De-Slaapfabriek

De-Slaapfabriek

4.3 reviewscore • 4 reviews
P

Goede spullen

Ik heb positieve ervaringen gehad met de Slaapfabriek. Mijn vrouw en ik hebben gekozen voor twee soft boxspring matrassen, ondanks dat de verkoper dit niet sterk aanbeval. Na bijna twee maanden gebruik, slaapt mijn vrouw er prima op, maar voor mij persoonlijk is het toch iets te zacht. Na een telefoontje en een bevestigingsmail werd alles snel en efficiënt opgelost. Ik waardeer hun inzet en snelle service en zou de Slaapfabriek zeker aanbevelen aan anderen.

Peter Aarts 27 nov 2022
Reageer
R

Goed bedrijf, waardeloze vervoerder

Hoewel de matrassen van deze producent van goede kwaliteit zijn, lijkt er een probleem te zijn met het transport dat wordt uitbesteed aan een bepaalde firma. Volgens de schrijver van de tekst, die duidelijk ontevreden is, kan deze firma niet goed plannen en kan het weken duren voordat het nieuwe matras wordt geleverd. De schrijver raadt aan om te vragen om een andere transporteur of om veel geduld te hebben als je besluit om te blijven werken met deze firma. Het lijkt erop dat het transportproces een negatieve invloed heeft op de algehele ervaring met het kopen van een matras bij deze producent.

Romy Joosten 28 jun 2022
Reageer
D

Fijne service

We hebben een zeer prettige ervaring gehad met de dienstverlening van 'De-Slaapfabriek'. Het bed dat we besteld hadden is exact zoals afgesproken geleverd: groot, stijlvol en ontzettend comfortabel om op te liggen. We waren erg te spreken over het duidelijke advies dat we hebben gekregen bij het maken van onze keuze. Bovendien werden we geholpen bij het kiezen van passend beddengoed voor ons nieuwe bed, aangezien we dit nog niet in deze maat hadden. Tijdens de levering heeft het team ook weer laten zien dat ze erg meedenkend zijn en het beste met de klant voor hebben.

Donnie Markelo 17 apr 2022
Reageer
L

Twijfelaar boxspring

Na lang twijfelen heb ik een nieuwe boxspring gekocht, namelijk een twijfelaar. Hiervoor had ik gewoon een eenpersoonsbed, maar ik wou toch net even iets groters. Deze boxspring heb ik gekocht bij de slaapfabriek. Hier kon ik in termijnen betalen en de prijs van de boxspring was ook erg goed. De levertijd was wel aan de lange kant. Ik heb een paar weken moeten wachten voordat ik de boxspring in huis had. Dat vond ik wel een de lange kant. Het is wel een heel fijn bed met een goed matras. Ik ben blij dat ik toch ben overgestapt naar een twijfelaar, want een eenpersoonsbed is vaak net iets aan de krappe kant voor je gevoel. Een tweepersoonsbed vond ik dan weer wat overdreven voor mij alleen.

Leo 21 dec 2021
Reageer
J

De meeste beddenzaken, tenzij het een outlet is, duurt het enkele weken voordat je het bed daadwerkelijk in huis hebt. Zeker in de corona tijd waarbij fabrieken niet hard door werken en ga zo maar door, is de levertijd gewoon langer. Materialen worden ook steeds duurder trouwens.

Jesse 22 dec 2021
Beste bedden en beddengoedwinkels

Dit zijn de beste bedden en beddengoedwinkels van juni 2023.

Over De-Slaapfabriek

Bij beddenwinkel De-Slaapfabriek is er een ruim assortiment aan bedden, boxsprings, matrassen, toppers, hoofdborden en gerelateerde slaapartikelen te vinden. De-Slaapfabriek is gespecialiseerd in alles wat met slapen te maken heeft, inclusief extra grote maten en afwijkende maten boxsprings en matrassen voor caravans, campers en boten. Zelfs zakelijke klanten zoals hotels, vakantieparken en B&B’s, aangesloten bij Bed & Breakfast Nederland, kunnen terecht bij De-Slaapfabriek. Ze bezorgen en monteren in heel Nederland, België en op verzoek ook in andere landen. Bij De-Slaapfabriek worden voornamelijk kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem en rechtstreeks uit de fabriek geleverd. Hierdoor wordt een korte levertijd en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding gegarandeerd. De-Slaapfabriek is een officiële dealer van verschillende gerenommeerde merken, waaronder Velda, Van Landschoot, Silvana, Floryn, Steel & Stockings, Vroomshoop, Dico en Cinderella.