de Bijenkorf

de Bijenkorf

3.0 reviewscore • 2 reviews
K

Spijt aankoop te doen bij Bijenkorf

Ik ben zeer teleurgesteld in de Bijenkorf vanwege hun weigering om mijn Sage Barista Pro koffiemachine terug te nemen, simpelweg omdat het plastic niet meer in perfecte staat verkeerde. Ondanks mijn gedetailleerde uitleg wilden ze niet luisteren en leken ze volkomen ongevoelig voor mijn situatie. Ik betreur het dat ik ervoor koos om mijn aankoop niet bij Coolblue te doen, ook al was het daar iets goedkoper. Deze ervaring benadrukt opnieuw dat goedkoop inderdaad duurkoop kan zijn. Let dus goed op, want voor een paar euro minder kan je je rechten verliezen en een verschrikkelijke klantenservice ervoor in de plaats krijgen.

Kali Mo 23 okt 2023
Reageer
L

Uniek warenhuis

de Bijenkorf is al jaren een uniek warenhuis met een veranderend assortiment. De service en kennis is fantastisch! Wij wonen in het centrum van Amsterdam en komen er wekelijks. Met name de variatie van producten spreekt me aan en dat het zo'n groot pand is dat je er als shopper uren kan vermaken. Cadeau's wat ik aan mijn vriendinnen geef komen ook veelal hier weg.

Lisa 23 sep 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over de Bijenkorf

De Bijenkorf is een must-visit winkelbestemming en een pionier op het gebied van verantwoord winkelen. Het biedt een ongeëvenaarde luxe winkelervaring. Met een uitgebreid en zorgvuldig samengesteld assortiment kun je bij de Bijenkorf de wereld van internationale luxe ontdekken, evenals exclusieve Nederlandse ontwerpers. Het aanbod is werkelijk indrukwekkend. Naast de prachtige selectie van producten, bieden ze ook premium diensten die zorgen voor een naadloze winkelervaring. Of je nu op zoek bent naar mode, schoonheid, woonaccessoires of iets anders, de Bijenkorf heeft het allemaal. Laat je onderdompelen in de weelde van deze winkel en geniet van de ultieme luxe winkelervaring bij de Bijenkorf.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.debijenkorf.nl
  • info@debijenkorf.nl