Muntex

Muntex

4.4 reviewscore • 5 reviews
E

Beste keuze ever

Onlangs het assortiment al een paar keer bekeken, vrienden bestellen hier regelmatig en ik was wel benieuwd waarom en wat er zoal te koop is. Indrukwekkend om te zien hoeveel er wordt aangeboden, wat een groot assortiment en ik ben blij dat zo te ervaren. De prijzen zijn ook prima, de kwaliteit is goed en dat had ik al bij anderen gezien die hadden besteld hierbij Muntex. Ik heb een dag na mn bestelling alles al in huis gehad, dit is gewoon de moeirte waard en zeker ene aanrader.

Erika 17 jan 2024
Reageer
A

Degelijke service

In een paar woorden kan ik zeggen hoe goed de service is, het is namelijk een top service, nette prijzen, hoge kwaliteit, ruim assortiment, klantenservice is goed bereikbaar, vriendelijk mensen en ik bestel hier nu voor de 4e keer en heb geen opmerkingen. Ik wil wel wat anderen weten dat het hier allemaal goed is geregeld en dat je hier met een gerust hart een keuze kunt maken en dan gaat genieten van een fijne aankoop en ervaring.

Annie 9 jan 2024
Reageer
G

Goede service

Ik heb een bestelling geplaatst bij Muntex en ik dacht vanwege de feestdagen die net zijn geweest kan het wel wat langer duren voordat het wordt geleverd. Maar nee hoor, gewoon netjes een dag later geleverd. Dit vind ik toch wel top service. De klantenservice is ook goed bereikbaar. Ik had een vraag over een product wat ik wilde bestellen, ze hebben me snel geholpen en een nuttig antwoord gegeven. Ik wil ze dan ook hartelijk dank voor de snelle levering en mooie producten, aanrader.

G brand 9 jan 2024
Reageer
Y

Wacht nog op producten

Ik kan het nog niet heel erg goed beoordelen, want ik wacht al een week op mn producten die er allang hadden moeten zijn. De klantenservice reageert wel snel en denkt mee naar een oplossing, maar de bezorgdienst is het pakketje kwijt. Ik ben benieuwdhoe het opgelost gaat worden, maar hoop gewoon dat het nog wordt bezorgd. Ik vind de producten wel top die worden aangeboden en nette prijzen.

Yvet 8 jan 2024
Reageer
J

Vlotte service

Ze geven aan dat ze snel leveren en dat doen ze ook. Dinsdag een bestelling geplaatst en donderdag werd het al netjes bezorgd, goed verpakt heel fijn om te ervaren en ik ga dan ook zeker vaker ene keuze maken hier, nette prijzen en de kwaliteit is ook top. Ik ben een tevreden klant en ik geef jullie een dikke 10, alles is gewoon uitstekend en daar kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen.

Jean 24 okt 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Muntex

Muntex is een relatief nieuwe speler op de markt, opgericht in juni 2020 door de gedreven ondernemer Jim Muntel. Het doel van Muntex is om klanten kwalitatief hoogwaardige producten te bieden tegen een eerlijke en betaalbare prijs. Het platform heeft een breed scala aan producten, waaronder Home & garden-artikelen, producten voor kinderen, huisdieren, fitness en zelfs kerstartikelen. Bij hun vind je allerlei leuke items om je huis mee te verrijken. Ondanks dat dit bedrijf nog jong is, heeft het al een divers aanbod weten samen te stellen. Het is interessant om te zien hoe Muntex zich verder zal ontwikkelen en welke nieuwe producten en deals ze in de toekomst zullen aanbieden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://muntex.nl
  • info@muntex.nl