DSL TECH

DSL TECH

4.2 reviewscore • 4 reviews
R

Uitstekende service

Mijn ervaring met DSL-Tech is buitengewoon positief. De service die ik heb ontvangen, verdient een vijfsterrenbeoordeling. Het bedrijf heeft een effectief verwachtingsmanagement, aangezien ze sterren toekennen aan producten om duidelijkheid te verschaffen. Bovendien bieden ze snelle en adequate oplossingen, en Ararat heeft me telefonisch uitstekend begeleid. Ik was zo tevreden dat ik zelfs een laptop voor mijn vriendin heb aangeschaft, en ik kan DSL-Tech ten zeerste aanbevelen aan anderen!

Romario 24 aug 2023
Reageer
W

Hp ProBook 450 G2 gekocht bij DSL Tech

Laptops zijn hier een stuk goedkoper dan in de winkel omdat het in principe 2e hands laptops zijn die naar 'zo goed als nieuw' zijn opgewaardeerd. Ik heb hier zelf een Hp ProBook 450 G2 gekocht met een 15 inch scherm. Normaal betaal je hier 800 voor in de winkel, nu heb ik hem voor 299 euro gekocht. Ook snel geleverd dus eigenlijk alleen maar positief over deze zaak DSL Tech. Volgens mij heb je ook nog 1 jaar garantie op je hardware dus dat is ook wel fijn omdat het geen nieuw toestel is.

Willem B. 10 aug 2022
Reageer
H

Refurbished laptop

Ik heb een refurbished laptop gekocht voor mijn zoon. In de refurbished laptops van DSL Tech heb ik alle vertrouwen. Bij de laptop die ik heb aangeschaft zit 1 jaar garantie, wat wel erg fijn is op een 2dehands product. DSL Tech is heel eerlijk in de staat van het product. De laptop die ik besteld heb is licht gebruikt en heeft een accu check van 4 sterren. Dat komt ook wel overeen met wat wij hebben gekregen. Hier zijn ze dus eerlijk over. De prijs was ook erg goed. Mijn zoon is ook erg blij met de laptop. Toch blij dat ik voor een snellere 2ehands laptop heb gekozen voor dezelfde prijs als een langzamere nieuwe laptop.

Henk 24 dec 2021
Reageer
W

Snelle laptop voor weinig

Goede laptop voor zacht prijsje gekocht. Ziet er top uit en is super snel. Laptop ziet er vrijwel als nieuw uit maar is vele maal goedkoper dan in de winkel. Met 1 jaar gratis garantie een prima aankoop dusver. Bestelling had ik volgende dag in huis en laptop is 600 euro goedkoper dan in de winkel

Wouter 27 sep 2021
H

Tegenwoordig is al het hardware (lees; processoren en chips) zo goed dat je best een refurbished laptop kunt aanschaffen. Een laptop gaat tegenwoordig zo 10 jaar mee zonder dat je er enige hinder van ondervind op gebied van snelheid, zeker niet als je er gewoon de normale dingetjes op doet. Ik koop al een paar jaar refurbished laptops en ipads namelijk, is zo goed als nieuw dus prima. Die korting pak ik graag mee!

Harm Jan 27 sep 2021
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over DSL TECH

Er zijn 4 reviews geschreven over DSL TECH op Reviews.nl. Met een 4.2 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://dsl-tech.nl
  • info@dsl-tech.nl