Stadesk

Stadesk

5.0 reviewscore • 2 reviews
M

Uitstekende kwaliteit stadesk

Het bureau werd bij mij thuis afgeleverd en in de woonkamer opgebouwd door twee ontzettend aardige jongemannen. Ze werkten erg vlot en netjes. Ik heb het bureau nu een jaar, werk er dagelijks met veel plezier aan met name omdat je ook een sta optie hebt. Zeker goed voor je lichaam om wat staand te werken!

Melissa J 15 jul 2023
Reageer
B

Stadesk bureau review

Echt heel fijn en goed bedrijf! Heb 1 bureau gekocht 1.60 meter breed met een donker blad, ideaal voor thuis. Ik werk namelijk veelal van huis want heb een eigen bedrijf. Ondanks dat ik het best prijzig vind heb ik toch gekozen voor een bureau van Stadesk omdat mijn fysio had gezegd dat ik teveel zit. Kost wel een aardig duitje maar het is het wel waard. Je kan het bureau op 4 standen instellen zodat je altijd wel een goede optie ertussen hebt. Bijvoorbeeld ik heb 1 voor staand en 1 voor zittend, en mijn vrouw heeft dat ook onder de overige 2 opties. Denk er wel aan dat je een lange kabel koopt, anders krijg je problemen als je de bureau omhoog laat gaan.

Bastiaan 28 jan 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Stadesk

Stadesk biedt unieke bladen met een linoleum toplaag. Het bijzondere aan linoleum is dat het gemaakt wordt van natuurlijke grondstoffen die snel vernieuwen, soms al binnen 12 maanden. Bovendien absorberen deze grondstoffen meer CO2 uit de lucht dan nodig is voor het productieproces. Hierdoor is Furniture Linoleum CO2-neutraal en draagt het niet bij aan klimaatverandering. Het is een hoogwaardig en onderscheidend product met een natuurlijke, warme matte uitstraling. Hoewel het uitnodigt om aangeraakt te worden, blijven er geen vingerafdrukken achter op het oppervlak. Dit maakt het zowel geschikt voor binnen als buiten. Stadesk biedt een prachtig alternatief met duurzame eigenschappen en een esthetisch aantrekkelijke afwerking.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.stadesk.com
  • info@stadesk.com