Familiecamping Klein Canada

Familiecamping Klein Canada

4.3 reviewscore • 10 reviews
F

Zomer 2023 genieten

Het was een mooie ervaring om hier vakantie te mogen vieren. Overloon het museum heb ik nu eindelijk eens kunnen bezoeken. Soms was er wel wat herrie op de camping te horen van naast de camping zelf. Maar goed dat heb je overal wel eens en dat was ook niet erg. De plaats was prima, genoeg plaats, sanitair was nu privé ook fijn en goed schoon. Fietsen heb ik veel gedaan en kan hier ook prima. Snel terugkeren.

Frank 16 sep 2023
Reageer
H

Leuk voor volwassenen en kinderen

Ik heb een mooie tijd gehad om hier op de camping te verblijven. Ik kan wel zeker zeggen dat het voor kinderen en voor ouderen leuk is want er is genoeg te doen. In de omgeving is ook veel te doen en bij de receptie zijn ze heel vriendelijk. We komen volgend jaar ook weer terug om te genieten op de camping Klein Canada.

Herbert 24 sep 2023
Reageer
N

Fijne plek

Wat een lieve mensen zijn de eigenaren. De camping zelf is ook helemaal top, we hebben dan ook genoten tijdens ons verblijf hier en hebben een hele fijne plaats gehad. Het was ruim en we hebben niets tekort gekomen. We komen dan ook volgend jaar graag weer terug en misschien wel met familie. Fietsen hebben we hier elke dag gedaan.

Nell 24 sep 2023
Reageer
L

Goede camping

Bij aankomst al direct genoten van hoe mooi het er uit ziet. Sfeervol en nergens last van. Het was alleen wel zo dat de plaats wat krap was voor ons, dit was wel jammer maar verder was het hier goed te doen, sanitair is wel erg schoon en fijn broodjes waren vers en in de regio is ook genoeg te zien en te ontdekken.

L 17 sep 2023
Reageer
m

Naseizoen niet optimaal

Jammer dat het in het naseizoen zo minder genieten is hier. In het weekend was de horeca en kampeerwinkel dicht en dat hadden we ook niet gedacht. We wilden nog zwemmen maar het was buiten te koud en binnen was et erg benauwd. Bij het sanitair was het licht niet optimaal en we hopen in het voorjaar een betere ervaring op te doen hier.

moniek 13 sep 2023
Reageer
K

Familiaal is het hier

Een aanrader is het hier zeker en waarom omdat de bewoners en kinderen op de eerste plaats staan op de camping, en dan bedoel ik de veiligheid van alle mensen. Dit is alleen maar te preizen en daar kunnen velen dan een voorbeeld aan nemen. Mooi schoon en ruimte genoeg. Ik zou heel snel terug willen om hier weer vd rust te genieten met t gezin.

KH 28 aug 2023
Reageer
M

Paar dagen genoten op Klein Canada

het is bij Klein Canada elk jaar weer echt genieten. De plaatsen hier zijn mooi, in de omgeving is ook zoveel moois te doen en te ontdekken. We ontdekken iedere keer wat nieuwe dingetjes. In het begin was er iets niet helemaal in orde, netjes gemeld en dezelfde dag in orde gemaakt, geen klagen maar genieten hier

Marielle 8 jul 2023
Reageer
F

toch wel wat teleurgesteld

We hadden zin om te gaan en het leek ons dan ook wel de moeite waard ook al was het prijzig. Toen we aankwamen bleek toch wel dat de prijs en kwaliteit niet echt in verhouding waren. De horeca was gewoon niet naar onze zin en de velden hadden amper gras. Ik weet niet of we nog terugkeren, maar ik hoop dat anderen het beter treffen en niet zoveel moeten betalen.

Fam Bos 29 aug 2022
Reageer
F

Super

Het is niet het eerste jaar dat ik hier kom, maar het is wel nog steeds allemaal dik in orde. We hebben altijd veel plezier met de andere gasten en hebben er ook al vrienden aan over gehouden. Volgend jaar is alweer geboekt en we tellen al af om weer te mogen gaan. Mooie ligging, fietsen en alles kan gewoon vanuit de camping, echt vakantie.

Fam Manderzzzz 21 aug 2022
Reageer
A

Voor ons niet meer

Ik weet wel dat het voor ons de laatste keer is dat we hier zijn geweest. In de nachten veel wakker gelegen omdat er getoeterd werd. Het sanitair was ook erg oud en veel was kapot, dit kan je gewoon niet zo aan je gasten verkopen. Ook stonden onze buren zowat op ons en hadden we geen privacy en daar kwamen we wel voor net als voor onze rust. Als je wifi wil gebruiken was dat heel duur en de verbinding was ook nog eens slecht. Het was al met al een reden voor ons om eerder weg te gaan en ze zien ons ook niet meer terug hier. Jammer,

Agnes en fam 17 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Afferden.

Over Familiecamping Klein Canada

Familiecamping Klein Canada is gelegen te Dorpsstraat 1 in Afferden. Het is een gezellig en modern vakantiepark dat garant staat voor eindeloos vakantieplezier voor het hele gezin. Het park is geïnspireerd door de natuur, vrijheid, rust en prachtige landschappen van Canada en biedt een Bourgondische levensstijl met een vleugje romantiek in Canadese sferen. De camping beschikt over uitgebreide voorzieningen die zorgen voor een comfortabele en vermakelijke vakantie, ongeacht het weer. Deze omvatten zowel een binnen- als buitenzwembad, animatieprogramma's voor kinderen, diverse sport- en speelmogelijkheden, een visvijver, horecagelegenheden, schone en kindvriendelijke sanitaire voorzieningen, en fietsverhuur om de omgeving te verkennen. Familiecamping Klein Canada is de ideale bestemming voor zowel rustzoekers als mensen die op zoek zijn naar gezelligheid, en biedt faciliteiten en activiteiten v wcoor zowel jong als oud.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Afferden, Limburg
  • https://www.eldoradoparken.nl/klein-canada
  • info@kleincanada.nl