Diamond Painting Expert

Diamond Painting Expert

2.2 reviewscore • 6 reviews
B

Komt uit China bij Ali expres

Het zijn echt oplichters ik dachten een kwaliteit te bestelen maar het komt gewoon uit China betel niks van hier want je krijt er spijt van het is allemaal rotzooi en ik moest bijna 3 weken wachten echt zonde voor je geld ze hallen het heel goed koop en verkopen het duur door als het nou kwaliteit was was er geen probleem maar dit is echt zonde voor mijn tijd en mijn geld

Bayram 26 nov 2023
Reageer
A

Totaal niet begrepen worden

Ik had een 3d uil besteld kreeg hem na een hele lange tijd op moeten wachten eindelijk kwam hij binnen was de grond plaat verkeerd gedrukt ik hier over een mail gestuurd en hun gaven aan dat er geen fout in zat nou naar mijn idee horen paddestoelen en een eekhoorn niet op zijn kop te staan
Had ook een steentjes grinder erbij besteld deze sloot helemaal niet dus alle steentjes vielen er gewoon uit het bleek dat 1 magneet er verkeerd in bevestigd was en werd gewoon tegen min gezegd is u fout want u moet hem wel goed in elkaar draaien nou zelfs dat kon nog niet eens je werd gewoon niet serieus genomen heb de hele besteld retour gestuurd
Zal bij dit bedrijf ook nooit meer iets bestellen

Annoniem 17 mrt 2023
Reageer
t

welkom hondje ontvangen

bedankt voor de goede service er was iets bij mij vastgesteld maar is keurig opgelost zal zeker wel weer eens wat bestellen nogmaals bedankt had betaald maar nooit ontvangen klarma gebeld die heeft het heel goed opgelost samen met diamond painting was er erg blij mee klasse kleuren zijn erg mooi

tonnie van der meeren 16 feb 2023
Reageer
T

Diamonds painting expert blijven oplichters

Heb ik eindelijk mijn bestelling binnen is het voor de tweede keer echt slecht van kwaliteit.
De eerste keer kwam de Diamond painting aan met afwijkende kleuren, kwam totaal niet overeen met de afbeelding. Mocht een nieuwe diamond uitkiezen. Weken op moeten wachten. Als excuus hadden ze het alleen maar over Corona en druk in deze tijd. Eindelijk aan gekomen en nu zijn de steentjes slecht van kwaliteit. Sluiten niet aan waardoor het geheel niet uit ziet
Ga met hun niet meer in discussie want daar schiet ik niks mee op. Vind het alleen jammer dat men er nog steeds intrapt om bij deze oplichters te bestellen.
Erg duur en geen kwaliteit. Dus mensen , wees gewaarschuwd.

Truus 24 dec 2020
L

Jij krijgt je bestelling tenminste binnen. Nog nooit zo’n slechte klant onvriendelijke website mee gemaakt. Artikel besteld en het blijft op het zelfde staan. U bestelling is onderweg. Maar dat is al weken zo.Wat voor een wereldreis moet de bestelling maken. Datum veranderd steeds dat de bestelling onderweg is.
Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Jij krijgt steeds dezelfde telefoon miep eraan die aangeeft dat ze niet bereikbaarheid zijn
Raad niet aan om hier te bestellen. Er zijn voldoende betrouwbare website .

Loes 8 jan 2021
S

Wat een nep zaak

Mensen bestel hier nooit je Diamond painting. Onbegrijpelijk dat deze neb website er nog niet afgehaald is en ze maar lekker door kunnen gaan met het bedriegen van klanten.
Je bestelde artikel komt niet aan en jij bent je bedrag kwijt. Je betaald het dubbele van een andere GOEDE EN BETROUWBARE WEBSITE.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Sjan 26 nov 2020
M

Had goede hoop omdat het uit Luxemburg moest komen echter achteraf blijkt het via wishpost uit China, via Luxemburg, te worden verzonden. Dus alle onderdelen moeten uit China komen, daardoor is de levertijd ook zo lang. Miste de helft van de steentjes en dit zou z.s.m. worden nageleverd. Na anderhalve maand nog niets ontvangen. De eerste en de laatste keer via dit nepbedrijf. Ik heb het als slecht betiteld omdat zeer slecht niet kon worden aangegeven maar het is wel zo.

M Rodenrijs 24 dec 2020
I

Diamond painting leuke bezigheid

Ik snap best dat tijdens de corona periode diamond painting een begrip is geworden want het is gewoon leuk om te doen en daarnaast hou je er nog iets moois aan over ook (als je het goed doet in ieder geval). Ik heb 3 weken moeten wachten op mijn verzending en mijn vriendin zelfs nog iets langer. Ik hoop dat ze snel weer voorraad hebben zoals ze vaker aangeven, zal de zaak ook ten goede komen lijkt me. Verbaasd me eigenlijk nog dat er zoveel positieve reviews hier op staan aangezien ik vast niet de enige ben geweest met een grote vertraging. Ben nu wel blij het de diamond painting dus bedankt!

Iloontje 4 jun 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Diamond Painting Expert

Diamond Painting Expert is dé plek voor liefhebbers van creativiteit en ambacht. Met hun uitgebreide assortiment aan diamantschilderkits bieden ze een unieke ervaring voor zowel beginners als ervaren kunstenaars. De website heeft een breed scala aan prachtige ontwerpen om uit te kiezen, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om je eigen meesterwerk te creëren. De kwaliteit van de diamanten en de bijbehorende materialen is uitstekend, waardoor je verzekerd bent van een schitterend eindresultaat. Daarnaast zorgt Diamond Painting Expert voor een gebruiksvriendelijke en snelle service, zodat je snel kunt beginnen met je creatieve avontuur. Of je nu ontspant, je artistieke vaardigheden wilt verbeteren of gewoon wilt genieten van een nieuwe hobby, Diamond Painting Expert staat voor je klaar om je te helpen bij elke stap van het proces.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://diamondpaintingexpert.nl
  • info@diamondpaintingexpert.nl