Roompot Ameland

Roompot Ameland

4.0 reviewscore • 3 reviews
M

Prima geschikt voor een paar dagen

Dit jaar viel de animatie enigszins tegen in vergelijking met voorgaande jaren. Het leek allemaal minder persoonlijk te zijn, sommige knutselactiviteiten waren niet meer gratis en het aanbod was beperkter. Daardoor overwegen we om deze zomer elders door te brengen, maar voor een kort verblijf lijkt het park nog steeds prima geschikt.

Maria 13 jul 2023
Reageer
K

Prijs-kwaliteit niet in balans

Wij komen net terug van een midweek Ameland Roompot Park. Op zich was het een leuk huisjes, maar meubilair eettafel was versleten, bed matrassen te zacht en doorgezakt. En zitbank nodigt niet uit om avondje te Netflixen (was koud) ons inziens is mede daardoor de prijs van het verblijft veel te hoog. We konden er maandag 1600 pas in en moesten donderdag om 1000 er weer uit terwijl je wel volle mep betaald?

Kees 9 jun 2023
Reageer
L

Geweldig!

Onze vakantieweek als gezin met kinderen van verschillende leeftijden was absoluut fantastisch. We zochten naar een modern huisje in een rustig park om van de natuur te genieten, en dat hebben we hier voor de volle 100% gevonden. Dit park bood comfortabele huisjes op een rustige locatie, vooral in november. Het ligt dicht bij het strand aan de westkust en er zijn verschillende mooie wandelroutes in de omgeving. De huisjes hebben grote ramen, dus je kunt kiezen tussen een terras op het zuiden of een beschut terras bij een zuidwestenwind. We kijken nu al uit naar de zomer van 2023 om weer terug te keren.

Lieselotte 23 mrt 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Ameland.

Over Roompot Ameland

Roompot Ameland is gelegen te Oranjeweg 42b in Hollum. Het vakantiepark beschikt over een breed aanbod vrijstaande lodges. Elke lodges is volledig ingericht en biedt alles wat je nodig hebt. Gasten van Roompot Ameland kunnen genieten van diverse faciliteiten op het park, zoals een overdekt zwembad, een speeltuin voor kinderen, sportvelden en fietsverhuur. Er is ook een restaurant op het park waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en drankjes. Het vakantiepark is omgeven door prachtige natuur en biedt tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Je kunt wandelen en fietsen door de duinen, de stranden verkennen, vogels spotten in de natuurgebieden of gewoon ontspannen en genieten van de serene omgeving. Ameland zelf heeft veel te bieden, zoals historische dorpjes, gezellige restaurants en cafés, en diverse culturele en sportieve evenementen. Het eiland staat ook bekend om zijn prachtige stranden en de unieke natuur.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ameland, Waddeneilanden
  • https://www.roompotameland.nl
  • info@roompot.nl