De-Slaapfabriek

De-Slaapfabriek

4.0 reviewscore • 1 review
L

Twijfelaar boxspring

Na lang twijfelen heb ik een nieuwe boxspring gekocht, namelijk een twijfelaar. Hiervoor had ik gewoon een eenpersoonsbed, maar ik wou toch net even iets groters. Deze boxspring heb ik gekocht bij de slaapfabriek. Hier kon ik in termijnen betalen en de prijs van de boxspring was ook erg goed. De levertijd was wel aan de lange kant. Ik heb een paar weken moeten wachten voordat ik de boxspring in huis had. Dat vond ik wel een de lange kant. Het is wel een heel fijn bed met een goed matras. Ik ben blij dat ik toch ben overgestapt naar een twijfelaar, want een eenpersoonsbed is vaak net iets aan de krappe kant voor je gevoel. Een tweepersoonsbed vond ik dan weer wat overdreven voor mij alleen.

Leo 21 dec 2021
J

De meeste beddenzaken, tenzij het een outlet is, duurt het enkele weken voordat je het bed daadwerkelijk in huis hebt. Zeker in de corona tijd waarbij fabrieken niet hard door werken en ga zo maar door, is de levertijd gewoon langer. Materialen worden ook steeds duurder trouwens.

Jesse 22 dec 2021
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over De-Slaapfabriek

Er is 1 review geschreven over De-Slaapfabriek op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.de-slaapfabriek.nl
  • info@de-slaapfabriek.nl