De Online Drogist

De Online Drogist

4.5 reviewscore • 15 reviews
T

De online drogist is sterk aan te bevelen!

Deze online drogist heeft echt indruk op me gemaakt vanwege hun uitgebreide assortiment en snelle leveringsservice. Ze bieden een breed scala aan producten, waardoor je vrijwel alles kunt vinden wat je nodig hebt, of het nu gaat om medicijnen, cosmetica, of persoonlijke verzorgingsproducten. Wat me vooral opviel, is de snelheid van de levering. Mijn bestelling werd razendsnel verwerkt en bezorgd. Wat nog handiger was, is dat ze de optie bieden om 's avonds te bezorgen, wat voor veel mensen met drukke schema's een enorme pluspunt kan zijn. Daarnaast verdient de zorgvuldige verpakking van de producten een vermelding. Alles arriveerde in perfecte staat en goed beschermd, zonder enige schade.

Tim 4 okt 2023
Reageer
N

Stipte levering van kwaliteitsproducten

Mijn bestelling van alfa-liponzuur capsules arriveerde stipt op het afgesproken tijdstip, en ik was aangenaam verrast door de zorgvuldige verpakking. De prijs die ik betaalde voor deze capsules was niet alleen redelijk, maar ook buitengewoon concurrerend. Het is verfrissend om een product van zo'n hoge kwaliteit te kunnen kopen zonder de bank te breken. Ik waardeer het altijd als ik waar voor mijn geld krijg, en deze aankoop heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan.

Nina 14 okt 2023
Reageer
L

Geweldige ervaring

Mijn bestellingen kwamen verrassend snel binnen. Zelfs wanneer ik na 20.30 uur bestelde, werden mijn producten de volgende middag al keurig bij mij thuis afgeleverd. Daarnaast zijn de artikelen hier vaak voordeliger dan bij reguliere drogisterijen. Ik zou hier zeker aanraden om te kopen en zelf nog eens terugkomen, echt fijn.

Lucas 14 okt 2023
Reageer
M

Snelle levering, jammer van het lekken

Hoewel de producten over het algemeen netjes waren verpakt, deed zich helaas een klein probleem voor bij mijn bestelling. Ik had drie tubes reinigingstabletten voor tandprotheses besteld, maar bij aankomst leek het erop dat een deel van de tabletten was gelekt in de doos. Dit was enigszins teleurstellend, aangezien ik had gehoopt op een volledig onbeschadigde levering.

Het is mogelijk dat het toevoegen van een extra beschermende laag rond de tubes met reinigingstabletten kan helpen om dergelijke lekkages in de toekomst te voorkomen. Hoewel ik begrijp dat ongelukken kunnen gebeuren tijdens het transport, zou extra voorzorgsmaatregelen de kwaliteit van de levering kunnen verbeteren.

Michiel 13 okt 2023
Reageer
E

Een aanrader voor scherpe prijzen

Dit bedrijf is werkelijk een bron van kwaliteitsproducten tegen zeer concurrerende prijzen. Wat me meteen opviel, was de uitstekende communicatie en klantenservice die ze bieden. Mijn bestelling werd geleverd in een perfecte staat, zorgvuldig verpakt om schade te voorkomen. Daarnaast waren ze razendsnel in het verzenden van mijn order, en ik kon deze nauwlettend volgen dankzij hun handige track-en-trace-service. Dit gaf me gemoedsrust en het vertrouwen dat mijn pakket veilig en op tijd zou aankomen.

Eline 12 okt 2023
Reageer
K

Ruime keuze en snelle levering

Deze website biedt niet alleen een uitgebreid assortiment, maar is ook buitengewoon overzichtelijk, wat het winkelen een plezierige ervaring maakt. Wat me nog meer verraste, was de ongekend snelle levering van mijn bestelling. Ik had mijn producten in no-time in huis, wat me aangenaam verraste. Een ander groot voordeel van deze website zijn de prijzen, die beduidend lager liggen dan het gemiddelde in de markt. Dit maakt het winkelen hier niet alleen handig, maar ook kosteneffectief.

Kevin 11 okt 2023
Reageer
L

Peck met de pakketlevering

De levering verliep snel en correct. Helaas had ik pech met de pakketkiosk die ik als afleveradres had gekozen, want deze bleek defect te zijn. Ook was de inhoud van het vitamineflesje teleurstellend, omdat het amper gevuld leek te zijn, slechts ongeveer 1 cm. Dus ik weet niet zeker of het wel compleet was...

Lisanne 10 okt 2023
Reageer
S

Uitstekend bedrijf en aanrader voor iedereen

Dit bedrijf is een aanrader voor iedereen. Wanneer je een bestelling plaatst, wordt deze meestal de volgende dag al bezorgd. De bestelde goederen zijn altijd goed verpakt en worden snel geleverd. Ik heb nog nooit problemen met dit bedrijf gehad. Ze zijn zeer betrouwbaar en erg consistent! De Online Drogist is beter dan naar de winkel gaan.

Sabrina 5 okt 2023
Reageer
M

Normaal gesproken altijd goed

Normaal gesproken verlopen de leveringen altijd prima: snel en keurig verpakt. Maar deze keer ontving ik een dure gezichtscrème in een volledig verfrommeld doosje zonder folie of plakband. Dit was teleurstellend, vooral omdat het een cadeau was voor iemand anders. Daarom geef ik nu slechts 3 sterren, terwijl de eerdere leveringen altijd perfect waren.

Marieke 3 okt 2023
Reageer
D

Last minute toevoeging ook goed geleverd

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met deze webwinkel. Allereerst was de website erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor ik gemakkelijk mijn bestelling kon plaatsen. Wat me echt verbaasde, was de snelheid van de levering. Ik had zelfs een last-minute telefonische toevoeging aan mijn bestelling gedaan, en toch ontving ik alles al na slechts één dag.

Dennis 26 sep 2023
Reageer
S

Fantastische ervaring, opnieuw!

Deonlinedrogist.nl is een website die ik ten zeerste kan aanbevelen. De website zelf is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, met een duidelijke zoekfunctie waardoor ik vrijwel direct kon vinden wat ik zocht. Bovendien waren de prijzen zeer aantrekkelijk, wat me extra tevreden stelde. Wat me het meest opviel, was dat de beloofde leveringstijden consequent werden nagekomen. Keer op keer werd mijn bestelling snel en efficiënt afgehandeld, zonder enige problemen. Dit is voor mij een teken van betrouwbaarheid en klantgerichtheid, wat de algehele winkelervaring nog positiever maakt.

Saskia 22 sep 2023
Reageer
J

Al jarenlang uitstekende ervaringen

Ik heb al jarenlang zeer positieve ervaringen met dit bedrijf. Ze leveren altijd snel en communiceren duidelijk, zelfs als de levering een keer vertraging oploopt. Dit gebeurt echter zelden. Gisteren heb ik voor het eerst de klantenservice gebeld omdat ik per ongeluk het verkeerde product had besteld. Dit werd onmiddellijk opgelost en vandaag ontving ik de juiste producten. Een echte aanrader!

Joris 21 sep 2023
Reageer
M

Open en eerlijke communicatie

Ik ben een regelmatige klant bij deze webwinkel en ben keer op keer tevreden over de service die ze bieden. Mijn bestellingen worden altijd nauwkeurig en volgens de afgesproken levertijd verwerkt. Hoewel de levering niet altijd de volgende dag plaatsvindt, word ik altijd netjes op de hoogte gehouden als dit niet haalbaar is. Dit open en eerlijke communicatiebeleid waardeer ik enorm.

Marianne 20 sep 2023
Reageer
L

Altijd goede service en ruime keuze

Ik ben al vele jaren een tevreden klant bij dit bedrijf, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat ze altijd uitstekende service bieden. Hun assortiment is zeer uitgebreid, en ik heb vaak producten gevonden die ik elders niet kon vinden. Dit is een echte troef, vooral als je specifieke behoeften hebt.Wat ik ook waardeer, is de consistente kwaliteit van hun service. Of het nu gaat om het bestellen, de levering of de klantenservice, ze hebben me nooit teleurgesteld. Ze hebben altijd mijn vragen beantwoord en eventuele problemen snel opgelost.

Leon 18 sep 2023
Reageer
K

De online drogist is top

Ik zocht al een tijdje naar vochtige doekjes die oplossen in water, omdat verstoppingen in het afvoersysteem vaak veroorzaakt worden door vochtige doekjes. Uiteindelijk vond ik bij Deonlinedrogist de vochtige doekjes die 'safe to flush' zijn van Natracare. Hoewel ze niet volledig oplossen, zijn ze zeker beter dan andere merken. Daarnaast bieden ze de Scholl eeltverwijderpleisters tegen de beste prijs aan en ziet ook de Neutral zeep er veelbelovend uit, hoewel ik die nog niet heb geprobeerd. De verzending was snel en de levering verliep vlekkeloos. Als Deonlinedrogist deze kwaliteit van service blijft bieden, blijf ik hier zeker bestellen!

Kayleigh 1 sep 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over De Online Drogist

Deonlinedrogist.nl is dé online winkel voor al je drogisterijproducten. Met een uitgebreid assortiment aan gezondheids- en verzorgingsproducten vind je hier alles wat je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar medicijnen, vitamines, beautyproducten of babyverzorging, Deonlinedrogist.nl heeft het allemaal. Met snelle en betrouwbare levering zorgt deze webshop ervoor dat je je producten snel in huis hebt. Bovendien bieden ze deskundig advies en een uitstekende klantenservice, waardoor je altijd de juiste keuzes kunt maken. Deonlinedrogist.nl staat bekend om zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en ruime assortiment. Bestel vandaag nog en ontdek het gemak van winkelen bij Deonlinedrogist.nl.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.deonlinedrogist.nl
  • klantenservice@deonlinedrogist.nl