Lif Living

Lif Living

3.2 reviewscore • 11 reviews
J

Tevreden met mijn ervaring

Ik ben erg tevreden met mijn ervaring! We hadden staaltjes besteld om de kleur te kiezen, en dat was een slimme zet, want het hielp ons echt om de juiste beslissing te nemen. Wat me vooral opviel, was de snelle levering. Binnen slechts 3 dagen na de bestelling hadden we de stoelen al in huis, wat echt indrukwekkend was. De stoelen zelf zijn geweldig. Ze zijn niet alleen stijlvol, maar ook verrassend comfortabel. Vooral de wieltjes maken een groot verschil, want ze maken het gemakkelijk om rond te bewegen en de stoelen aan te passen aan verschillende situaties.

Jeroen 28 jun 2023
Reageer
M

Slechte klantenservice

Leuke prijzen, maar als het niet goed gaat, is de klantenservice niet bereikbaar via de telefoon en de mail is ook erg traag. Nee, ik zou hier nooit meer iets kopen. Als het goed gaat, ja dat is makkelijk, maar een goed bedrijf bewijst zich pas wanneer het mis gaat.

Meltem Sen 9 feb 2024
Reageer
P

Slechte klantenservice en communicatie

Eetkaerstoelen besteld die niet compleet waren. Na het uitpakken bleken niet alleen onderdelen te missen maar ook nog eens onderdelen niet te passen onder de stoelen. Wellicht hebben we een laatste voorraad gekregen die niet helemaal compleet meer was want nadat ik ze besteld had waren ze ineens uitverkocht op de website. Wachten op de missende onderdelen en ineens een bericht dat de missende onderdelen niet geleverd kunnen worden. Zit je dan met 6 stoelen in je woonkamer die niet in elkaar kunnen. Het allerslechtste was wel de klantenservice. Ze zijn alleen per mail bereikbaar en dan reageren ze ook nog eens heel erg traag. Al met al ga ik de stoelen terugsturen en krijg ik mijn geld terug, maar ik zal hier echt NOOIT meer wat bestellen en raadt iedereen aan echt goed te kijken wat je besteld hebt. Zolang je geen klantenservice nodig hebt kan het goed gaan maar daarna, nee echt een rampzalig bedrijf en onprofessioneel personeel die zich verschuilt achter een belcentrale.

Patricia 3 feb 2024
Reageer
H

Levering en service

Wat een geweldige service en aftersales .
Zondag kandelaars besteld voor kerstdiner
Deze waren niet op voorraad ,maar werden spoedig verwacht .
We werden meerdere keren gebeld over de levering en op de hoogte gehouden over de status van de nalevering .Wat een ontzettende aardige medewerkers die alles in het werk stellen om de klant tevreden te krijgen .Aftersales met zo’n betrokkenheid heb ik nog nooit meegemaakt 👍👍

Huub 19 dec 2023
Reageer
L

Verwarring

Op de website stonden de stoelen als "op voorraad," maar tot mijn verrassing ontving ik een e-mail waarin stond dat ze eigenlijk in backorder waren. Na een gesprek met de klantenservice vertelden ze me dat de stoelen pas in oktober beschikbaar zouden zijn. Teleurgesteld besloot ik de bestelling te annuleren, maar tot mijn verbazing ontving ik een uur later toch een verzendbevestiging. Ik had verwacht een e-mail te ontvangen met de bezorgdatum, maar dat gebeurde niet. Enkele dagen later stond er echter een beschadigde doos voor mijn deur met de stoelen erin, wat voor flinke verwarring zorgde. Dit was absoluut niet de soepele ervaring die ik had gehoopt te hebben.

Linda 16 aug 2023
Reageer
P

Perfect overleggen

Ik kocht 13 stoelen van het type "Willem" en was zeer tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. Klantenservice was top door hun snelle en persoonlijke reacties op vragen via e-mail of telefoon. Sommige stoelen waren niet op voorraad en de levering werd vertraagd, maar ik werd goed op de hoogte gehouden en ontving een gratis onderhoudspakket als compensatie. Er werden per ongeluk dubbele stoelen geleverd, maar dit werd in goed overleg opgelost.

Pieter 1 jul 2023
Reageer
M

Vooraf stalen aanvragen!

Het bestellen verliep soepel en eenvoudig. Ik waardeerde het feit dat ik vooraf stofstalen kon aanvragen, wat het proces van bestellen aanzienlijk vereenvoudigde. Wat betreft de communicatie over de orderstatus, daar was ik tevreden over. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling. Bovendien verliep de levering vlot, en mijn producten werden binnen enkele werkdagen bezorgd. Kortom, ik ben zeer tevreden met mijn ervaring en de service die ik heb ontvangen.

Martijn 25 jun 2023
Reageer
I

Niet helemaal vlekkeloos

Helaas was er beperkte communicatie voorafgaand aan mijn bestelling, wat enigszins teleurstellend was. Desondanks verliep de levering wel volgens de opgegeven richtdatum, wat positief was. Maar toen ik mijn bestelling ontving, ontdekte ik dat deze beschadigd was. Gelukkig bood de klantenservice snel een passende oplossing aan en regelde de vervanging binnen enkele dagen. Dit snelle handelen van de klantenservice was zeker een pluspunt en herstelde mijn vertrouwen in het bedrijf.

Ingrid 21 jun 2023
Reageer
H

Niks gehoord

Aanvankelijk had ik verwacht dat de levering snel zou plaatsvinden, maar tot mijn teleurstelling werden de stoelen in backorder geplaatst. De status gaf aan dat de levering ergens tussen 12 en 26 juni zou plaatsvinden, zonder enige voorafgaande kennisgeving. Ik moet zeggen dat ik dit als slordig heb ervaren, aangezien ik had gehoopt op een betere communicatie en planning. Vanwege deze teleurstelling heb ik de ervaring slechts één ster gegeven.

Henk 12 jun 2023
Reageer
D

Uitstekende service

Hele leuke eetkamerstoelen besteld bij Lif Living. Voor de koop had ik contact met ze opgenomen, aangezien ik wat vragen had. Hierop reageerden ze snel en duidelijk. Hier was ik ook echt mee geholpen. Uitstekende service van Lif Living. Vervolgens de stoelen besteld in de juiste uitvoering. Ik kon ook nog kiezen uit 4 verschillende uitvoeringen. Daarna moest ik wel een tijdje wachten tot ze binnen waren maar dan heb je ook wat. Ze zien er echt schitterend uit en ze voelen heel degelijk aan. Heel blij met mijn aankoop!

Dina 7 jan 2023
Reageer
J

Eetkamerstoelen van Lif Living

Wij hebben vorige week 4 mooie eetkamerstoelen besteld bij Lif Living. Per toeval stuitte ik op deze website en het viel mij gelijk op dat ze mooie producten hebben. Thuis even overlegd en dezelfde dag hebben wij de stoelen besteld. Snelle levering aan huis en de stoelen zien er net zo uit als op de foto. Ook lijken de stoelen van goede kwaliteit te zijn. Ik denk dat wij nog heel veel jaren plezier gaan beleven aan deze eetkamerstoelen. De stoelen hadden ook een behoorlijke korting, wat natuurlijk ook mooi was meegenomen. Dit was ook wel de reden waarom wij de stoelen dezelfde dag nog hadden besteld. Ik geef 5 sterren omdat alles goed is verlopen. De hoge korting, de kwaliteit van de stoelen en de levering was allemaal top. Of de eetkamerstoelen na 3 jaar nog net zo mooi zijn is natuurlijk even afwachten, maar wij hebben er alle vertrouwen in!

Janneke 18 sep 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Lif Living

Lifliving.nl is dé plek voor unieke, verantwoorde en betaalbare interieurartikelen. Hun collectie is samengesteld door echte vakidioten die niet alleen van meubels houden, maar er ook een diepe passie voor hebben. Dit zie je terug in het prachtige assortiment. Bij Lifliving.nl geloven ze in de kracht van samenwerking en vertrouwen om keer op keer de beste resultaten te behalen. Bovendien zijn ze zich bewust van hun verantwoordelijkheid voor een betere wereld. Ze investeren in het verbeteren en veiliger maken van hun productieprocessen en hebben afspraken gemaakt met fabrieken om eerlijke beloningen voor de makers te garanderen. Bij Lifliving.nl kun je met een goed gevoel shoppen en je interieur naar een hoger niveau tillen.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Webshops
  • https://lifliving.nl
  • info@lifliving.nl