M line

M line

4.4 reviewscore • 5 reviews
D

Is wel goed maar kan beter naar mijn idee

Het bed is van goede kwaliteit en heeft een mooie kleur. Wel vallen de naden van de afwerking een beetje tegen, ze lopen niet allemaal even strak over de hoeken. Gelukkig is dit niet heel storend. Het hoofdbord is vooral ter decoratie, het zit slechts met enkele schroeven vast en beweegt wat heen en weer. Mogelijk heeft het gebruik van het Multi Motion onderstel hier invloed op.

Daisy Laurens 28 nov 2022
Reageer
M

Prima boxspring

De boxspring is zeer comfortabel en heeft een eenvoudig, maar toch aantrekkelijk ontwerp. Een klein minpuntje is dat het anti-slip profiel alleen aan de onderkant van de boxspring is aangebracht, waardoor de matrassen aan de bovenkant enigszins uit elkaar schuiven. Dit zorgt voor een V-vormige opening tussen de matrassen. Het zou logisch zijn om het anti-slip profiel op de hele bovenkant van de boxspring aan te brengen, zodat de matrassen op hun plaats blijven liggen. Het lijkt me dat de extra kosten hiervoor minimaal zouden zijn en het de klanttevredenheid zou verbeteren.

Mats Roos 13 sep 2022
Reageer
A

Wel wat dingen te verbeteren

Het bed ziet er mooi uit, maar er zijn wel enkele verbeterpunten. De afstandsbediening vraagt om langdurige druk voordat het bed in beweging komt, wat enigszins onhandig kan zijn. Het matras kan gemakkelijk een stukje van het bed afglijden, dus het is aan te raden om de bovenkant van het bed en de onderkant van het matras beide wat stroef te maken om dit te voorkomen. Bovendien kan de montage van de voeteinden beter, omdat deze snel kunnen gaan wijken.

Aanhane 19 jul 2022
Reageer
M

Slaap stukken beter nu

In het begin was het even wennen aan de Mline matras nadat onze oude matras versleten en ingezakt was. Mijn eerste reactie was dat de matras een beetje hard aanvoelde, maar na ongeveer een week was ik helemaal gewend aan de matras. Het verschil is enorm, ik heb geen last meer van pijnlijke schouders of heupen en ik slaap nu heerlijk door.

MA 8 apr 2022
Reageer
D

Echt een aanrader

Dankzij het traagschuim lig ik nu comfortabel en mijn bekkenklachten zijn verdwenen. Voor mij is dit matras perfect omdat ik op een zachter matras last had van deze klachten. Het enige nadeel is dat het matras wat warmer is en niet gedraaid kan worden, wat voor mij wennen is omdat ik gewend was mijn matras regelmatig te draaien. Ik zou dit matras zeker aanbevelen aan mensen met rugklachten, omdat het voor mij echt heeft geholpen.

Dekkers 27 feb 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over M line

M line is een merk van DBC Nederland, dat op zijn beurt een dochteronderneming is van Beter Bed Holding B.V. Sinds september 2001 is M line actief als aanbieder van slaapsystemen in verschillende landen waaronder Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Met M line producten ben je verzekerd van jarenlang slaapplezier en een uitgerust gevoel bij het wakker worden. Meer dan 300 topsporters en ambassadeurs slapen op M line, wat volgens het bedrijf leidt tot een gezonde levensstijl. M line hecht daarom grote waarde aan kwaliteit, omdat men gemiddeld één derde van het leven slapend doorbrengt. Als je op zoek ben naar een goede matras, dan ben je bij M Line op de juiste plek.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.mline.nl
  • klantenservice@mline.nl