Diamond Painting Expert

Diamond Painting Expert

2.00/5.00 • 3 reviews
T

Diamonds painting expert blijven oplichters

Heb ik eindelijk mijn bestelling binnen is het voor de tweede keer echt slecht van kwaliteit.
De eerste keer kwam de Diamond painting aan met afwijkende kleuren, kwam totaal niet overeen met de afbeelding. Mocht een nieuwe diamond uitkiezen. Weken op moeten wachten. Als excuus hadden ze het alleen maar over Corona en druk in deze tijd. Eindelijk aan gekomen en nu zijn de steentjes slecht van kwaliteit. Sluiten niet aan waardoor het geheel niet uit ziet
Ga met hun niet meer in discussie want daar schiet ik niks mee op. Vind het alleen jammer dat men er nog steeds intrapt om bij deze oplichters te bestellen.
Erg duur en geen kwaliteit. Dus mensen , wees gewaarschuwd.

Truus 24 dec 2020
Reageer
L

Jij krijgt je bestelling tenminste binnen. Nog nooit zo’n slechte klant onvriendelijke website mee gemaakt. Artikel besteld en het blijft op het zelfde staan. U bestelling is onderweg. Maar dat is al weken zo.Wat voor een wereldreis moet de bestelling maken. Datum veranderd steeds dat de bestelling onderweg is.
Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Jij krijgt steeds dezelfde telefoon miep eraan die aangeeft dat ze niet bereikbaarheid zijn
Raad niet aan om hier te bestellen. Er zijn voldoende betrouwbare website .

Loes 8 jan 2021
S

Wat een nep zaak

Mensen bestel hier nooit je Diamond painting. Onbegrijpelijk dat deze neb website er nog niet afgehaald is en ze maar lekker door kunnen gaan met het bedriegen van klanten.
Je bestelde artikel komt niet aan en jij bent je bedrag kwijt. Je betaald het dubbele van een andere GOEDE EN BETROUWBARE WEBSITE.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Sjan 26 nov 2020
Reageer
M

Had goede hoop omdat het uit Luxemburg moest komen echter achteraf blijkt het via wishpost uit China, via Luxemburg, te worden verzonden. Dus alle onderdelen moeten uit China komen, daardoor is de levertijd ook zo lang. Miste de helft van de steentjes en dit zou z.s.m. worden nageleverd. Na anderhalve maand nog niets ontvangen. De eerste en de laatste keer via dit nepbedrijf. Ik heb het als slecht betiteld omdat zeer slecht niet kon worden aangegeven maar het is wel zo.

M Rodenrijs 24 dec 2020
I

Diamond painting leuke bezigheid

Ik snap best dat tijdens de corona periode diamond painting een begrip is geworden want het is gewoon leuk om te doen en daarnaast hou je er nog iets moois aan over ook (als je het goed doet in ieder geval). Ik heb 3 weken moeten wachten op mijn verzending en mijn vriendin zelfs nog iets langer. Ik hoop dat ze snel weer voorraad hebben zoals ze vaker aangeven, zal de zaak ook ten goede komen lijkt me. Verbaasd me eigenlijk nog dat er zoveel positieve reviews hier op staan aangezien ik vast niet de enige ben geweest met een grote vertraging. Ben nu wel blij het de diamond painting dus bedankt!

Iloontje 4 jun 2020
Reageer
Beste kunst en hobbywinkels

Dit zijn de beste kunst en hobbywinkels van december 2022.

Over Diamond Painting Expert

Diamond Painting Expert verkoopt Diamond paintings, in het Nederlands vertaald: diamant schilderijen. Deze schilderijen dien je zelf te maken door kleine diamantjes te plaatsen. Een secuur werkje met een mooi eindresultaat!

  • Nog niet geverifieerd