Landal Duc de Brabant

Landal Duc de Brabant

3.6 reviewscore • 8 reviews
J

Teleurstellend verblijf in Huisje 96

Ons verblijf in Huisje 96 was een grote tegenvaller. De verwarming werkte niet, de koelkast was smerig met een plas water erin, en alles was vies met stof overal. Ramen en spiegels waren vies en het was gewoon te vies om aan te pakken. En als dat nog niet gek genoeg is, er was veel geluidsoverlast. Gasten organiseerden diverse feestjes met harde muziek. Daarnaast waren er verbouwingen gaande. In de omgeving waren agrariërs bezig met zware machines. De TV en internet waren erg instabiel. De schoonmaak was matig. Jammer, want het huisje op zich was prettig. Af te raden, want hier kom je niet tot rust.

We hebben een klacht ingediend, maar tot nu toe geen reactie ontvangen. Hier komen we nooit meer terug.

Jeroen 24 mrt 2023
Reageer
L

Rustige en ontspannen vakantie

Een knus park in een bosrijke omgeving. We komen hier echt voor onze rust. Het huisje was schoon en had een heerlijke tuin. De inrichting was helemaal van deze tijd en de keukeninventaris leek erg nieuw. Het enige minpuntje was de zwakke douchestraal, dat vonden we niet prettig. Gelukkig hebben ze ons goed geholpen toen we iets waren vergeten en het werd keurig opgestuurd. We hebben een gezellige tijd gehad met de gaskachel en genoten van de ruime tuin. Onze pubers waren ook blij met de goede wifi-verbinding. We hopen volgend jaar weer terug te gaan. Tot volgend jaar!

Laura 10 feb 2023
Reageer
P

Mooi park, niet te groot

Een mooi park, niet te groot. We hebben heerlijk gegeten in het hotel en een bezoek gebracht aan het safaripark. Naast het park zijn er twee boerderijen met een ijsmachine, dat was leuk voor de kinderen. Ons huisje was netjes en ruim genoeg. Er is ook een midgetgolfbaan en een buitenzwembad op het park. We zouden zo weer teruggaan. We hadden een jas laten hangen en deze is keurig opgestuurd. Erg fijn!

P. Kuijpers 6 nov 2022
Reageer
S

Goed onderhouden en rustig

Het waren heerlijke dagen. Het bungalowhuisje 4c1nr6 was niet overal even schoon. De vaatwasser zat vol met etensresten en onder de wasbak stonk de afvoer. De vloeren waren heel vies en alles was stoffig. Ook de deuren en ramen konden wel een goede beurt gebruiken. Al met al was het huisje dus niet je van het, maar de omgeving en de vakantie was daardoor niet verpest.

Silio 27 dec 2021
Reageer
L

Geweldige vakantie met jonge kinderen

We verbleven deze zomer twee weken in Landal Duc de Brabant. Het is een gezellig en kleinschalig park met veel speelmogelijkheden voor de kinderen, zoals een Bollo huisje, airtrampoline, speeltuintjes en midgetgolf. Ook hebben we genoten van het zwembad en de kinderanimatie, fantastisch!

Onze bungalow was schoon en gezellig ingericht. De ruime tuin had een barbecue en een hangmat. We hebben ook genoten van de prachtige omgeving, waar we heerlijk konden wandelen en fietsen. De gehuurde fietsen waren prima in orde. In de buurt zijn er veel leuke uitstapjes te maken, zoals een bezoek aan de Efteling, Beekse Bergen, Tilburg, herberg In Den Bockenreyder, restaurant In de Brouwerij en de uitzichttoren Flaestoren. We komen zeker nog eens terug!

Lilian 20 okt 2021
Reageer
F

Eerste keer, maar niet nog een keer

Een kleinschalig park, vrij afgelegen. Voor alle activiteiten moesten we een stukje rijden tussen de weilanden. Het luxe huisje met buitenjacuzzi, sauna en zonnebank was wel fijn, maar het geluid van onze lawaaierige buren met kinderen was vervelend. Het huisje zelf was stoffig, smoezelig en toe aan een opfrisbeurt. De bedden waren goed, maar laag. De kleine koelkast in de keuken vonden we lastig. De bank en stoelen waren aan vervanging toe. Het tuinmeubilair met ligbedden en loungeset was daarentegen wel fijn. Er waren veel fietsmogelijkheden, maar het gebied was minder geschikt om te wandelen. Helaas was het buitenbad gesloten vanwege Corona en zag het er een beetje oud uit. De snackbar was niet geslaagd; de patat en kroket waren koud.

Frank 10 aug 2021
Reageer
M

Fijne week

We hadden een 6-persoons huisje gehuurd voor 4 volwassenen, wat voldoende was. De bedden waren helaas te zacht en vol kuilen. De schoonmaak kan beter en schoner. Er was veel ruimte rondom het huis, maar de tuin leek meer op een onkruidveld. De omgeving was heerlijk om te fietsen en het personeel was vriendelijk.

M. Hendriks 10 aug 2021
Reageer
B

Heerlijke vakantie in de brabantse kempen

We hadden huisje nr. 56 voor een week gehuurd. Een gezellig park van Landal met een prima en leuk huisje. De bedden waren goed, maar er was te weinig opbergruimte voor zes personen. De tuin was groot met veel gras, maar het gekoer van duiven was soms storend. De Brabantse Kempen is een prachtig gebied met goede fietspaden. We hebben genoten van de Andreas Schotel Beeldenroute, Landgoed De Utrecht en de Flaestoren. Aanraders voor restaurants zijn De Bockereijder in Esbeek, In de Brouwerij in Baarschot, Kerkzicht in Diessen, Den Horst in Haghorst en de Eksterhoeve in Biest Houtakker. Bakker Van Hulten in Diessen is ook prima.

Bente 10 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Baarschot.

Over Landal Duc de Brabant

Vakantiepark Landal Duc de Brabant is gelegen te Westelbeersedijk 6 in Diessen. Op het vakantiepark vind je comfortabele en gezellige vakantiewoningen De accommodaties variëren van knusse cottages tot ruime bungalows, geschikt voor kleine gezinnen tot grotere groepen temidden van de bossen. Vakantiepark Landal Duc de Brabant biedt ook voldoende faciliteiten voor families, zoals een minigolfbaan, een animatieteam en speeltuinen, sportvelden, een zwembad met peuterbad. De omgeving van het vakantiepark nodigt uit tot het maken van prachtige wandelingen en fietstochten. Ontdek de uitgestrekte bossen, pittoreske dorpjes en indrukwekkende natuurgebieden zoals de Loonse en Drunense Duinen. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving diverse attracties en bezienswaardigheden te vinden, zoals pretpark de Efteling en de historische stad 's-Hertogenbosch.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Baarschot, Noord-Brabant
  • https://www.landal.nl/parken/duc-de-brabant
  • socialmedia@landal.com