Kunst en hobby

Diamond Painting Expert

6 reviews
17% positief
83% negatief

Diamond Painting Expert verkoopt Diamond paintings, in het Nederlands vertaald: diamant schilderijen. Deze schilderijen dien je zelf te maken door kleine diamantjes te plaatsen. Een secuur werkje met een mooi eindresultaat!

Grootmeesters is van alle kunst en hobbywinkels de beste keuze.

Bezoek Grootmeesters


Reviews (6)

 • Annabel

  nepzaak

  koop niks bij diamant painting expres het is erg duur en je paintings komen niet aan die blijven blijkbaar in China hangen ,klagen heeft geen zin want je krijgt een standaard antwoord waar je niks aan hebt ,ze zijn zo brutaal dat ze ondanks je steeds bozere mailtjes het lef hebben om te zeggen we missen je en proberen nog meer van die rommel aan te smeren ,
  Heb er spijt van daar gekocht te hebben stop er mee het is oplichting

  Annabel 10 mrt 2022

 • Beau Van Dartel

  Troep

  Verzendtijd van 2 maanden om vervolgens troep uit China binnen te krijgen. De kwaliteit is bar slecht en je betaald er genoeg voor helaas. Dit zijn overduidelijk dropshippers en ik voel me dan ook enorm opgelicht. Veel betaald, lang gewacht voordat het binnenkwam en vervolgens slechte kwaliteit. Ik zou deze webshop ten zeerste afraden aan iedereen die overweegt er wat te gaan bestellen, zonde van het geld

  Beau Van Dartel 24 feb 2022

 • v heerikhuize

  diamond painting.

  diamond painting besteld,zijn niet bereikbaar tel .wordt niet op de mails gereageerd,nog steeds geen bestel bevesteging ontvangen en nu? heb 3 dagen geleden mijn bestelling gedaan,weet dat het wat lang kan duren voordat het binnen is maar wil graag de bestelbevesteging ontvangenheeft iemand hier ervaring mee ? bij diamond painting expres?

  v heerikhuize 14 jan 2022

 • Truus

  Diamonds painting expert blijven oplichters

  Heb ik eindelijk mijn bestelling binnen is het voor de tweede keer echt slecht van kwaliteit.
  De eerste keer kwam de Diamond painting aan met afwijkende kleuren, kwam totaal niet overeen met de afbeelding. Mocht een nieuwe diamond uitkiezen. Weken op moeten wachten. Als excuus hadden ze het alleen maar over Corona en druk in deze tijd. Eindelijk aan gekomen en nu zijn de steentjes slecht van kwaliteit. Sluiten niet aan waardoor het geheel niet uit ziet
  Ga met hun niet meer in discussie want daar schiet ik niks mee op. Vind het alleen jammer dat men er nog steeds intrapt om bij deze oplichters te bestellen.
  Erg duur en geen kwaliteit. Dus mensen , wees gewaarschuwd.

  Truus 24 dec 2020

 • Sjan

  Wat een nep zaak

  Mensen bestel hier nooit je Diamond painting. Onbegrijpelijk dat deze neb website er nog niet afgehaald is en ze maar lekker door kunnen gaan met het bedriegen van klanten.
  Je bestelde artikel komt niet aan en jij bent je bedrag kwijt. Je betaald het dubbele van een andere GOEDE EN BETROUWBARE WEBSITE.
  Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

  Sjan 26 nov 2020

 • Iloontje

  Diamond painting leuke bezigheid

  Ik snap best dat tijdens de corona periode diamond painting een begrip is geworden want het is gewoon leuk om te doen en daarnaast hou je er nog iets moois aan over ook (als je het goed doet in ieder geval). Ik heb 3 weken moeten wachten op mijn verzending en mijn vriendin zelfs nog iets langer. Ik hoop dat ze snel weer voorraad hebben zoals ze vaker aangeven, zal de zaak ook ten goede komen lijkt me. Verbaasd me eigenlijk nog dat er zoveel positieve reviews hier op staan aangezien ik vast niet de enige ben geweest met een grote vertraging. Ben nu wel blij het de diamond painting dus bedankt!

  Iloontje 4 jun 2020