Lightswing

Lightswing

5.0 reviewscore • 2 reviews
L

Geen extra gaten meer in je plafond

Dit is echt top! Al tijden willen we een mooie hangende lamp boven onze eettafel maar aangezien we de eettafel nog wel eens wat verplaatsen doen we dit niet. Gaten in het plafond is natuurlijk niet wat je wilt maar met deze Lightswing kan je de lamp wel wat verplaatsen indien nodig (niet naar de andere kant van de kamer maar je snapt wat ik bedoel). Wij hebben een Lightswing besteld voor 109,95 euro en hebben hier zeker geen spijt van. Scheelt je echt wat gaten in je plafond.

Lizzy 24 dec 2021
Reageer
P

Nieuwe dimensie met Lightswing

De Lightswing Single hangt inmiddels in mijn huis en het geeft de ruimte een hele nieuwe dimensie. Het is een hele mooie oplossing voor je hanglamp. Het was wel een werkje om alles goed te krijgen, maar alles hangt. De handleiding zat wel goed in elkaar. Heel erg blij mee!

Puk 16 dec 2021
Reageer
Beste woon en meubelwinkels

Dit zijn de beste woon en meubelwinkels van april 2023.

Over Lightswing

Je wilt je interieur wat anders neerzetten, maar je wordt telkens beperkt door je lichtpunten op het plafond. Dit is met het unieke ophangsysteem van Lightswing verleden tijd! Deze wordt namelijk aan het plafond bevestigd en kan je draaien en uitschuiven. Hier monteer je dan je hanglamp(en) op, zodat je ze voortaan heel gemakkelijk kunt verplaatsen.