De Kruidenbaron

De Kruidenbaron

4.0 reviewscore • 12 reviews
K

Eerste bestelling ervaring

Onlangs ontving ik mijn eerste bestelling van De Kruidenbaron. Over het algemeen ben ik tevreden met mijn aankoop. De producten waren goed verpakt en arriveerden in goede staat. Helaas ontbrak één product en ontving ik per ongeluk een verkeerd product. Ik nam contact op met de klantenservice, en zij handelden dit snel en vriendelijk af. Ondanks deze kleine hapering, kijk ik uit naar mijn volgende bestelling en hoop ik dat deze vlekkeloos zal verlopen.

Kees 19 aug 2023
Reageer
M

Problemen met levering

Bij mijn recente bestelling bij De Kruidenbaron liep ik tegen problemen aan met de levering. Ik ontving niet de juiste hoeveelheid producten en meldde dit onmiddellijk. De klantenservice reageerde vriendelijk en beloofde de ontbrekende items na te sturen. Helaas gebeurde dit niet zoals beloofd. Na het vragen om een update ontdekten ze dat ze het simpelweg vergeten waren te verzenden. Hoewel ze de ontbrekende items uiteindelijk opstuurden, verliep dit proces niet vlekkeloos en waren er de nodige haperingen.

Maria 21 aug 2023
Reageer
J

Vriendelijke klantenservice

Bij een recente bestelling bij De Kruidenbaron werd een vergissing gemaakt met de producten die werden verzonden. Na het melden van dit probleem, werd de kwestie snel en vriendelijk opgelost. Wat nog beter was, is dat ik de verkeerd verzonden producten mocht houden en het juiste product de volgende dag ontving. Dit toonde aan dat de klantenservice zeer behulpzaam en meegaand is.

Johan 19 aug 2023
Reageer
A

Overwegend positief

Mijn ervaring met De Kruidenbaron is overwegend positief. Ze hebben een uitgebreid assortiment, bieden goede service, en de verzending verloopt snel en netjes. Alles werd keurig verpakt en op tijd geleverd. Ik ben tevreden met mijn aankoop en zal zeker overwegen om opnieuw te bestellen. Bedankt Kruidenbaron voor een goed nieuw adresje.

Annelies 29 jul 2023
Reageer
P

Matige viskruiden

Ik besloot om de viskruiden zonder zout voor de eerste keer te proberen, maar helaas was de smaak teleurstellend. Het leek alsof er te veel kruiden waren gebruikt, wat resulteerde in een matige smaak die niet aan mijn verwachtingen voldeed. Dit was verrassend omdat ik juist het tegenovergestelde had verwacht. Ondanks deze teleurstelling ben ik tevreden met andere producten van De Kruidenbaron.

Peter 26 jul 2023
Reageer
R

Geweldige kruiden en service

Ik ben een grote fan van de kruiden die De Kruidenbaron aanbiedt. Mijn recente bestelling werd snel en efficiënt geleverd, en de producten waren zorgvuldig verpakt. Het was ook een leuke verrassing om een klein cadeautje bij mijn bestelling te ontvangen, wat getuigt van hun klantvriendelijkheid. Kortom, ik ben een tevreden klant van De Kruidenbaron.

Ria 24 jul 2023
Reageer
H

Goede service, klein foutje

Over het algemeen was mijn ervaring met De Kruidenbaron positief. Echter, één product in mijn bestelling had een onjuiste inhoud. Op de website stond vermeld dat het product 330 gram was, maar ik ontving slechts een potje van 200 gram. Na contact met de klantenservice werd mij een gratis potje ter compensatie aangeboden.

Henk 17 jul 2023
Reageer
L

Lekkere kruiden, korte houdbaarheid

De kruiden van De Kruidenbaron zijn heerlijk, en de levering verliep snel. Mijn enige kritiekpunt is de houdbaarheid van het potje pindasaus, die slechts geldig was tot september. Ik zou graag zien dat deze houdbaarheid langer is, omdat het momenteel slechts enkele maanden meegaat. Voor ons is het een fijne plek om af en toe wat te halen.

Laura 15 jul 2023
Reageer
G

Snelle, correcte levering en uitstekende klantense

Ik ben zeer tevreden met de diensten van De Kruidenbaron. De levering verliep snel en zonder problemen, en de website bood gedetailleerde productinformatie en duidelijke foto's. Wat de klantenservice betreft, was het een verademing om direct en vriendelijk geholpen te worden zonder het gedoe van geautomatiseerde bots. Al met al ben ik zeer tevreden over mijn ervaring met De Kruidenbaron.

Gerard 3 jul 2023
Reageer
S

Super service

Uitstekende service en zelfs toen de PostNL een pakketje was verloren, werd er kosteloos een nieuw pakket gestuurd die de volgende dag aan kwam. Valt verder weinig over te zeggen, snelle service, goede communicatie met korte levertijden. Prijs/kwaliteitsverhouding van deze winkel is zeer goed. Ook bij ieder product een plaatje dus heel fijn om hier iets te bestellen.

Swaak 7 nov 2022
Reageer
S

Alles wat je nodig hebt

Bij De Kruidenbaron kun je werkelijk alles vinden wat je nodig hebt. Van thee tot hele speciale specerijen. Ik bestel er geregeld en ze zijn altijd snel. Voor 15.00 besteld is de volgende dag in huis. De kwaliteit van de producten die ze aanbieden is ook erg goed. Vanaf € 35 verzenden ze gratis dus het is het wel waard om wat grotere bestellingen te plaatsen. Kruiden, specerijen e.d. blijven toch wel goed. De meeste producten die ze aanbieden zijn ook altijd wel op voorraad.

Sonja 6 nov 2022
Reageer
C

Snelle levering en goede producten

We hebben meerdere keren iets besteld bij de Kruidenbaron en is telkens heel snel geleverd en we zijn tevreden over de kwaliteit. We kregen zelfs een keer een pot kruidenmix cadeau. De kruiden wat we hadden besteld, daar zit veel minder zout in dan wanneer je het gewoon koopt in de supermarkt, erg fijn! Kunnen we weer verse chai gaan maken! Jammie!

Corina 1 aug 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over De Kruidenbaron

Er zijn 12 reviews geschreven over De Kruidenbaron op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.dekruidenbaron.nl
  • info@debaronwebsales.nl