Flink

Flink

2.5 reviewscore • 13 reviews
K

Onvoorstelbaar slecht

Besteld twee weken geleden. Niks gekregen. Blijkt dat bestelling niet is doorgegeven, betaling wel afgeschreven via iDeal. Bijzonder, maar toe maar. Geen contact met klantenservice kunnen krijgen. Bij vestiging Apeldoorn langsgeweest, waar ze redelijk vriendelijk helpen. Maar na een paar dagen nog steeds geen reactie. En geen geld.

Klantenservice (+31 6 57725523) zegt via app want telefoon wordt niet opgenomen: “we weten dat onze nummer online staat, maar dat is een fout. Daarom nemen we ook nooit meer op, want we hebben beter dingen te doen, ipv praten met kl die wij niet kunnen helpen.“

Wat is dit voor ballentent? Zo proberen ze blijkbaar geld te verdienen? Wel innen, niet leveren? Mooie bedrijfsvoering! Nooit hier bestellen, wees gewaarschuwd!!!

Klaas 16 apr 2024
Reageer
F

2 uur wachten en dan gesmolten ijs

De wachttijd bleef maar omhoog gaan na bestellen. Met geen mogelijkheid krijg je iemand te pakken om te annuleren, je bestelt voor de snelheid niet om 2 uur te wachten. Toen het aankwam, bleek de bestelling al die tijd al klaar te staan ook de ijsblokjes, alles was doorweekt. De reactie van de bezorger en de medewerker aan de telefoon: “maar is er iets kapot?”… uh ja, alles is doorweekt… Dit werd niet begrepen. Ja we konden geld terug vragen via de klantenservice. De zelfde mensen waar ik geen contact mee kreeg. Leuk concept flitsbezorgers maar bij Flink begrijpen ze het concept niet helemaal.

Fenne 15 feb 2024
Reageer
J

Bezorgtijd klopt vaak voor geen meter

Oké, ik ben verwend met de website van Flink.
Wat ik lastig vind, is dat ze de belofte doen, binnen een kwartier te leveren.
Meestal komen ze die verplichting niet na.
Heel storend.
De houdbaarheid van verse producten is vaak super kort. Max 2 dagen.

Maar verder: zeer attente bezorgers.
Vriendelijk! Petje af voor ze!
Ik ben erg blij met jullie☺️

Jonker 2 dec 2023
Reageer
P

Flink - Teleurstellende ervaring

Mijn ervaring met Flink was teleurstellend. Het begon met de veranderende leveringstijd nadat ik mijn bestelling had geplaatst. Plotseling moest ik meer dan een uur wachten. Wat nog erger was, na het annuleren van mijn bestelling duurde het vijf volledige werkdagen voordat ik mijn geld terugkreeg. Het feedbacksysteem liet ook veel te wensen over. Hoewel ik begrijp dat de medewerkers misschien onderbetaald zijn en beperkte controle hebben, zijn er tal van verbeterpunten. Een cruciale verbetering zou zijn om eerlijke informatie te verstrekken over de levertijd vóór de bestelling, in plaats van deze plotseling te veranderen nadat de bestelling is geplaatst. Helaas heeft Flink met deze ervaring een klant verloren.

Petra 26 aug 2023
Reageer
R

Cake verkruimeld

Mijn recente ervaring met Flink was onbevredigend. Ik had een bestelling geplaatst ter waarde van meer dan €20, inclusief een roombotercake van €4,59. Tot mijn teleurstelling kwam de cake volledig verkruimeld aan; er viel geen fatsoenlijk plakje van te snijden. Bovendien bleek de houdbaarheidsdatum van de cake op dezelfde dag te zijn verlopen. Toen ik hierover contact opnam, kreeg ik te horen dat er niets aan gedaan kon worden, wat ik als zeer slechte service ervoer.

Rob 21 jul 2023
Reageer
M

Aanrader voor zwangere klanten

Flink in Lelystad heeft me aangenaam verrast. De bezorgers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, wat vooral belangrijk is voor zwangere klanten zoals ik. Ik plaats regelmatig meerdere bestellingen en ben buitengewoon tevreden. Het feit dat sommige producten tegen de houdbaarheidsdatum aan zitten, stoort me niet omdat het bijdraagt aan het verminderen van voedselverspilling. Bovendien begrijp ik dat Flink niet bedoeld is voor grote wekelijkse boodschappen, dus ik houd er rekening mee dat sommige producten dichter bij de datum zijn. Soms moet ik inderdaad een uur wachten, vooral tijdens de drukke avonduren wanneer veel mensen bestellen, maar dit wordt duidelijk gecommuniceerd. Over het algemeen biedt Flink in Lelystad precies wat ik nodig heb, en ik ben van plan om hier regelmatig te blijven bestellen.

Mariska 10 jul 2023
Reageer
J

Snelle bezorging, maar problemen met brood

Flink heeft zich bewezen als een betrouwbare optie voor snelle bezorging. Dagelijks plaats ik meerdere bestellingen vanwege het uitgebreide assortiment en redelijke prijzen. Er is echter één groot nadeel: het brood is vaak te hard en niet lekker van smaak. Dit is zonde en vereist dringend verbetering. Ondanks dit kleine ongemak blijf ik bestellen vanwege mijn drukke levensstijl, en ik begrijp niet waarom sommige mensen negatieve recensies schrijven. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de service van Flink.

Jeroen 18 jun 2023
Reageer
P

Laatste keer besteld hiero

Mijn recente ervaring met Flink viel tegen. Bij mijn vorige bestelling merkte ik dat veel producten tegen de houdbaarheidsdatum aan zaten of al begonnen te bederven. Ik nam contact op met de klantenservice, maar hun reactie was teleurstellend. Ondanks hun excuses was er geen concrete oplossing geboden. Dit was voor mij de laatste keer dat ik bij Flink had besteld; ik ben teleurgesteld in de geboden service.

Peter 9 mei 2023
Reageer
L

Slechte klantenservice

Mijn recente ervaring met Flink was ronduit teleurstellend. De bessen in mijn tas waren geplet en de avocado was nog niet rijp. Gezien de prijzen van deze producten had ik meer kwaliteit en service verwacht. Toen ik contact opnam met de klantenservice, boden ze geen bevredigende oplossing. Ze vroegen zelfs om een foto van de onrijpe avocado, die inmiddels al in de prullenbak lag. Dit was voor mij het moment om de app te verwijderen. Ik zal elders mijn boodschappen bestellen, want dit was geen acceptabele service.

Linda 3 mei 2023
Reageer
M

Klantonvriendelijk bij flink den bosch

Mijn ervaring beperkt zich tot de Flink-vestiging in Den Bosch, en eerlijk gezegd is die ervaring teleurstellend. De groenten en fruit zijn vaak niet vers en essentiële producten ontbreken regelmatig zonder duidelijke uitleg. Ik heb twee keer geprobeerd een serieuze klacht in te dienen, maar de klantenservice was niet behulpzaam. Ze beweerden dat ik producten had besteld die ik niet had aangevinkt, wat niet waar was. Nu ben ik meer dan 80 euro kwijt aan producten die ik niet wilde. Dit is zeer klantonvriendelijk, en ik zal niet meer bij Flink bestellen.

Martin 19 apr 2023
Reageer
S

Problemen met koeriers van flink

Het valt op dat de koeriers van Flink de verkeersregels negeren en soms intimiderend gedrag vertonen jegens buurtbewoners. Er zijn meerdere klachten over aanrijdingen met auto's en het feit dat ze niet goed opletten voordat ze de weg op gaan. Hoewel sommige aspecten van de service acceptabel zijn, moet dringend de rijvaardigheid en het gedrag van de koeriers worden verbeterd om de veiligheid en tevredenheid van klanten te waarborgen.

Sandra 17 mrt 2023
Reageer
M

Flink veenendaal ervaring

Het filiaal van Flink in Veenendaal heeft zich helaas van zijn slechtste kant laten zien. Ze komen herhaaldelijk hun afspraken niet na en sluiten de levering precies om 23:11 uur af, zelfs als je vóór 22:00 uur hebt besteld. Het duurt lang voordat ze je bestelling annuleren, soms zelfs pas om 23:48 uur, wat erg frustrerend is. Het lijkt erop dat ze bewust geen personeel aannemen en het ontbreekt aan een telefoonnummer om contact op te nemen. Dit is al de vijfde keer in twee weken dat dit is gebeurd. Flink Veenendaal heeft duidelijk verbetering nodig.

Michelle 6 mrt 2023
Reageer
F

Oplichters en Dieven, BESTEL HIER NOOIT !!!

Ik heb voor 47 euro besteld en binnen 2 minuten zie ik al op de website dat het is afgeleverd terwijl ik 10 minuten verder op woon.
Er is geen enkele mogelijkheid dat het binnen die tijd is afgeleverd.
Ik neem contact op en ze zeggen dat het is afgeleverd en dat ze niets kunnen doen terwijl ze in het systeem zien dat het inderdaad binnen 2 minuten is afgeleverd en dat dat inderdaad niet mogelijk is.
Alsnog weigeren ze geld terug te betalen of de bestelling te leveren.
Bestel nooit bij deze oplichters en dieven.

Frank 15 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Flink

Er zijn 13 reviews geschreven over Flink op Reviews.nl. Met een 2.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.goflink.com
  • support@goflink.com