Elektronica

DSL TECH

6 reviews
83% positief
17% neutraal

Een nieuwe laptop kan duur zijn. Daarom biedt DSL TECH refurbished laptops aan tegen veel betere prijzen. Je krijgt garantie op je refurbished laptop en ze verkopen laptops van bekende merken, zoals Apple, HP, Lenovo en DELL. Naast laptops verkopen ze ook refurbished docking stations, laptop accessoires en software installaties.

Camera-Tweedehands is van alle elektronica en witgoedwinkels de beste keuze.

Bezoek Camera-Tweedehands


Reviews (6)

 • Harrold

  Weinig keuze maar wel tevreden

  Laptop besteld bij dsl tech, alleen jammer dat ze zo weinig keuze hebben. Ik wou eigenlijk een snellere laptop, maar toch eentje gekozen bij dsl tech. Iets minder krachtig dan dat ik voor ogen had, maar desondanks wel blij mee. Als ze wat meer keuze hadden gehad, had ik vast een andere laptop gekozen. De prijs was echter zo gunstig, dat ik deze niet voorbij kon laten gaan.

  Harrold 26 mrt 2022

 • Willem

  Goed alternatief

  DSL-tech.nl is een goed alternatief om toch een goede laptop te kunnen kopen, wanneer je geen geld hebt voor een nieuwe laptop. Het kan ook zijn dat je een snelle laptop wilt voor een lage prijs. Ik ben uitermate tevreden met mijn tweedehands laptop van DSL Tech. Het enige nadeel is, dat ze vrij weinig keuze hebben.

  Het is heel fijn dat ze elke laptop een soort beoordeling geven. Dan weet je ongeveer waar je aan toe bent. Ik heb een laptop gekocht met 4 sterren, ze noemen het zelf licht gebruikt en dat kan ik wel beamen. De laptop is nog zo goed als nieuw. De accu is ook gecheckt en ik heb een SSD upgrade laten uitvoeren. Echt geweldig dat dit allemaal mogelijk is.

  Willem 22 mrt 2022

 • Manuela

  Laptop voor mijn zoon

  Mijn zoon heeft voor school een laptop nodig en ik had niet het geld om een nieuwe laptop te kopen. Via via hoorde ik van dls-tech en ik ben gelijk gaan kijken. Doormiddel van sterren (1 tm 5) geven ze heel duidelijk aan wat voor verwachtingen je kunt hebben van de verschillende laptops. Voor de laptop van mijn zoon heb ik gekozen voor een laptop met 3 sterren. Dit betekend dat de laptop zichtbaar gebruikt is. Niet dat dat heel erg is, zolang de laptop nog goed werkt. De accu is wel gecheckt waar ik erg blij mee was. Voor rond de 200 euro heb ik een best goede laptop gekocht voor mijn zoon. De volgende dag kon hij al aan de slag met zijn nieuwe laptop! Erg goed dat dsl-tech ook 1 jaar garantie geeft. Dit krijg je niet op marktplaats, dus dat geeft toch meer vertrouwen. Mijn zoon is harstikke blij met zijn nieuwe laptop, maar ik betwijfel wel of de laptop alleen voor school gebruikt gaat worden.

  Manuela 4 feb 2022

 • Akim

  Refurbished HP Pavilion met korting

  Bij DSL Tech heb ik een refurbished HP Pavilion laptop met korting gekocht. Refurbished betekend dat het een 2de hands product is, maar wel opgeknapt en gecontroleerd op defecten. Dit is natuurlijk al een stuk goedkoper dan een nieuwe laptop, maar mijn geluk was dat deze laptop ook nog eens in de aanbieding was. Ik heb dus heel weinig betaald voor een prima laptop. Je ziet bijna niet dat de laptop 2de hands is, heel goed opgeknapt en er zit een verse installatie van Windows 10 op. Het voelt bijna als nieuw. De laptop gebruik ik voornamelijk om mijn mail te checken en online te shoppen en het werkt als een trein. Heel blij met mijn aankoop op DLS Tech. Echt een aanrader.

  Akim 3 jan 2022

 • Henk

  Refurbished laptop

  Ik heb een refurbished laptop gekocht voor mijn zoon. In de refurbished laptops van DSL Tech heb ik alle vertrouwen. Bij de laptop die ik heb aangeschaft zit 1 jaar garantie, wat wel erg fijn is op een 2dehands product. DSL Tech is heel eerlijk in de staat van het product. De laptop die ik besteld heb is licht gebruikt en heeft een accu check van 4 sterren. Dat komt ook wel overeen met wat wij hebben gekregen. Hier zijn ze dus eerlijk over. De prijs was ook erg goed. Mijn zoon is ook erg blij met de laptop. Toch blij dat ik voor een snellere 2ehands laptop heb gekozen voor dezelfde prijs als een langzamere nieuwe laptop.

  Henk 24 dec 2021

 • Wouter

  Snelle laptop voor weinig

  Goede laptop voor zacht prijsje gekocht. Ziet er top uit en is super snel. Laptop ziet er vrijwel als nieuw uit maar is vele maal goedkoper dan in de winkel. Met 1 jaar gratis garantie een prima aankoop dusver. Bestelling had ik volgende dag in huis en laptop is 600 euro goedkoper dan in de winkel

  Wouter 27 sep 2021