leapp

leapp

4.5 reviewscore • 4 reviews
P

Bedrijf is goed, bezorgers waardeloos

Het bedrijf kan er niets aan doen, want ik heb een product online gekocht, netjes betaald en alles was verzonden. Codes ed per mail gehad kon mijn pakketje goed volgen en ineens stond er dat het was bezorgd. UPS had een fout gemaakt, een paar dagen gewacht en nee hoor niets. Buren gevraagd, en ook niets gehad of gezien. Vervolgens contact opgenomen tja meneer uw pakketje is kwijt werd er gezegd bij UPS. Waardeloos.

Maar LEAPP heeft een nieuwe gestuurd op hun kosten dat is top service.

Phil 11 jan 2024
Reageer
G

Mooi toestel

Ik heb bij LEAPP een mooi toestel gekocht en ik was benieuwd hoe de service zou zijn. Nou het was gewoon top! De batterij gaat ook lange tijd mee en ik ben echt goed te spreken over de service. Kwaliteit is goed, nette prijzen, snelle verzending, daar mogen veel online aanbieders een voorbeeld aan nemen!

Goede klant 2 jan 2024
Reageer
B

Goede refurbished iPhone gekocht

Ik heb hier een refurbished iPhone gekocht en het was helemaal perfect gegaan. Ik had van iemand gehoord dat het hier werd aangeboden tegen nette prijzen en dat de service goed was, Dit wilde ik ook wel eens ervaren en het is me goed bevallen moet ik zeggen. In prima staat en snelle service.

Een tip voor verbetering heb ik wel, want ik had 2 dingen besteld, en het werd beide los verpakt en los verzonden, het kon prima samen. Duurzamer kan dus zeker als zij hier wat mee doen, verder top.

B 29 dec 2023
Reageer
A

Duidelijke en goede service

Ik kwam deze webshop tegen en ik dacht eens kijken wat ze allemaal te bieden hebben want ik heb hier altijd wel interesse in. Ik kan wel zeggen dat ze goede informatie geven over het hele aanbod en dat de levering ook top is. Ik heb namelijk snel wat besteld en dat was een iMac. Alles is netjes verpakt en er kon niets kapot gaan met verzenden zo stevig verpakt en dat is fijn. Ik had een vraag en die hebben ze snel afgehandeld, ik ben gewoon erg tevreden over de service hier.

Appie 28 dec 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over leapp

Leapp is een bedrijf dat zich richt op de verkoop van refurbished Apple-producten. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en heeft meerdere winkels verspreid over Nederland en België. De refurbished producten worden zorgvuldig gecontroleerd en gerepareerd voordat ze verkocht worden, waardoor ze een tweede leven krijgen. Het aanbod van leapp is breed en varieert van iPhones en iPads tot MacBooks en iMacs. De klantenservice van leapp wordt over het algemeen goed beoordeeld. Klanten waarderen de snelle en vriendelijke service en de mogelijkheid om vragen te stellen via de live chat op de website. Ook biedt leapp een garantieperiode van twee jaar op alle refurbished producten. Al met al lijkt leapp een betrouwbaar bedrijf dat kwalitatief goede refurbished Apple-producten verkoopt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://leapp.nl
  • klantenservice@leapp.nl