Mobieltekoop

Mobieltekoop

3.0 reviewscore • 3 reviews
A

Mobieltekoop prutsers

Deze website lijkt veel mooier dan dat het in werkelijkheid is. Het ziet er allemaal mooi en goedkoop uit, maar wanneer je de informatie wat beter gaat lezen die er bij hoort dan kom je er achter dat er toch wel wat halen en ogen aan zitten wat het allemaal een stuk minder aantrekkelijk maakt.

Arnoud 30 jul 2020
Reageer
G

Goedkope nieuwe telefoon

Een tijd geleden heb ik mijn telefoon laten vallen, scherm volledig kapot en ook de telefoon zelf deed het niet meer. Ik had hem niet verzekerd, dus kreeg er verder niets voor terug. Maar helaas, was mijn eigen domme schuld dus kan er verder ook niets van zeggen.

Maar een telefoon heb je toch nodig, dus ik moest wel een nieuwe aanschaffen. Weer zo'n dure als mijn kapotte telefoon dat had ik er niet voor over, dus dan maar op zoek naar een gebruikte telefoon. Zo kwam ik uiteindelijk bij mobieltekoop.nl terecht en hier was ik meteen onder de indruk van de prijs kwaliteit verhouding. De prijzen van deze telefoons waren veel goedkoper dan de nieuwe telefoons in de winkels. Na dat ik een beetje heb onderzocht hoe dit kan, kwam ik er achter dat ze hier (kort) gebruikte telefoons verkopen, dus precies wat ik zoek. Ik heb er één betstelt en binnen een aantal dagen had ik hem binnen. Er zitten een paar hele kleine krasjes op, maar dat deert me niet. Verder een prima telefoon die het goed doet en al helemaal gezien de prijs die ik er maar voor heb betaalt.

Gerko 16 jul 2020
Reageer
M

mobieltekoop niet duur

Op mobieltekoop kun je voor een lekkere lage prijs een abonnement afsluiten, maar daar zitten wel dingen aan verbonden. De kwaliteit is dan logischerwijs ook een stuk minder dan wanneer je een duurder abonnement afsluit. Zelf ben ik hier niet zo'n voorstander van, want als je nooit bereik hebt of wat dan ook daar word je ook niet bepaald vrolijk van. Dan betaal ik liever even een paar euro meer in de maand en dat alles gewoon goed werkt.

Moniek 24 mei 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van september 2023.

Over Mobieltekoop

Mobieltekoop is een betrouwbare webshop die refurbished smartphones van topkwaliteit aanbiedt. Alle toestellen worden uitgebreid getest en functioneren als nieuw. Bovendien worden de toestellen geleverd met garantie, ook op de accu, en inclusief oplader. Doordat de toestellen simlockvrij zijn, zijn ze geschikt voor iedere provider. Het kan voorkomen dat er lichte gebruikssporen aanwezig zijn, maar dit doet niets af aan de kwaliteit van de telefoon. En bevalt de aankoop toch niet? Dan is retourneren geen probleem en krijgt de klant het geld terug. Kortom, bij Mobieltekoop ben je verzekerd van een goed werkende, kwalitatieve refurbished smartphone tegen een scherpe prijs.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.mobieltekoop.nl
  • support@mobieltekoop.nl