Baby en kind

Kidooz

4 reviews
75% positief
25% negatief

Kidooz, een bekend Nederlands merk waar je allerlei leuke en hippe artikelen kunt vinden voor de allerkleinsten. Denk hierbij aan kleding, slaapzakken, speeltjes en nog veel meer. De kleding van Kidooz is gemaakt van 100% GOTS organisch katoen en ook de rompertjes van dit merk zijn gemaakt van biologische vezels. Een baby'tje heeft een heel teer huidje en met deze producten hoef je je daar gelukkig geen zorgen om te maken. Ook zijn er leuke boeken te koop die de ontwikkeling van de zwangerschap/kraamperiode/1e jaar etc. bijhouden, een leuk cadeau om te geven en/of te krijgen.


Reviews (4)

 • Annq

  Kraamcadeau

  Sinds ik een kleintje heb, heb ik al meerdere keren bij Kidooz besteld. Het is elke keer een feestje om het pakket te ontvangen. Je kunt de producten gratis laten inpakken met een leuk kaartje erbij, erg leuk voor de feestdagen. Ik heb nog nooit lang hoeven te wachten op mijn pakketje. Daarnaast reageren ze snel op berichtjes en is de communicatie met hen erg prettig!

  Annq 22 jan 2022

 • Charlotte

  Let op bij retourneren extra hoge kosten

  Na producten te hebben besteld ( boven de 30 euro en daarmee was verzending gratis), bleek een product niet te zijn zoals verwacht. Na retourzending, blijk ik dubbele verzendkosten te moeten betalen. Hier begreep ik niets van en na uitvoerige mailcontact bleek dat ik alsnog de heenzending te moeten betalen omdat het totaal bedrag nu onder de 30 euro uitkwam (vanwege mijn retour). Dit is niet in lijn met wet en regelgeving, en ik heb dit bij geen enkele andere winkel ooit meegemaakt.

  De response van Lot van Kidooz (alleen per mail, hun telefoonnummer was niet bestaand zoals al in eerdere reviews hier genoemd is) was helaas dat ze vond dat dit volledig terecht was en hiermee het gesprek afsloot. Op de website van Kidooz staat bij retour hier een zeer onduidelijk stuk tekst over, waarbij zelfs interpretatie kan zijn dat retourzending bij product boven de 30 euro gratis is (niet het geval, het gaat hier om de kosten van de heenzending, echt onduidelijk).

  Uiteindelijk is Kidooz niet met een oplossing gekomen en werd mij kenbaar gemaakt dat ik niet dezelfde service moet verwachten als de " blauwe B winkel". Erg teleurstellend.

  Mijn advies voor iedereen die hier winkelt: let echt op want voor je het weet ben je ruim 8,45 kwijt aan retourkosten... dan had ik het product liever gehouden. Voor mij is een ding zeker, ik zal geen aankopen bij deze winkel meer doen.

  Charlotte 12 jan 2022

 • Anne

  Snelle levering

  Fijne klantenservice, snel contact en reactie
  eerder bij de negenmaandenbeurs geweest en hier ook al goed geholpen. ze begrijpen waar ze mee bezig zijn !
  Ze verkopen duurzame artikelen en alles in aardetinten. Daar hou ik zo van!
  Pakketje was mooi ingepakt. Snel weer hoor :) jullie zijn geweldig!
  ik geef jullie een dikke 10 en zal jullie zeker aanraden bij vrienden en familie

  Anne 27 okt 2021

 • Anne

  Een feestje om uit te pakken

  Ontzettend fijn om in deze nare tijd een cadeautje (ingepakt en wel!) naar de kersverse ouders te sturen. Het is een uitgebreid assortiment en kijk wekelijks of er nieuwe producten zijn... :) Leuk om ze ook op Instagram te volgen!!

  Anne 20 mrt 2021