Keukenplaats

Keukenplaats

4.1 reviewscore • 7 reviews
J

Eigen keuken ontwerpen bij Keukenplaats

Wij hebben onze eigen keuken ontworpen bij Keukenplaats. De keukenplanner van Keukenplaats werkt super handig en is ook heel eenvoudig in gebruik. Je stelt eerst de ruimte vast, waar je keuken moet komen. Zelfs aansluitingen en ramen kun je definiëren. Vervolgens kun je eenvoudig keukenmeubelen in de ruimte slepen. Dit alles zonder download of dat je je gegevens moet achterlaten, dus geheel vrijblijvend! Uiteraard kun je ook voor een complete keuken kiezen. Ze bieden een helemaal verschillende keukens aan met diverse ontwerpen. Voor ieder wat wils. Na wat gestoeid te hebben met de keukenplanner, heb ik ook een gratis adviesgesprek ingepland. Ik werd goed geholpen en ze zijn zelfs bij mij thuis geweest. We hebben ons keukenontwerp nog op wat kleine punten aangepast en voor dat ik het wist waren de monteurs al bij ons thuis. De keuken ziet er echt schitterend uit, is kwalitatief heel goed en het is vooral leuk dat het ons eigen ontwerp is. Helemaal op maat! Wij zijn er echt super blij mee.

Jort 9 jun 2021
Reageer
K

Keukenplaats maakt ons blij

We zijn aanvankelijk elders begonnen met onze zoektocht naar een nieuwe keuken, waar ons kortingen werden beloofd. Helaas verliep dat niet zoals gehoopt. Nadat we afscheid hadden genomen van die winkel, zijn we bij Keukenplaats terechtgekomen, en wat een geweldig bedrijf is dat! Hier konden we eindelijk genieten van de aankoop van een nieuwe keuken zonder ellende.

Karin 16 feb 2019
Reageer
A

keuken super goedkoop, montage iets minder

Na lang overwegen hebben we besloten om onze keuken te vernieuwen. Keukenplaats bood een luxe keuken voor een aantrekkelijke prijs. Ik moet zeggen dat ik geen betere deal kon vinden voor een keuken van deze kwaliteit. De montage liet echter iets te wensen over, maar over het algemeen zijn we tevreden met het eindresultaat.

Anouk 29 mrt 2018
Reageer
M

Nieuwe keuken 3000 euro

Voor een bedrag van 3000 euro hebben wij onlangs een nieuwe keuken besteld, en het eindresultaat mag er zeker zijn. In vergelijking met andere keukenaanbieders waren we hier goedkoper uit. We hebben niet gekozen voor de meest luxe keuken, maar juist voor een meer basic model, wat precies was wat we zochten.

Marcel 29 nov 2017
Reageer
J

Goedkoper en betrouwbaar

We waren erg enthousiast over een keukenaanbieding op keukenplaats.nl. We zijn naar de vestiging in Den Haag gegaan om alles te bespreken. Helaas bleek dat verlichting niet inbegrepen was, wat de uiteindelijke kosten deed stijgen. Desondanks was de keuken nog steeds betaalbaar. Het zou echter duidelijker moeten worden aangegeven dat verlichting niet bij de prijs is inbegrepen.

Johan 27 nov 2017
Reageer
L

Geen goede service bij Keukenplaats

Keukenplaats hanteert inderdaad aantrekkelijke prijzen, maar de service laat te wensen over. Onze keuken kwam uit Duitsland, en tot onze frustratie moesten we meerdere malen een monteur laten langskomen om alles behoorlijk te installeren. Telkens ontbraken er onderdelen of viel er zo ongeveer iets uit elkaar. Als je op zoek bent naar een goedkope keuken, dan is Keukenplaats misschien een optie, maar de volgende keer kijk ik liever elders.

Linda 23 aug 2017
Reageer
P

Keuken uit Duitsland

Recentelijk heb ik een keuken besteld via Keukenplaats. Hoewel de prijzen hier iets lager liggen dan bij sommige andere aanbieders, blijft een keuken een flinke investering. Maar ja, dat hoort er nu eenmaal bij als je een nieuwe keuken wilt. Wat opviel, was dat we vrij lang moesten wachten op de levering (naar verluidt kwam de keuken helemaal uit Duitsland), maar uiteindelijk heeft dat wachten ons geld bespaard, want de kwaliteit van de keuken is echt uitstekend.

Pieter 10 dec 2016
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over Keukenplaats

Keukenplaats hanteert een unieke en eenvoudige werkwijze, waar zowel zij als de klant van profiteren. Het streven naar betaalbare keukens wordt gerealiseerd door uitsluitend op afspraak te werken. Op deze manier kunnen de adviseurs hun tijd optimaal benutten. Keukenplaats onderscheidt zich van andere aanbieders door direct een eerlijke prijs te bieden, waardoor onderhandelen overbodig is. Met deze transparante aanpak zorgt Keukenplaats voor duidelijkheid en gemak voor de klant. De focus ligt op het leveren van kwalitatieve keukens tegen een betaalbare prijs, zonder verborgen kosten of onaangename verrassingen. Door deze klantvriendelijke benadering weet Keukenplaats zich te onderscheiden in de keukenmarkt, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor prijsbewuste kopers.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://keukensduitsland.nl
  • info@keukenplaats.com