W

Hp ProBook 450 G2 gekocht bij DSL Tech

Laptops zijn hier een stuk goedkoper dan in de winkel omdat het in principe 2e hands laptops zijn die naar 'zo goed als nieuw' zijn opgewaardeerd. Ik heb hier zelf een Hp ProBook 450 G2 gekocht met een 15 inch scherm. Normaal betaal je hier 800 voor in de winkel, nu heb ik hem voor 299 euro gekocht. Ook snel geleverd dus eigenlijk alleen maar positief over deze zaak DSL Tech. Volgens mij heb je ook nog 1 jaar garantie op je hardware dus dat is ook wel fijn omdat het geen nieuw toestel is.

Willem B. 10 aug 2022
Reageer
H

Refurbished laptop

Ik heb een refurbished laptop gekocht voor mijn zoon. In de refurbished laptops van DSL Tech heb ik alle vertrouwen. Bij de laptop die ik heb aangeschaft zit 1 jaar garantie, wat wel erg fijn is op een 2dehands product. DSL Tech is heel eerlijk in de staat van het product. De laptop die ik besteld heb is licht gebruikt en heeft een accu check van 4 sterren. Dat komt ook wel overeen met wat wij hebben gekregen. Hier zijn ze dus eerlijk over. De prijs was ook erg goed. Mijn zoon is ook erg blij met de laptop. Toch blij dat ik voor een snellere 2ehands laptop heb gekozen voor dezelfde prijs als een langzamere nieuwe laptop.

Henk 24 dec 2021
Reageer
W

Snelle laptop voor weinig

Goede laptop voor zacht prijsje gekocht. Ziet er top uit en is super snel. Laptop ziet er vrijwel als nieuw uit maar is vele maal goedkoper dan in de winkel. Met 1 jaar gratis garantie een prima aankoop dusver. Bestelling had ik volgende dag in huis en laptop is 600 euro goedkoper dan in de winkel

Wouter 27 sep 2021
Reageer
H

Tegenwoordig is al het hardware (lees; processoren en chips) zo goed dat je best een refurbished laptop kunt aanschaffen. Een laptop gaat tegenwoordig zo 10 jaar mee zonder dat je er enige hinder van ondervind op gebied van snelheid, zeker niet als je er gewoon de normale dingetjes op doet. Ik koop al een paar jaar refurbished laptops en ipads namelijk, is zo goed als nieuw dus prima. Die korting pak ik graag mee!

Harm Jan 27 sep 2021
Beste elektronica en witgoedwinkels

Dit zijn de beste elektronica en witgoedwinkels van februari 2023.

Over DSL TECH

Een nieuwe laptop kan duur zijn. Daarom biedt DSL TECH refurbished laptops aan tegen veel betere prijzen. Je krijgt garantie op je refurbished laptop en ze verkopen laptops van bekende merken, zoals Apple, HP, Lenovo en DELL. Naast laptops verkopen ze ook refurbished docking stations, laptop accessoires en software installaties.