Dino's E-Bikes

Dino's E-Bikes

1.0 reviewscore • 1 review
S

Dino's e-bikes op marktplaats, grote afrader

Kwam dino's e-bikes tegen op Marktplaats want had wel interesse in een set van 2 FreeBike Manhatten fietsen voor 1.500 euro.

Ik zag dat 1 van de fietsen een nieuwe motor had gekregen dus ik vroeg simpelweg waarom dit was. Kreeg ik een heel naar antwoord naar me toe gegooid en werd ook meteen geblokkeerd? Hij zei dat het een achterlijke vraag was en een zinloze discussie..? Heel onvriendelijk, sterker nog, ik kan iedereen afraden om hier een fiets te kopen. Lijkt wel alsof de verkoper iets probeert te verbergen. Wat als er een keer iets met je fiets is? Zo wil je niet geholpen worden!

Misschien had de eigenaar al een drankje op, zo op de zaterdagavond maar dit kan je echt niet maken. Vandaar deze review. Grote afrader om met dit bedrijf in zee te gaan!

Sam 16 mrt 2024
S

Ik krijg nu allemaal dreigementen van de eigenaar van Dino's E-Bikes. Hij stelt dat ik goed moet gaan uitkijken. Hij schijt op me en ik heb een verkeerd persoon uitgekozen? Tot ....

Bij deze ga ik ook maar aangifte doen.

Sam 16 mrt 2024
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Dino's E-Bikes

Dino's E-Bikes is een bedrijf, gevestigd aan Schooldijk 1 te Loozen, die handelt in tweedehands elektrische fietsen. Alle fietsen die zij aanbieden komen uit de vakhandel, hierdoor kan dit fietsenbedrijf tweedehands fietsen aanbieden voor een voordelige prijs. Ben jij op zoek naar een specifiek model? Dan kan je op de website van dinosebikes.nl contact opnemen. Wanneer je interesse hebt in een e-bike, is het mogelijk om je oude e-bike hierop in te ruilen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.dinosebikes.nl
  • info@dinosebikes.nl