Lightswing

Lightswing

5.0 reviewscore • 2 reviews
L

Geen extra gaten meer in je plafond

Dit is echt top! Al tijden willen we een mooie hangende lamp boven onze eettafel maar aangezien we de eettafel nog wel eens wat verplaatsen doen we dit niet. Gaten in het plafond is natuurlijk niet wat je wilt maar met deze Lightswing kan je de lamp wel wat verplaatsen indien nodig (niet naar de andere kant van de kamer maar je snapt wat ik bedoel). Wij hebben een Lightswing besteld voor 109,95 euro en hebben hier zeker geen spijt van. Scheelt je echt wat gaten in je plafond.

Lizzy 24 dec 2021
Reageer
P

Nieuwe dimensie met Lightswing

De Lightswing Single hangt inmiddels in mijn huis en het geeft de ruimte een hele nieuwe dimensie. Het is een hele mooie oplossing voor je hanglamp. Het was wel een werkje om alles goed te krijgen, maar alles hangt. De handleiding zat wel goed in elkaar. Heel erg blij mee!

Puk 16 dec 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Lightswing

Bij lightswing.nl worden slimme oplossingen bedacht om het leven in huis gemakkelijker te maken. Het vlaggenschipproduct, Lightswing, is een innovatieve oplossing die verlichting verplaatsbaar maakt. Met Lightswing kun je je verlichting eenvoudig aanpassen en verplaatsen, waardoor je flexibiliteit en vrijheid hebt bij het inrichten van je interieur. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe look voor je woonkamer of een functionele oplossing voor je werkruimte, ze bieden de mogelijkheden. Met Lightswing® bieden ze een innovatieve oplossing waarmee je verlichting eenvoudig kunt verplaatsen en aanpassen. Ben je van plan om je interieur een uplift te geven, dan kun je voor lightswing.nl kiezen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://lightswing.nl
  • contact@lightswing.nl