ikwilvanmijnmotoraf

ikwilvanmijnmotoraf

4.1 reviewscore • 9 reviews
J

Goede ondersteuning en geduld

Na een langdurig onderhandelingsproces tussen IWVMMA en potentiële kopers vond IWVMMA een geschikt bod voor mijn motor. Er ontstond echter een probleem, omdat er bijna twee maanden zat tussen het nemen van de foto's en de daadwerkelijke verkoop. Hierdoor was de motor stoffig en niet zo schoon als op de foto's. De kopende partij was daardoor terughoudend. Na contact met IWVMMA bleek dat er sprake was van miscommunicatie over de staat van de motor. Na een grondige schoonmaakbeurt en nieuwe foto's is IWVMMA opnieuw gaan onderhandelen met de koper. Uiteindelijk werd de motor voor de afgesproken prijs meegenomen. Het kostte IWVMMA behoorlijk wat inspanning, maar het resultaat was bevredigend. Dank voor alle moeite en het onderhandelen namens mij.

Jasper 26 sep 2023
Reageer
P

Uitstekende communicatie en verzorging

Ik heb mijn motor te koop aangeboden bij 'Ik wil van mijn motor af'. De communicatie verliep helder en zij hebben alles voor mij geregeld. Ik werd telefonisch benaderd en kreeg deskundige begeleiding. Het bod dat ik ontving was aantrekkelijk, en ik heb het geaccepteerd. Het fijne was dat ik geen last had van 'proefrijders' die aan de deur verschenen. De motor werd volgens afspraak opgehaald door Gebben Motoren uit Rogat. De betaling en vrijwaring werden snel en zonder gedoe afgerond. Hartelijk dank!

Paul 1 okt 2023
Reageer
F

Niet zoals verwacht

De taxatie van 'Ik wil van mijn motor af' viel aanzienlijk lager uit dan de waarde die Marktplaats aan mijn motor had toegekend, namelijk slechts 750 euro in vergelijking met de vermeende waarde van 5000 euro. Gelukkig heb ik ervoor gekozen om mijn motor via Marktplaats te verkopen, waar ik uiteindelijk 4500 euro voor heb gekregen. Hoewel dit minder was dan de vermelde waarde, was het nog steeds aanzienlijk hoger dan het oorspronkelijke aanbod van 'Ik wil van mijn motor af'. Dit benadrukt het belang van het verkennen van meerdere verkoopopties om de beste prijs voor je waardevolle bezittingen te krijgen.

Frits 24 sep 2023
Reageer
R

Snel en gemakkelijk

Binnen slechts 1 dag ontving ik een bod. Hoewel het bod lager was dan wat ik aan een individuele koper had kunnen vragen, bood het gemak van een snelle verkoop uitkomst. De motor werd keurig opgehaald en de betaling en vrijwaring verliepen vlot, alles in één keer. In de toekomst kunnen mijn biker maten hier ook terecht.

Rob 21 sep 2023
Reageer
A

Soepel en snel proces

Het aanmelden van mijn motor verliep zonder problemen. Binnen korte tijd werd er contact met mij opgenomen en de verkoop van mijn motor werd snel geregeld. Echter, de precieze rol van de bemiddelaar bleef een beetje onduidelijk. Het was niet helemaal duidelijk of hun doel was om de beste prijs voor mij als verkoper te krijgen, de koper tevreden te stellen, of simpelweg om een snelle transactie tot stand te brengen. Dit aspect van de dienstverlening kon wel wat meer helderheid gebruiken.

Astrid 12 sep 2023
Reageer
M

Een heel teleurstellend bod

Hoewel de medewerkers vriendelijk waren, werd het bod dat ik van 'Ik wil van mijn motor af' ontving als extreem laag beschouwd. Dit wekte het vermoeden dat de website een lager bedrag communiceerde dan de werkelijke aanbieding van de handelaar. Het bod dat ik ontving was ronduit belachelijk en teleurstellend.

Mark 7 sep 2023
Reageer
A

Goed begeleid tijdens het proces

Nadat ik me had aangemeld, werd ik snel gebeld en kreeg ik duidelijke instructies over de volgende stappen. De medewerker die me te woord stond, was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Gedurende het hele proces werd mijn zaak nauwlettend gevolgd en ontving ik waar nodig advies. Ik kan deze service van harte aanbevelen.

Anja 30 aug 2023
Reageer
J

Vlot verkoopproces

Het proces van het verkopen van mijn motor verliep zonder problemen dankzij de gebruiksvriendelijke website met heldere instructies. Toen de aanbiedingen in eerste instantie uitbleven, bood de ondersteuning uitstekende hulp. Uiteindelijk slaagde ik erin mijn motor binnen enkele uren te verkopen. Het gehele proces was goed gedocumenteerd en eenvoudig te volgen.

Jeroen 24 aug 2023
Reageer
R

Snel aan de slag na online aanmelding

Na online aanmelding werd er snel gereageerd. Telefonisch werd ik keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. Er werd duidelijke uitleg gegeven over knelpunten tijdens de onderhandelingen. Hoewel de motor snel werd verkocht, denk ik dat er meer uit te halen was geweest als er intensiever was gezocht naar een betere koper. Al met al verliep de deal snel en dat was prettig.

Rick 17 aug 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over ikwilvanmijnmotoraf

Ikwilvanmijnmotoraf is een geweldig platform om je motor snel en gemakkelijk te verkopen. Het proces is snel en eenvoudig: je voert de gegevens van je motor in, en je ontvangt binnen 24 uur een bod van een van de aangesloten dealers. Het beste van alles is dat je geen gedoe hebt met het regelen van bezichtigingen of het onderhandelen over de prijs, omdat het bod dat je ontvangt al gebaseerd is op de marktwaarde van je motor. Bovendien zijn de dealers waarmee het platform samenwerkt betrouwbaar en gecertificeerd, dus je kunt erop vertrouwen dat je een eerlijke prijs krijgt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.ikwilvanmijnmotoraf.nl
  • klantenservice@ikwilvanmijnmotoraf.nl