Roompot Ameland

Roompot Ameland

4.0 reviewscore • 4 reviews
D

Dit was echt een super verblijf

We hebben een geweldige tijd gehad in dit prachtige en gloednieuwe park. Het park is goed georganiseerd en biedt alle benodigde voorzieningen. De locatie is perfect en het park is zeer kind- en huisdiervriendelijk. Er heerst een rustige sfeer in het park en de huisjes staan ver genoeg uit elkaar om iedereen voldoende privacy te bieden. We hadden geluk met de stand van ons huisje en hadden een mooi terras met veel zon. Binnenin was het huisje eveneens van alle gemakken voorzien. Kortom, we zouden dit park zeker aanraden aan anderen.

Demi Astrid 11 mrt 2022
Reageer
S

Mwha gevoel

Wij hebben een verblijf gehad van een week in een family oerd lodge van maandag 25 juli tot maandag 1 augustus. Hoewel het huisje volgens de beschrijving geschikt is voor 6 personen, vonden wij dat het eigenlijk veel te klein was voor 6 volwassenen. Er was weinig opberg- of kastruimte, en door de grote ramen aan de voorkant werd het snel heel warm binnen, vooral als het buiten heel heet was. Er was geen airconditioning of andere ventilatie aanwezig. Het park zelf was rustig, wat prettig was, maar er was weinig te doen voor kinderen, geen zwembad bijvoorbeeld. Wel was er een wasserette aanwezig, wat ideaal was, en er was een mooie overdekte veranda buiten. Het huisje was schoon, behalve de kitranden in de badkamer die deels zwart waren en er was wat spinrag aan het plafond.

S.O. Prijs 3 aug 2022
Reageer
N

Lekker genieten

We hebben een geweldige tijd gehad op deze plek, die speciaal geschikt was voor gezinnen met honden. Ons huisje was onberispelijk schoon en was uitgerust met alle benodigde voorzieningen. Het was perfect gelegen, dicht bij de vuurtoren, de duinen en aan de mooiste kant van het eiland. Hoewel het eten dat we op het park kregen redelijk was, was er in het nabijgelegen dorp Hollum meer dan voldoende keuze. Het is wel handig om te weten dat de Coop op Zondag gesloten is, tenminste toen wij er waren.

Noppie 22 mrt 2022
Reageer
B

Prima parkie!

Tijdens ons verblijf hebben we ons ontzettend op ons gemak gevoeld. De accommodaties waren keurig schoon en de medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Bovendien was duidelijk te zien dat het park en de speeltuin goed onderhouden werden. We hopen dat deze normen behouden blijven, ondanks de overname door Roompot. Vanwege onze slechte ervaringen met de service, schoonmaak en onderhoud van Roompot, zouden we liever niet bij hen boeken.

B.B. 27 mei 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Ameland.

Over Roompot Ameland