InstalCenter

InstalCenter

5.0 reviewscore • 2 reviews
D

Deskundige hulp op maat

Als je naar de expertise van echte vakmensen op zoek bent, zoek dan niet verder. Bij dit bedrijf heb ik ondervonden dat je zelfs met een beperkte beschrijving van wat je nodig hebt, uitstekend geholpen wordt. De medewerkers begrijpen snel wat je wilt en bieden effectieve oplossingen aan waar grote bouwmarkten vaak tekortschieten. Ik vind het dan ook geen wonder dat ik deze plek warm aanbeveel aan iedereen die professionele hulp nodig heeft.

Daan 28 mei 2023
Reageer
P

De alleskunner voor thuis

Van Tongeren's winkel blijft me verbazen met hun uitgebreide assortiment. Of het nu gaat om gas, water, elektriciteit, sanitair, of zelfs pvc-buizen en kachelpijpen - je vindt het hier allemaal. Hun advies is altijd spot-on en de kleine extraatjes zoals het gratis ringetje bij mijn aankoop tonen aan dat ze met de klant meedenken. Het is een ware schatkist vol met onderdelen, van schroeven en pluggen tot spanhaken en doppen. Ze hebben ook een breed aanbod aan huishoudelijke apparaten en seizoensgebonden artikelen. Als ze iets niet op voorraad hebben, is het snel besteld en vaak de volgende dag al beschikbaar. Mijn enige klacht zou de afstand zijn, aangezien de winkel niet bepaald om de hoek ligt. Ik heb geen zakelijke banden met hen; ik ben simpelweg een tevreden klant die adviseert hier eens een kijkje te nemen voor je huis- en klusbehoeften.

Pieter 15 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over InstalCenter

InstalCenter biedt de ideale oplossing voor iedereen die wil besparen op energiekosten. Met de Bespaarwijzer van hun ontvang je wekelijks handige tips om stap voor stap je huis energiezuiniger te maken. Deze tips helpen niet alleen het milieu, maar zijn ook voordelig voor je portemonnee. Door kleine aanpassingen te doen, kun je direct beginnen met besparen. Ze begrijpen dat energiebesparing belangrijk is en maakt het makkelijk voor jou om hiermee aan de slag te gaan. Of het nu gaat om het vervangen van verlichting, het verbeteren van isolatie of het optimaliseren van je verwarmingssysteem, InstalCenter voorziet je van waardevolle adviezen. Start vandaag nog met besparen en schrijf je in voor de Bespaarwijzer van InstalCenter!

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.instalcenter.nl
  • info@instalcenter.nl