima vermaakt met de speeltuintjes, minigolf en kinderbingo. Uiteraard was Koos Konijn een favoriet! Het zwembad was niet bijzonder groot, maar het bood voldoende vermaak voor de kinderen. Wel moet gezegd worden dat alles op het park en op Ameland vrij prijzig was. Ondanks dat zouden we graag nog eens terugkeren naar deze prachtige locatie!

Timo 6 mei 2023
Reageer
L

Geweldige tijd op Park Boomhiemke

Ons verblijf op Park Boomhiemke was absoluut geweldig! We kozen voor een prachtige rietgedekte duinvilla op een toplocatie met veel ruimte om ons heen. We waren met vrienden, in totaal 6 volwassenen en 2 kinderen, en het ruime huis bood alles wat we nodig hadden voor een comfortabel verblijf. Hoewel de bedden niet waren opgemaakt vanwege personeelstekort, was dat geen groot probleem en ontvingen we een passende vergoeding. Het restaurant kampte ook met personeelstekort, maar dat kon onze fijne vakantie niet verpesten. Vorig jaar verbleven we in een chalet, maar dit jaar was de duinvilla een stuk aangenamer. De badkamer was mooi en de slaapkamers ruim. We genoten van de twee buitenzitjes en voelden ons omringd door natuur. Kortom, een geslaagde vakantie waar we met plezier op terugkijken!

Lisa 27 mei 2023
Reageer
A

Teleurstelling bij Roompot op Ameland

Hoewel de locatie van het park op het eiland erg mooi was, waren we teleurgesteld over de drukte door de vele woningen op een kleine oppervlakte. Voor wie op zoek is naar rust en ruimte, was dit niet de ideale plek. Het restaurant op het park was helaas geen aanrader vanwege de matige kwaliteit en de hoge prijzen. Daarnaast viel de service tegen, met voornamelijk onervaren scholieren in plaats van professioneel personeel. Dit was zeker een domper op onze vakantie-ervaring.

Anouk 26 apr 2023
Reageer
M

Ondermaats onderhoud en hygiene

Bij aankomst in onze Bornrif Villa waren we teleurgesteld over de slechte schoonmaak. Hoewel na een melding de meest noodzakelijke delen werden schoongemaakt, liet de algemene schoonmaak te wensen over. De villa gaf een verwaarloosde en afgeleefde indruk, met vuile muren zowel binnen als buiten, verouderd en versleten meubilair, en bedden die niet comfortabel waren. Het tuinmeubilair was van matige kwaliteit en er ontbrak een salontafel. Ook de wasmachine was vies. Alles bij elkaar genomen, was het een teleurstellende ervaring.

Martijn 29 dec 2022
Reageer
L

Aangenaam verblijf op het vakantiepark

We hebben een aangenaam verblijf gehad op het vakantiepark. De lodge waar we verbleven was schoon en comfortabel. Ons gezin, bestaande uit zowel jonge als oudere kinderen, heeft zich uitstekend vermaakt. De locatie van het park was ideaal, op loopafstand van de vuurtoren en het strand. We hebben een boottocht gemaakt om zeehonden te zien, wat echt een aanrader was! Ameland zelf is prachtig, en we hebben genoten van een wandeling door het sfeervolle dorp Hollum en heerlijk eten bij restaurant Vulcano. Ook het maritiem museum van Abraham Fock en het paardengraf waren interessante bezienswaardigheden. Het in- en uitchecken verliep soepel dankzij een handige deurcode. Geen gedoe met sleutels, wat erg handig was voor ons als gezin van 8 personen. Als we iets vergaten, was de opmaakservice snel ter plaatse om ons te helpen. Al met al, een prima verblijf!

Lars 28 okt 2022
Reageer
L

Super mooie lokatie

Tijdens onze vakantie op het park hebben we een zeer ontspannen tijd beleefd. Het park heeft alles wat je nodig hebt en de takeaway pizza is zeker een aanrader. Helaas was er één klein nadeel; we moesten het huisje vroeg verlaten om 10 uur, terwijl we pas met de boot om 5 uur konden vertrekken. Toen we dit aankaarten bij het park, kregen we een standaard antwoord en werd er niet meegedacht. Over het algemeen is het park een aanrader, ondanks dit kleine smetje.

L 12 okt 2022
Reageer
L

Gemengde gevoelens over de vakantie

Onze vakantie gaf gemengde gevoelens. Dit jaar kozen we voor een vergelijkbaar huisje vanwege de kosten, maar het bood niet dezelfde privacy als ons vorige huisje. Er was veel inkijk vanuit andere woningen. De bank was beschadigd door hondennagels en lag niet comfortabel, net als de bedden. Dit zorgde voor rugpijn. Daarnaast moesten we veel zelf schoonmaken vanwege de hondenharen. De keuken had te weinig bergruimte en er ontbrak een salontafel in de tuin. Al met al, gemengde gevoelens over ons verblijf.

Lieke 9 sep 2022
Reageer
F

Van alle gemakken voorzien

Wij hebben een leuke tijd gehad op Boomhiemke! Ons strandchalet had alles wat we nodig hadden voor de vakantie. Het park en de huisjes waren netjes onderhouden en er was genoeg vermaak voor de kinderen. De ligging was fijn, dichtbij het strand. Het enige nadeel was dat het chalet niet helemaal schoon was. De bedden waren wel comfortabel, maar schoven steeds uit elkaar. We gaan zeker nog een keer terug!

Fam Boersma 6 aug 2022
Reageer
B

Achterstallig huisje dat vies was

Het huisje ziet er mooi uit, maar de ligging is geweldig. Dit is al onze derde keer hier, maar helaas is het huis ontzettend vies. We hebben al meerdere keren foto's gestuurd van het achterstallige onderhoud en de vuiligheid, maar er is niets veranderd. Het stofzuigen en schoonmaken van spinnenwebben is niet meer gebeurd en ook de ramen zijn niet schoongemaakt. Toen we drie jaar geleden hier ook waren, hebben we ook een villa gehuurd, maar die zag er veel netter en schoner uit. Toen we aankwamen, moest ik het aanrecht schoonmaken met chloor, omdat ik anders er aan vast zou blijven zitten. Vandaag hebben we de ramen gereinigd, spinnenwebben verwijderd, het bestek schoongemaakt, gestofzuigd en elastiekjes verwijderd die over waren van de vorige bewoners. Ook hebben we spinnenwebben en rommel verwijderd achter de banken.

Buitendijk 23 okt 2021
Reageer
J

Nooit meer

We hadden gepland om ons strandhuisje om 15 uur binnen te gaan, maar we kregen een telefoontje om 14.50 uur dat het nog niet schoon was. Dit kan gebeuren, dus we kregen keurig wat drankjes aangeboden. Na een hele tijd te hebben moeten wachten, mochten we eindelijk naar binnen. Toen we binnenkwamen, zagen we dat er chips op de vloer lagen, de tafel en het aanrecht waren vies, en het was niet schoongemaakt. Er was alleen beddengoed op de bedden gegooid. Er was geen servicekit, maar wel een gebruikt kit waar dingen uit ontbraken. Gelukkig kregen we een nieuwe kit en maakten we melding van het niet schoonmaken (waar we zo lang op hebben zitten wachten). We kregen keurig het geld van de schoonmaak terug. Dus we moesten zelf maar schoonmaken. We wilden wat gaan eten, maar helaas konden we dat niet doen omdat onze zoon (net 2 maanden 13 jaar) nog niet helemaal gevaccineerd is. Hij moet nog een tweede prik hebben. We wisten niet dat het verplicht was vanaf 13 jaar! Terwijl mijn man al meerdere keren in het restaurant is geweest en toen werd er niks gevraagd. Gelukkig konden we een dag eerder met de boot terug naar huis.

Janneke en Martijn 13 sep 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Ameland.

Over Vakantiepark Boomhiemke

Roompot Vakantiepark Boomhiemke is gelegen te Jan Roepespad 4 in Hollum op het Waddeneiland Ameland. Dit vakantiepark biedt een verscheidenheid aan accommodaties, van comfortabele bungalows tot luxe villa's. Gasten kunnen genieten van de rustige en natuurlijke omgeving van het eiland, met prachtige duinen, uitgestrekte stranden en schitterende natuurgebieden. Op het vakantiepark zelf zijn er fietsen te huren om er op uit te trekken, maar ook voldoende sportieve mogelijkheden, zodat niemand zich verveeld. Zo kun je er naar het beachvolleybalveld, het basketbalveld, de minigolfbaan, de voetbaltafel en de bowlingbaan. Ook is er een snackbar en eetcafé waar gasten terecht kunnen voor maaltijden. Daarnaast biedt Ameland diverse activiteiten en bezienswaardigheden, zoals het gezellige dorpje Nes, de vuurtoren en het Natuurcentrum Ameland.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ameland, Waddeneilanden
  • https://www.boomhiemke.nl
  • info@roompot.nl