Librije's Hotel

Librije's Hotel

4.0 reviewscore • 14 reviews
R

Schitterend en vredig gelegen

Een schitterend en vredig gelegen voormalige detentie-inrichting voor vrouwen, nu getransformeerd tot een eersteklas hotel met een rating van 5 sterren. Het beschikt over twee eetgelegenheden, elk onderscheiden met respectievelijk 2 en 3 Michelinsterren, waar desondanks een ontspannen en bescheiden sfeer heerst. De meesterkok Jonnie Boer excelleert als een vakman in zijn ambacht en presenteert culinaire meesterwerken van buitengewone kwaliteit.

Roy 13 okt 2023
Reageer
M

Betoverend weekend

Een betoverend weekend was het, beginnend met een warm welkom in een betoverend hotel. De gastvrijheid was ongeëvenaard en zorgde voor een sfeer van puur genot. De kers op de taart kwam in de avond, toen we ons begaven naar De Librije. De culinaire ervaring was als een symfonie van smaken, een dans van verrukking op mijn smaakpapillen. Een gastronomisch hoogstandje dat de kroon zette op een onvergetelijk uitje. Zeker een herhaling waard!

Mirna 16 sep 2023
Reageer
T

Het was buitengewoon!

Het was buitengewoon! Het betreft niet slechts een pakket met overnachting, maar het vormt werkelijk een holistische belevenis! Deze individuen begrijpen de ware kunst van "het verwennen van bezoekers". Hoewel het prijzig is, voor degenen die genieten van culinaire geneugten en zo nu en dan toegeven aan buitensporige verwennerij, is deze bestemming absoluut onmisbaar, we komen er zeker weer!

Theodorus 12 aug 2023
Reageer
D

Voortreffelijke dienstverlening

Op voorhand lijkt het alsof je de prijs betaalt voor de reputatie, maar integendeel, je investeert in voortreffelijke dienstverlening. Velen zijn zich wellicht niet bewust van de toewijding die schuilgaat achter die dienstverlening, het creëren van ochtendgerechten en de tweedaagse zorg voor de kamers vergt aanzienlijke inspanning. De bevlogenheid van het team straalt gewoonweg aanstekelijk uit. Gedurende ons verblijf van drie nachten was het ontbijt elke dag uniek, een ervaring die zich moeilijk laat beschrijven.

Dorini 12 jul 2023
Reageer
K

betoverend toevluchtsoord

Een betoverend toevluchtsoord wachtte op ons, met kamers die comfort beloofden, dienstverlening die de normen overtrof, en ontbijt dat de zintuigen betoverde. Deze ervaring was als een kunstwerk, moeiteloos te verweven met de magie van De Librije en haar charmante zusje. Echter, ons hoogtepunt was de wijn-kruidenwandeling door de straten van Zwolle, waar elke stap een verhaal vertelde en elke slok een ode was aan de genoegens van het leven. Een onvergetelijke symfonie van luxe en ontdekking.

Koen 14 jun 2023
Reageer
O

Heerlijk genoten

Indien je verlangt naar een vorstelijke behandeling, is dit de aangewezen bestemming. Bij aankomst wordt je begroet door een toegewijde assistent die paraat staat zodra je wagen arriveert. Je enige taak is geduldig verblijven op een comfortabele sofa, vergezeld van een glas bruisende drank. De wagen wordt keurig geparkeerd, je bagage wordt naar je verblijf gebracht en de ontvangstmedewerker komt persoonlijk naar jou toe!

Oppie 8 jun 2023
Reageer
I

Ontvangst die perfect was

Een onvergetelijk weekend ligt achter ons, met een ontvangst die perfect was en een buitengewone lunch in De Librije zelf. Het was een ervaring die in het geheugen gegrift staat… We hadden het genoegen om precies tijdens het kille seizoen aanwezig te zijn, waar alles bedekt was met een bevroren pracht en de bekende schaatsgekte heerste. Er waren kraampjes op het ijs, wat de sfeer extra gezellig maakte!

Ilay 16 mei 2023
Reageer
M

schitterende accommodatie

Een schitterende accommodatie in een zorgvuldig gerenoveerd historisch detentiegebouw. De toewijding van het team aan service is ronduit voortreffelijk; een ervaring die ik nooit eerder heb beleefd! De suggestie wordt gewekt dat je vertoeft in een ultraluxe hotel voor miljonairs, terwijl je slechts een bescheiden gast bent die zeker niet overdreven veel betaalt. Een fijn hotel is dit!

Marcel 10 mei 2023
Reageer
T

Werkelijk betoverend verblijf

Een werkelijk betoverend verblijf omarmde ons vanaf het begin, met een hartelijke ontvangst die de toon zette voor wat komen zou gaan. Onze verblijfsplek voelde als een wereld op zich, doordrenkt van comfort en stijl. Het culinaire avontuur dat ons wachtte, overtrof elke verwachting en werd de kers op de taart van deze ervaring. De sfeer was doordrenkt van ontspanning, waardoor elk moment als een kostbare ontdekking aanvoelde. Echt super!

Tirza 9 mei 2023
Reageer
P

Geweldig!

Je ervaart ware vorstelijke allure tijdens je verblijf in dit hotel. Absoluut geweldig! De onderlinge uitwisseling van informatie tussen het personeel sprong er voor ons echt uit. We werden verplaatst van een standaard kamer naar een junior suite, wat werkelijk fenomenaal was. Aan elk detail is zorg besteed, van badkamerbenodigdheden tot een verrukkelijk gebakje! Eén klein puntje ter overweging.

Perry 8 apr 2023
Reageer
D

Een schitterend geheel

We reserveerden twee overnachtingen in een suite en kregen een promotie naar de bruidssuite. Een schitterend geheel met alle benodigdheden, comfortabele bedden en smakelijke hapjes. Overdaad aan zeepjes, reinigingsmiddelen, sponsjes, enzovoort. Genieten van online browsen en televisiekijken terwijl je knus onder de dekens ligt, en ontspannen op de chaise longue. Indien het geluk mij ooit gunstig gezind is, zal ik daar mijn thuis maken. Oh, en in dat geval zou een deur voor het toilet zeer gewenst zijn.

Duncan 2 apr 2023
Reageer
C

De verblijven zijn buitengewoon goed uitgerust!

De verblijven zijn buitengewoon goed uitgerust! Het is niet nodig om je eigen persoonlijke verzorgingsproducten mee te nemen, alles is al aanwezig! De dienstverlening is hartelijk en accuraat. Dit etablissement kan zich met gemak meten aan de crème de la crème van hotels wereldwijd. We hadden per ongeluk onze sokken en elastiekjes vergeten, maar die werden keurig gewassen en thuisbezorgd via de post.

Chelsea 8 feb 2023
Reageer
B

Betoverende reis

Een reis naar dit paradijs van dienstverlening was als een betoverende reis, beginnend bij de ontvangst met een butler die als een magiër diende. De valet parking voegde een vleugje luxe toe, en het ontbijt was een culinair feest. Na deze ervaring lijkt elk ander hotel in vergelijking te vervagen. Een unieke reis waar service niet alleen een woord is, maar een onvergetelijke melodie die je doet verlangen naar meer.

Barny 25 jan 2023
Reageer
J

De culinaire ervaring was buitengewoon!

Onze kinderen gaven ons een geschenkarrangement, en het was in één woord: verbluffend! Zelfs zonder de meest luxueuze kamer was alles tot in de kleinste details perfect geregeld. Begroeting door assistenten die je voertuig zorgvuldig parkeren, de bagage naar de accommodatie brengen en alles op een kalme wijze uitleggen. Een geprepareerde stadstour stond al voor ons klaar. De culinaire ervaring was buitengewoon!

Jovany 24 jan 2023
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Zwolle.

Over Librije's Hotel

Er zijn 14 reviews geschreven over Librije's Hotel op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Zwolle, Overijssel
  • https://www.librije.com/slapen
  • info@librije.com