Twelve Million

Twelve Million

4.5 reviewscore • 2 reviews
S

Erg leuke sjaal van Twelve Million

De sjaals van Twelve Million zien er zeer leuk uit en de kwaliteit is ook erg goed, alleen zijn ze wel prijzig. Ik heb € 69,95 voor een sjaal betaald omdat ik echt verliefd was op de sjaal, maar normaal gesproken zal ik dat niet voor een sjaal betalen. De kwaliteit is wel erg goed en als de sjaal 10 jaar mee gaat, is het het geld ook wel waard. De prijs ben ik inmiddels wel vergeten en ik ben gewoon heel blij met mijn nieuwe sjaal!

Samira 19 dec 2021
Reageer
A

Prachtige knitwear en super service

Ik heb de Alaska sjaal en de Kegon muts besteld.
De kwaliteit is werkelijk prachtig en mooi zwaar en de set ziet er ongelofelijk mooi uit qua breisteek.
Bij ontvangst viel wel de kleur in daglicht een beetje tegen maar ik had de kaartjes er al afgeknipt. Na contact met de vriendelijke klantenservice mocht ik de set gewoon ruilen voor een andere kleur.
Topservice!

Anna Ploumen 7 dec 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Twelve Million

Twelve Million (XIIMLN) is een knitwearmerk met een inspirerende missie. Ze streven naar een toekomst waarin afval niet meer bestaat en waar kleding niet alleen aan de buitenkant mooi is, maar ook aan de binnenkant. Elke dag zetten ze zich in om deze visie te realiseren. Ze creëren unieke producten met aandacht, die een leven lang meegaan en op alle vlakken kloppen. Van tijdloos design tot duurzame materialen. Ze tonen respect voor de makers in hun eigen fabrieken en bieden jou een eerlijke prijs. Ze nemen hun verantwoordelijkheid serieus, zetten woorden om in daden en streven er elke dag naar om beter te worden. Doe mee met Twelve Million en kies ook voor schoonheid in alle opzichten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.twelvemillion.store
  • info@twelvemillion.nl