Goood Petfood

Dieren

Goood Petfood

2 reviews
50% positief
50% negatief

Goood Petfood verkoopt brokjes, natvoeding en snacks voor honden. Het is 's werelds eerste klimaatneutrale hondenvoeding. Goood Petfood steunt ook verschillende organisaties die acties zijn in de milieu- en dierenbescherming. Als klant van Goood Petfood word jij medeverantwoordelijk voor verbetering van het klimaat. Een deel van elk verkocht product gaat naar een van de duurzame goede doelen.


Reviews (2)

 • Karlijn

  Slecht en duur hondenvoer

  Na wat positieve reviews gelezen te hebben van goood petfood heb ik besloten een verpakking droog en natvoer te bestellen. Ik vond het al best duur maar mijn hond is een vrij moeilijke eter dus dat wou ik wel door de vingers zien. Het duurde al best lang voordat ik het in huis had, wat ik al vreemd vond. Tegenwoordig heb je het toch wel meestal de volgende dag in huis, maar niet bij goood petfood. Toen ik het eenmaal had wou ik het uiteraard aan mijn hond voeren, maar ze lust het helemaal niet! Zit ik met mijn veel te dure hondenvoer wat ik niet meer kan terugsturen... Als je ook een hond hebt die moeilijk eet, had ik eerst even wat anders geprobeerd.

  Karlijn 26 jan 2022

 • Irene

  Klimaatneutraal hondenvoer

  Sinds een paar jaar sta ik wat bewuster in het leven. Ik eet minder vlees en ik scheid mijn afval. Ook pak ik de fiets in plaats van de auto wanneer het kan. Bij hondenvoer had ik nooit stilgestaan tot ik Goood Petfood aangeraden kreeg door een vriendin. Ik ben naar hun website gegaan en er ging een wereld voor mij open. Iets meer betalen voor duurzaam voer vind ik helemaal geen probleem. Graag zelfs als ik hierdoor bijdraag aan een betere wereld. Goood Petfood is volledig klimaatneutraal en bij aanschaf van de hondenvoeding steun je automatisch goede doelen, zoals de dierenbescherming! Mijn honden vinden het ook nog eens heerlijk. Op de website van Goood Petfood kun je precies zien welke goede doelen je steunt bij aanschaf van hun product. Ik kan Goood Petfood iedereen aanraden. Als je niet zeker weet of je hond het wil eten, kun je het Goood Proefbox bestellen. Hier zitten al hun producten in om er zo achter te komen wat je hond lekker vindt. Super handig!

  Irene 23 jun 2021