Grandado.com

Grandado.com

4.1 reviewscore • 49 reviews
R

Stofzuiger filters

Helaas! Ik bestel voor een zakloze stofzuiger een inblaas en een uitblaas motor filter en ik krijg 2 inblaas filters. Zucht! Het zal wel weer uit China komen! Dus maar weer op pad naar de onderdelen winkel in ons dorp voor een uitblaas filter.

R Meester 26 okt 2023
Reageer
E

Nokkenas

Was geleverd binnen termijn
Goed verpakt
Ziet er super goed uit kwaliteit prijs top
Geplaatst en nu al tijdje gereden en trekt veel beter op rijd sneller ik ben er blij mee
En ik zal dus zeker vaker hier gaan bestellen
Bedankt voor de goede aflevering tot de volgende keer 👍👊

Emiel 26 okt 2023
Reageer
G

Vlag

Snelle levering,ondanks de optie gratis levering. Mooi product, wel niet dubbelzijdig afgedrukt. Ik ben tevreden. 50 woorden das wel veel voor een review als er niks negatief te melden is. De vlag had wel dubbelzijdig mogen afgedrukt zijn,het is meer een vlag om tegen de muur te hangen,de vlag wappert nu lekker buiten.

Gysbrechts 26 okt 2023
Reageer
Y

Push klink zware

Prima, voldoet aan verwachting en binnen termijn geleverd .Werken prima op zware grote deuren. Kwaliteit is ook goed te noemen, ben er blij mee was er lang naar op zoek in de winkel maar niet te vinden zoals deze. Aanrader om hier onderdelen te bestellen
Klein min puntje was onduidelijk waar dit bedrijf


Bestelnr GRAN-NL-1280751

Ya 26 okt 2023
Reageer
K

Uitstekend product

Ik had een deurdranger bestelt , en de levering zou 4 a 5 weken duren . Maar het was al binnen in 2 weken. Zeer tevreden of lever tijd en product . Het is geen rommel, mooi klein en niet te groot . Perfect voor aan de binnenkant van buitendeur. Goed bedrijf om bij te bestellen ! En dat voor de eerste bestelling, er zullen er meeff er volgen .

Klaas Wiss 26 okt 2023
Reageer
J

niks mis

is eerder dan verwacht aangekomen. goede kwaliteit, niks mis mee

1In het begin schiep God de hemel en de aarde. 2De aarde was nog woest en doods, en duisternis lag over de oervloed, maar Gods geest zweefde over het water.
3God zei: ‘Er moet licht komen,’ en er was licht. 4God zag dat het licht goed was, en hij scheidde het licht van de duisternis; 5het licht noemde hij dag, de duisternis noemde hij nacht. Het werd avond en het werd morgen. De eerste dag.
6God zei: ‘Er moet midden in het water een gewelf komen dat de watermassa’s van elkaar scheidt.’ 7En zo gebeurde het. God maakte het gewelf en scheidde het water onder het gewelf van het water erboven. 8Hij noemde het gewelf hemel. Het werd avond en het werd morgen. De tweede dag.

Joe Mama 26 okt 2023
Reageer
J

Grandado, goede prijzen maar vergt wel geduld!

Bij grandado een Onderdeel besteld voor mijn auto, had bij de bestelling niet gelijk door dat het onderdeel uit China moest komen, dat werd pas duidelijk nadat er betaald was en de leverinformatie versterkt werd.
Om dat ik in de tracking niets zag veranderen na 1 week de klantenservice benaderd die verzekerde mij dat het pakketje al verder was dan ik kon zien na 14 dagen lag het pakketje volgens de app nog steeds in China dus ik maakte mij zorgen dag 16 stond de DHL op de stoep, onderdeel geleverd en die was dik in orde de BMW rijd weer en Ipv 1200 euro voor een nieuwe pomp was ik voor 60
Euro klaar dat was dus mooi!!
Kortom prijzen goed levertijd en communicatie kan wel wat beter !
Jos Woerden

Jos 26 okt 2023
Reageer
B

Nooit ontvangen

Bewakingscamera besteld hier bij Ganado, in de traceer app zie ik dat het vliegtuig er 3 weken over gedaan vanaf opstijgen.....foute boel mensen, niets hier kopen.
Ik voelde het al aan, mooie youtube film geen vervolg. Heb elders een andere reeds gekocht, doet het goed hier. Gewaarschuwd mens telt voor drie.

Bas 26 okt 2023
Reageer
J

Mijn eerste aankoop

Het is een Hele Mooie ketting en een goede kwaliteit ook de goede maat. precies zoals het op het plaatje is afgebeeld helemaal niets mee.
Het was ook redelijk snel in huis. Het volgen vond ik een beetje lastig. De trace en trece gaf het niet heel goed aan maar verder heel tevrede

Jordy 26 okt 2023
Reageer
G

Grandado

Ik heb zo tevreden van de service en de kwaliteit van de material !!!!
Ik ben niet zo een persoon día alles op internet koop of bestaal maar een vriend heeft het mij aangeraden en ik heb het geprobeerd en ik ben blij..
Super super super súper super super super blij

Gaston 26 okt 2023
Reageer
M

Goede vervangstukken gevonden en snel geleverd

Ik bestelde schuifknopjes voor een mengpaneel, model Talent, van JB systems die vrij moeilijk te vinden waren. Na 2-tal weken in huis met Bpost (vanuit china is dat relatief snel).
De schakelaars passen perfect.
Als ik nog zoiets nodig heb, ga ik zeker op Grandado zoeken.
Duidelijke affichage van het product.

Mikhail Pauwels 26 okt 2023
Reageer
N

Goed product niet slecht wel goed

Zeer goede kwaliteit. Ik heb hier een vin besteld voor mijn golf en het bevalt goed. Snelle levering en ik was er zeer tevreden over. Mooie kleur en netjes verpakt. Fijn besteld via de website en goed contact via de mail😎. Ook een goed product ik ben erg tevreden er mee

Nigel 26 okt 2023
Reageer
E

Netjes en duidelijk

Zending is keurig verzonden
Ik had een benzinekraan met nieuw filter slangen besteld bij hun. Alles word netjes en goed verpakt geleverd. Hun site is duidelijk en overzichtelijk.
Word duidelijk aangegeven wanneer er geleverd word je kan het helemaal volgen. Van wanneer het in het vliegtuig zit tot dat het bij je in huis is

Deze site is zeker een aanrader

Edwin van Leeuwen 26 okt 2023
Reageer
A

Klantenservice via chat

Vriendelijke klantenservice, reageert direkt via chat. Ik heb een verkeerd product gekregen naar wat ik besteld had. Na wat heen en weer gechat en de klantenservice is mij tegemoet gekomen. Door met de klantenservice te chatten, komt het uiteindelijk allemaal goed. Ben er erg blij mee. Chapeau voor het bedrijf Grandado!

Arda Sturk 23 okt 2023
Reageer
M

Ik koop hier nooit meer

Rommel ontvangen. Komt uit China. Ik had beter even kunnen controleren waar voor bedrijf dit is. Raad iedereen af hier iets, wat dan ook, te kopen. Op de foto stond een set van trechtertjes. Ik ontving 1 heel klein trechtertje. Rommel. Duurde ook heel erg lang.
Kan er niets positiefs over melden.

Maja Kuyt 18 okt 2023
Reageer
D

Mijn eerste bestelling bij grandado.com

De bestelling is binnen de verwachte tijd bezorgd en hiermee kan ik een familielid die van tuinieren houdt zeer blij maken daar zij in Suriname woont moet het product weer op de post richting Suriname ,hopelijk krijgt zij het deze week nog ,kan ze dan gaan genieten van haar hobby !

Druiventak 18 okt 2023
Reageer
R

Site onduidelijk adequate klantenservice

Site leek goedkoop maar ipv 4 batterijen en een lader ontving ik 1 batterij. Omschrijving suggereerde anders. Teleurgesteld contact opgenomen en ik ontving 40% retour maar dat maakte zelfs die ene batterij relatief erg duur. Geld werd wel snel teruggestort. Site is dus onduidelijk qua bestellen en in de bevestiging staat in het nederlands wel het geen ik dacht besteld te hebben. Het was rond de 20 euro voor een lader en 4 batterijen maar bleek dus 1 batterij zonder lader. Dit eergisteren elders besteld en vandaag ontving ik een lader er 2 batterijen voor 18 euro, dus het kan dus wel voor die prijs. Overigens was de levertijd bij grandado ongeveer een naand. Amazon was 2 dagen…

R 17 okt 2023
Reageer
F

uitstekend bestelling

Toen ik op jullie site kwam was Bestelling snel, en een goede kwaliteit. Alles was duidelijk. Ik ben super blij. bedankt ik weet waar ik volgende keer weer moet bestellen zeker bij jullie ik weet niet meer wat ik moet zeggen alleen dat het een uistekende site is waar veel duidelijk was top

Foad 17 okt 2023
Reageer
P

grandado

bestelling van een onderdeel voor een bosmaaier is netjes afgehandeld ik moest er wel twee weken op wachten.
verder tevreden
ik heb al eerder een bestelling gedaan en daar over ben ik ook tevreden al heb ik toen nog langer op het bestelde gewacht maar uiteindelijk toch ontvangen
Al je iets snel nodig hebt is het dus geen goed idee

P. de Vree 17 okt 2023
Reageer
W

Eerste bestelling

Ik heb recent voor het eerst via Grandado een bestelling gedaan.
De lamp voor mijn projector moest uit China komen, dus is even onderweg geweest maar prima en netjes aangekomen.
Enige kritiekpuntje is voor PostNL, die hadden het bij de buren afgegeven en dat was niet direct in de track and tracé terug te vinden. Die integratie zou iets beter kunnen. Buiten dat, prima webwinkel, ik ben zeer tevreden.

William Huigens 17 okt 2023
Reageer
J

Onbetrouwbaar bedrijf

Geld innen maar niet produkt leveren. Pas op bij deze oplichterspraktijken. Reageren via mail dat ik mijn geld terug krijg, nu weken later nog steeds niet. Restitutie afdeling zou zgn het geld restitueren, tot op heden verzuimd dit.bedrijf om hun afspraken na te komen. 1x, nooit weer bij grandado bestellen

J Willems 12 nov 2021
t

leveringstijd werd van te voren aangegeven dat het binnen 14 dagen geleverd zou worden en deze afspraak werd nageleefd. product was goed verpakt en voldeed aan datgene wat ik gekocht had.

t van oppen 17 okt 2023
N

Grandado lange levertijd

Grandado is een site waar je iets op tijd moet bestellen als het voor een feestje ofzo is, want de levertijd van deze website is erg lang. Je weet nooit wanneer het komt en hier kan best een hele tijd overheen gaan. Klein detail om rekening mee te houden.

De dingen die je hier koopt zijn daarentegen wel ontzettend goedkoop. De prijs waar je in een Nederlandse winkel 1 ding voor koopt, daar kun je hier voor dat zelfde bedrag wel vijf dingen kopen. De kwaliteit vind ik zelf wel iets minder, met name in de kleding merk je dit wel maar dat is niet iets waar ik erg mee zit. Dan gooi ik het na een tijd gewoon weg en bestel ik weer wat nieuws.

Ook de elektronica van deze site is heel nice. Het zijn geen A-merken die je hier koopt, in ieder geval geen echte, maar ze werken wel allemaal gewoon prima en je betaalt er in verhouding maar een heel klein prijsje voor. Over het algemeen dus heel blij met deze site, enige kanttekening waar je rekening mee moet houden is de lange levertijd hiervan.

Nick 11 jan 2021
Reageer
N

Grandado goedkoop

Hele toffe site met goede koopjes, zo zou ik de webwinkel Grandado omschrijven. Ik twijfelde eerder vaak om hier iets te bestellen, aangezien het geen hele bekende webwinkel is. Ik was bang dat het niet zou aankomen of zoiets, dus ben begonnen met iets kleins en goedkoops te bestellen. Toen dit gewoon geleverd werd en ik hier bovendien erg tevreden over was ben ik er meer gaan bestellen. Nu ben ik meerdere aankopen verder en kan ik wel stellen dat het een hele goede site is. Ik en de deals hier zijn ook echt goed! Soms scheelt het je wel vijftig procent op de totaalprijs. En je hebt hier echt van alles!

Nikki 20 dec 2020
J

Bestel zelf al jaren artikelen van dit soort websites. Vaak is het even wachten totdat het arriveert maar kan je inderdaad zo 50% schelen in prijs. Veel producten worden sowieso gemaakt in China trouwens dus veranderd verder niets behalve dat je portemonnee dikker is.

Juliet 20 dec 2020
A

Grandado.com veel producten met goede prijs

Gisteren even wat producten ingekocht van Grandado.com wegens de grote lockdown wat er weer aan zit te komen, alle winkels gaan weer een maandje dicht. Ideale website waar werkelijk alles op te vinden is. Zag in de voorwaarden dat het een Chinese website is dus ben wel benieuwd hoe lang het gaat duren voordat ik mijn bestelling kan ontvangen, die gratis is overigens! Denk een zelfde soort website als Aliexpress en dergelijke, kwam Grandado.com toevallig tegen op Facebook, had al via Google naar zo'n soort site zitten zoeken waar de producten qua prijs goed zijn. Vind het wachten op de shipping helemaal geen probleem namelijk. Je moet toch een beetje op de centjes letten in deze bagger periode. Laat er nog maar meer van dit soort Chinese websites komen als je het mij vraagt.

Aasgiertje 14 dec 2020
W

Een AliExpress doe je Grandado mee te kort. Grandado heeft een betere service naar Nederlands en Belgische kopers.

Wesley 14 dec 2020
K

Grandado = een kopie van Aliexpress, dat is een Affiliate site, die gewoon de producten bij Aliexpress besteld en bij jouw thuis laat leveren. Wees slim en bestel hetzelfde product gewoon bij Ali! Het is vaak 50% goedkoper.

Kevin 26 feb 2021
W

Grandado kan toch haar eigen connecties hebben in China? Is een grote naam namelijk. Niet alles heeft met Ali te maken natuurlijk.

Wesley 26 feb 2021
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over Grandado.com

Grandado is een Chinees bedrijf dat zich op vele manieren onderscheidt van andere Chinese bedrijven. Naast een lokale uitstraling op hun website, leggen ze de nadruk op het bieden van uitstekende service. Ze geloven dat de beste manier om geweldige service te bieden is door lokaal aanwezig te zijn. Daarom hebben ze ervoor gekozen om samen te werken met een betrouwbare Engelse partner die zorgt voor uitstekende klantenservice en marketingondersteuning. Op deze manier kunnen klanten profiteren van het beste van beide werelden. Grandado combineert de voordelen van een Chinees bedrijf met de lokale aanwezigheid en klantgerichtheid van een Engelse partner. Dit zorgt voor een unieke en positieve winkelervaring.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.grandado.com
  • info@grandado.com