TinyParks Cast Away

TinyParks Cast Away

3.7 reviewscore • 3 reviews
R

Kamperen met comfort en aandachtspunten

De camping bood een prachtige ruimte voor onze kampeerervaring. De belltent was comfortabel. Toch waren er verbeterpunten zoals niet voorbereide bedden en een gemist lampje. Het sanitairgebouw had schoner en beter onderhouden kunnen zijn. Zeker wel een aanrader, met name omdat de prijs niet heel hoog is dus dan neem je kleine puntjes maar voor lief!

Rosanne 1 okt 2023
Reageer
L

Koude nachten in sfeervolle setting

De schoonheid van de locatie en de top service van het personeel maakten veel goed maar de koude nachten waren een uitdaging. We hadden dus wat pech qua weer maar goed je moet op alles voorbereid zijn lijkt me als parkje. Ondanks de ruime en ogenschijnlijk goed geïsoleerde tent daalde de temperatuur 's nachts tot 12 graden.

Lucas 19 okt 2023
Reageer
D

Glamping ervaring met potentie

Deze locatie bood een unieke glamping ervaring met een vriendelijke sfeer en prachtige omgeving. Waren ook wel wat verbeterpunten zoals de late beschikbaarheid van onze kamer en het beperkte personeel. Wij vonden het wel oke maar snappen sommige mensen wel als ze hier over klagen.

Dennis 15 mei 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Zuid-Beijerland.

Over TinyParks Cast Away

TinyParks Cast Away Tiengemeten is gelegen te Tiengemeten 1 in Zuid-Beiijerland. Het biedt een unieke glampingervaring op het eiland Tiengemeten, waar gasten kunnen genieten van een combinatie van natuur en gezelligheid. Dit vakantiepark is het hele jaar door geopend en biedt elk seizoen een andere ervaring. In de zomer kunnen gasten genieten van zwemmen, suppen en ontspannen op het terras met speciale wijnen en bieren. In de winter kunnen ze zich nestelen onder de dekens, opwarmen bij de houtkachel in hun tent, of samenkomen rond het kampvuur. Het park is ingericht met een herberg, luxe tipitenten, yurts en trekkershutten, en biedt het ultieme eilandgevoel. Binnen slechts 10 minuten brengt de veerboot je naar een wereld vol rust en ongerepte natuur. Bezoekers kunnen genieten van activiteiten zoals zwemmen, stand-up paddleboarden, kampvuren, een openluchtbioscoop, stille disco, heerlijk eten en drinken, en prachtige zonsondergangen. Ook wordt er elke avond een 'beroemd' TinyParks Family Dinner georganiseerd, waar gasten aan kunnen deelnemen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Zuid-Beijerland, Zuid-Holland
  • https://www.tinyparks.nl/parken/cast-away
  • contact@tinyparks.nl