Keuken

Keukenplaats

2 reviews
100% positief

Keukenplaats is een keukenbedrijf gespecialiseerd in Duitse keukens. Doordat ze groot inkopen en goede afspraken hebben gemaakt met Duitse producenten, kunnen ze keukens voor een goedkoop tarief aanbieden. Deze keukens worden rechtstreeks geleverd vanuit Duitsland met degelijke materialen en een betrouwbare techniek.


Reviews (2)

 • Fam. Mulder

  Ruime keuze aan keukens

  Wij hebben de Houston keuken besteld via Keukenplaats. De keuken is op maat aangepast voor onze situatie en de keuken is kookklaar opgeleverd. Apparatuur zat bij de prijs inbegrepen. Wij zijn heel erg tevreden met de keuken. Het hele proces verliep uiterst soepel en het was allemaal veel sneller geregeld dan dat wij hadden verwacht. Wij keken er best een beetje tegenop, maar het was eenvoudiger dan dat wij verwacht hadden. Het eindresultaat mag er echt wezen. Wij hebben nu echt een prachtige keuken en wij hebben al veel complimenten gehad van vrienden en familie. De apparatuur is ook van erg hoge kwaliteit.

  Keukenplaats heeft erg veel keuze aan verschillende keukens. Voor ieder wat wils en ook in verschillende prijscategorieën. Dat maakt Keukenplaats een uitstekende plek om je nieuwe keuken uit te zoeken.

  Fam. Mulder 8 jan 2022

 • Jort

  Eigen keuken ontwerpen bij Keukenplaats

  Wij hebben onze eigen keuken ontworpen bij Keukenplaats. De keukenplanner van Keukenplaats werkt super handig en is ook heel eenvoudig in gebruik. Je stelt eerst de ruimte vast, waar je keuken moet komen. Zelfs aansluitingen en ramen kun je definiëren. Vervolgens kun je eenvoudig keukenmeubelen in de ruimte slepen. Dit alles zonder download of dat je je gegevens moet achterlaten, dus geheel vrijblijvend! Uiteraard kun je ook voor een complete keuken kiezen. Ze bieden een helemaal verschillende keukens aan met diverse ontwerpen. Voor ieder wat wils. Na wat gestoeid te hebben met de keukenplanner, heb ik ook een gratis adviesgesprek ingepland. Ik werd goed geholpen en ze zijn zelfs bij mij thuis geweest. We hebben ons keukenontwerp nog op wat kleine punten aangepast en voor dat ik het wist waren de monteurs al bij ons thuis. De keuken ziet er echt schitterend uit, is kwalitatief heel goed en het is vooral leuk dat het ons eigen ontwerp is. Helemaal op maat! Wij zijn er echt super blij mee.

  Jort 9 jun 2021