Dieet Pro

Dieet Pro

4.6 reviewscore • 10 reviews
J

Succesvol afvallen met gemak

Ik ben 63 jaar oud en dacht dat ik nooit meer van mijn overgewicht af zou komen na talloze diëten te hebben geprobeerd. Mensen hebben mij altijd gekend als iemand die constant 'op dieet' was. Maar nu, met Dieetpro, is het me eindelijk gelukt om gezondheidsproblemen zoals hoge bloedsuiker en bloeddruk te overwinnen. Mijn dag begint met een eiwitrijke Dieetpro shake voor het ontbijt, gevolgd door een koolhydraatarme lunch. Mijn avondeten is ook koolhydraatbeperkt, en ik sluit de dag af met een kh-arme choco-bar. Ik vermijd nu standaard voedingsmiddelen zoals normaal brood en pasta, en zoek op internet naar gezonde vervangers.

Johan 23 nov 2023
Reageer
L

Net even een verminderde smaak, maar goed

Ik ben al twee jaar een trouwe klant van dieetpro en het product heeft altijd goed gewerkt voor mij. Echter, bij mijn laatste bestelling van de cappuccinosmaak merkte ik dat de smaak niet meer is wat het hoort te zijn. Het smaakt nu helaas vrij smakeloos. Hopelijk is dit een tijdelijke batch en wordt dat snel opgelost. Ik wilde het alleen even laten weten.

Lieke 18 nov 2023
Reageer
E

Fantastische resultaten met DieetPro

In 2017 begon ik met DieetPro en verloor 14 kg in enkele weken. Door veranderingen in mijn levensstijl kwamen de kilo's langzaam terug. Dit jaar ben ik opnieuw gestart en heb al meer dan 9 kg verloren. De shakes, vooral aardbei en chocolade, smaken heerlijk en zijn makkelijk te bereiden met water. Ik volg een gevarieerd weekmenu en heb zelden honger. Ik verwacht snel mijn streefgewicht te bereiken dankzij DieetPro. De vriendelijke medewerkers bieden ook telefonisch uitstekend advies.

Erik 18 nov 2023
Reageer
A

Langdurige tevredenheid met DieetPro

Ik gebruik al jaren de DieetPro shake. In het begin hielp het mij om af te vallen door het twee keer per dag te gebruiken. Nu ik mijn streefgewicht heb bereikt, gebruik ik het nog steeds als ontbijt omdat het makkelijk wegdrinkt, vooral met amandelmelk zero sugar. Mijn favoriet was de tijdelijke 'magic winter' met kaneel, maar helaas is die niet meer beschikbaar. Desondanks blijf ik trouw aan DieetPro.

Anne 17 nov 2023
Reageer
P

Shaker teleurstelling

Eerder kregen we een shaker met een schroefdop, wat erg praktisch was. Na twee jaar zonder shaker te bestellen, kregen we er onlangs een met een drukdop. Helaas lekte deze overal. Ik hoop dat DieetPro teruggaat naar de oude shakebeker met draaidop. De spullen zijn verder normaal gesproken wel goed; maar verandering is niet altijd beter.

Pieter 13 nov 2023
Reageer
I

Uitstekende en vriendelijke service

De DieetPro shakes smaken heerlijk en er zijn voordelige combinatie deals beschikbaar. Het is iets voor mij waar ik zonder het gevoel te hebben dat ik dieet, kan dieten. Bij een recente bestelling ontbrak er een product, maar na een snelle e-mail werd dit direct nagestuurd. Ik waardeer de efficiënte en vriendelijke service enorm.

Iris 8 nov 2023
Reageer
K

Effectieve shake voor gewichtsbehoud

Al een jaar gebruik ik DieetPro shakes. De vanille- en bananensmaken zijn mijn favoriet, gemixt met ongezoete amandelmelk en aardbeien. Samen met een koolhydraatarm dieet heeft het me geholpen om nog wat extra kilo's te verliezen en te behouden. Ik gebruik de shakes als ontbijt en tussendoortje, wat perfect werkt voor mij. Ik hoop dat er nog vele anderen meedoen.

Karin 3 nov 2023
Reageer
S

Blijvende tevredenheid met DieetPro

Dankzij DieetPro ben ik veel afgevallen en heb mijn streefgewicht bereikt. Ik blijf het product gebruiken voor onderhoud. Echter, bij elke bestelling van twee potten krijg ik een gratis shaker, waarvan ik er nu te veel heb. Ik zou graag zien dat er een optie is om te kiezen voor een gratis shaker, en misschien iets anders.. Ik heb namelijk gewoon een afwasmachine zoals veel anderen!

Sandra 7 okt 2023
Reageer
E

Lekkere en effectieve shake

De levering van mijn DieetPro bestelling was opmerkelijk snel, wat een aangename verrassing was. In deze tijd van vaak onvoorspelbare verzendtijden, was het een verademing om mijn product zo spoedig te ontvangen. Deze efficiëntie in levering maakte een goede eerste indruk en verhoogde mijn anticipatie om het product te proberen.

Wat betreft de smaak van DieetPro, ben ik zeer tevreden. Het is vaak een uitdaging om dieetproducten te vinden die goed smaken zonder overdreven zoet te zijn. DieetPro slaagt erin een aangename smaak te bieden die niet overheerst door zoetheid, wat het een ideale keuze maakt voor mijn dieet.

Eline 5 okt 2023
Reageer
M

Ideale shake voor een druk leven

De stevia vanillesmaak van DieetPro is heerlijk met amandelmelk. Het is handig voor momenten waarop ik geen tijd heb om een gezonde maaltijd te bereiden. Ik vervang soms mijn ontbijt, lunch of zelfs avondeten met een shake. Het helpt me om gezonde keuzes te maken, zelfs op drukke dagen. DieetPro is voor mij niet zo'n oplichtingspraktijk met 'snel afvallen', maar een echte verandering in lifestyle en keuzes.

Marieke 3 okt 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Dieet Pro

Er zijn 10 reviews geschreven over Dieet Pro op Reviews.nl. Met een 4.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Webshops
  • https://www.dieetpro.nl
  • info@dieetpro.nl