Landal Duc de Brabant

Landal Duc de Brabant

3.0 reviewscore • 2 reviews
J

Teleurstellend verblijf in Huisje 96

Ons verblijf in Huisje 96 was een grote tegenvaller. De verwarming werkte niet, de koelkast was smerig met een plas water erin, en alles was vies met stof overal. Ramen en spiegels waren vies en het was gewoon te vies om aan te pakken. En als dat nog niet gek genoeg is, er was veel geluidsoverlast. Gasten organiseerden diverse feestjes met harde muziek. Daarnaast waren er verbouwingen gaande. In de omgeving waren agrariërs bezig met zware machines. De TV en internet waren erg instabiel. De schoonmaak was matig. Jammer, want het huisje op zich was prettig. Af te raden, want hier kom je niet tot rust.

We hebben een klacht ingediend, maar tot nu toe geen reactie ontvangen. Hier komen we nooit meer terug.

Jeroen 24 mrt 2023
Reageer
L

Rustige en ontspannen vakantie

Een knus park in een bosrijke omgeving. We komen hier echt voor onze rust. Het huisje was schoon en had een heerlijke tuin. De inrichting was helemaal van deze tijd en de keukeninventaris leek erg nieuw. Het enige minpuntje was de zwakke douchestraal, dat vonden we niet prettig. Gelukkig hebben ze ons goed geholpen toen we iets waren vergeten en het werd keurig opgestuurd. We hebben een gezellige tijd gehad met de gaskachel en genoten van de ruime tuin. Onze pubers waren ook blij met de goede wifi-verbinding. We hopen volgend jaar weer terug te gaan. Tot volgend jaar!

Laura 10 feb 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Baarschot.

Over Landal Duc de Brabant

Er zijn 2 reviews geschreven over Landal Duc de Brabant op Reviews.nl. Met een 3.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Baarschot, Noord-Brabant
  • https://www.landal.nl/parken/duc-de-brabant
  • socialmedia@landal.com