Kidooz

Kidooz

3.7 reviewscore • 9 reviews
E

Fijne klantenservice

Voor het eerst een leuke stoere set jongens (baby) kleding gekocht bij Kidooz. Goede kwaliteit en fijne stofjes. De verzending was snel en netjes. Ook 1retour item i.v.m. anders dan ikzelf dacht. Dit was geen probleem en kon ik eenvoudig terug sturen. Ik hou Kidooz zeker in de gaten! Dank je wel weer

Esmee steenge 1 mrt 2024
Reageer
S

Snelle bezorging

Snelle bezorging! We hadden een zwemvest en Thermo laarzen besteld! Nu kan mijn zoontje niet meer zonder de laarzen en doet ze zelf al aan elke dag! Het zwemvest zijn wij ook heel blij mee die gaan we binnenkort testen! De volgende dag al in huis met wat lekkers erbij!!

Sanne vd Hurk 1 mrt 2024
Reageer
M

Slechte service

Heel vaak besteld altijd tevreden. Tot ik een vestje van €40 heb besteld, deze gewassen volgens wasvoorschrift op het label en het vestje super erg gekrompen is, dus mail gestuurd. Mail terug gehad waaruit bleek dat ze ervan overtuigd waren dat IK het verkeerd heb gewassen want nooit eerder klachten gehad mbt tot dit artikel en wilde wel advies geven over hoe ik dingen moet wassen.. oplossing bieden ze niet. Heel erg jammer dat er zo met klachten wordt omgegaan.

Maxime van Gils 21 jan 2024
Reageer
M

dezeflde dag nog in huis

ik had een romper besteld en nog wat artikelen voor sinterklaas. heel erg blij mee want het pakket kwam dezelfde dag nog thuis! zelfs met een lekker chocolaatje :)) en een flyer met handig retour portal. ik raad deze shop iedereen aan, dank je wel weer voor deze bestelling en tot snel

Marie 1 nov 2023
Reageer
L

Zeer trage service

Had een leuk setje besteld als kraamkado voor een vriendin. Kreeg ik de verkeerde print binnen.
Hierover gemaild, pas een week later kreeg ik reactie dat ik een foto moest sturen. Die heb ik 4 dagen geleden gemaild, maar nog geen reactie.
Leuk om met lege handen op kraamvisite te komen!

Laura 23 okt 2023
Reageer
C

Heel slechte service

Bijna 5 jaar geleden een bestelling geplaatst en kreeg vandaag ineens een mail of ik tevreden was met mijn bestelling en dan een 5-sterren review wil achterlaten. Hier zou ik dan €5 euro retour voor krijgen. Ik vraag me nu af hoeveel 5-sterren reviews hier betrouwbaar zijn, want als je op deze manier een beetje geld terug krijgt van je teleurstellende bestelling... Van de klantenservice moet je het niet hebben namelijk. Ze zijn lekker goede reviews aan het kopen in elk geval.

Dan bij deze mijn eerlijke review: ik heb hier een boekje besteld als cadeautje voor een babyshower. Boekje kwam binnen en tot mijn grote teleurstelling kon ik de pixels in de letters tellen. Grote vormgeversfout dus. Hier gelijk een klacht over ingediend, maar ik zou de allereerste zijn die hierover had geklaagd en daarmee was mijn klacht kennelijk niet serieus te nemen. Jammer. Geloof niet dat iemand op die babyshower hier nog wat wilde bestellen na het zien van de kwaliteit. Klantenservice helpt niet maar gaat enkel in verweer. Wil je hier wat bestellen, dan hoop ik echt dat je geluk hebt met de kwaliteit, anders heb je echt pech want je hoeft niks van Kidooz te verwachten zodra ze eenmaal je geld hebben...

Cynthia 11 okt 2023
Reageer
C

Fijne webshop

Wat een geweldig snelle service, gisteravond om 22.57 besteld en de volgende ochtend om 10.15 werd het mooie cadeau bezorgd. Fijne overzichtelijke website met de mooiste producten. Zeker een aanrader, ik ga hier vaker iets bestellen. Kan er helemaal mijn ei kwijt tijdens mijn verlof ;) Ook zeker een aanrader om te even te kijken bij de sale :)

Charlotte 1 nov 2022
Reageer
A

Snelle levering

Fijne klantenservice, snel contact en reactie
eerder bij de negenmaandenbeurs geweest en hier ook al goed geholpen. ze begrijpen waar ze mee bezig zijn !
Ze verkopen duurzame artikelen en alles in aardetinten. Daar hou ik zo van!
Pakketje was mooi ingepakt. Snel weer hoor :) jullie zijn geweldig!
ik geef jullie een dikke 10 en zal jullie zeker aanraden bij vrienden en familie

Anne 27 okt 2021
Reageer
A

Een feestje om uit te pakken

Ontzettend fijn om in deze nare tijd een cadeautje (ingepakt en wel!) naar de kersverse ouders te sturen. Het is een uitgebreid assortiment en kijk wekelijks of er nieuwe producten zijn... :) Leuk om ze ook op Instagram te volgen!!

Anne 20 mrt 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Kidooz

Er zijn 9 reviews geschreven over Kidooz op Reviews.nl. Met een 3.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.kidooz.nl
  • hello@kidooz.nl