Master Matras

Master Matras

4.7 reviewscore • 3 reviews
S

Suuuper comfortabel

Ik had nooit verwacht dat het Master matras zo comfortabel zou zijn als dat het blijkt te zijn. De beslissing werd uiteindelijk vergemakkelijkt door de 90 dagen slaapgarantie en de gratis levering.

Sophie de G 22 okt 2023
Reageer
J

Goede keuze voor ons

Het verschil in slaapcomfort is groot als je het matras van dit bedrijf vergelijkt met mijn oude matras waar ik al jaren op lig. Ik heb in jaren niet zo goed geslapen als nu. Het Master matras biedt precies wat wij zochten in een matras en meer. Ook merken we tot op heden geen verslechtering van het matras dus hopelijk gaat deze een lange tijd mee. Bedankt Master Matras.

J H 10 okt 2023
Reageer
M

Kwaliteitsslaap voor een betaalbare prijs

Tijdens onze zoektocht naar een nieuw matras, hebben we diverse opties overwogen. Uiteindelijk zijn we bij het Master matras uitgekomen en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Het combineert kwaliteit en comfort tegen een betaalbare prijs. Een uitstekende keuze voor iedereen die een nieuw matras nodig heeft en van een goede nachtrust houdt.

:-)

Marije K 26 aug 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Master Matras

Er zijn 3 reviews geschreven over Master Matras op Reviews.nl. Met een 4.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.mastermatras.nl
  • info@mastermatras.nl