Lif Living

Lif Living

4.5 reviewscore • 2 reviews
D

Uitstekende service

Hele leuke eetkamerstoelen besteld bij Lif Living. Voor de koop had ik contact met ze opgenomen, aangezien ik wat vragen had. Hierop reageerden ze snel en duidelijk. Hier was ik ook echt mee geholpen. Uitstekende service van Lif Living. Vervolgens de stoelen besteld in de juiste uitvoering. Ik kon ook nog kiezen uit 4 verschillende uitvoeringen. Daarna moest ik wel een tijdje wachten tot ze binnen waren maar dan heb je ook wat. Ze zien er echt schitterend uit en ze voelen heel degelijk aan. Heel blij met mijn aankoop!

Dina 7 jan 2023
Reageer
J

Eetkamerstoelen van Lif Living

Wij hebben vorige week 4 mooie eetkamerstoelen besteld bij Lif Living. Per toeval stuitte ik op deze website en het viel mij gelijk op dat ze mooie producten hebben. Thuis even overlegd en dezelfde dag hebben wij de stoelen besteld. Snelle levering aan huis en de stoelen zien er net zo uit als op de foto. Ook lijken de stoelen van goede kwaliteit te zijn. Ik denk dat wij nog heel veel jaren plezier gaan beleven aan deze eetkamerstoelen. De stoelen hadden ook een behoorlijke korting, wat natuurlijk ook mooi was meegenomen. Dit was ook wel de reden waarom wij de stoelen dezelfde dag nog hadden besteld. Ik geef 5 sterren omdat alles goed is verlopen. De hoge korting, de kwaliteit van de stoelen en de levering was allemaal top. Of de eetkamerstoelen na 3 jaar nog net zo mooi zijn is natuurlijk even afwachten, maar wij hebben er alle vertrouwen in!

Janneke 18 sep 2021
Reageer
Over Lif Living

Lif Living is een meubelwinkel met een unieke eigen collectie die duurzaam, betaalbaar en trendy meubels verkoopt. Dit bedrijf focust zich daarbij op duurzaam en ecologisch produceren en eerlijke prijsafspraken te maken met de fabrikant. LifLiving.nl betrekt de klant in dit proces, bij de checkout geven ze je enkele opties om CO2 te besparen.