Club 9

Club 9

3.7 reviewscore • 6 reviews
H

Opzegging wordt tegengehouden

Meerdere malen gevraagd om een bevestiging van opzegging. Ze weigeren die te geven. Hele rare manier van zaken doen. Normaal gesproken kun je opzeggen per einde contract datum. Ze weigeren dit op verzoek te doen. Ze frustreren de klant daarmee maximaal. Nergens heb ik dit eerder meegemaakt. Sinds wanneer mag een klant niet meer opzeggen. Ik denk dat dit niet kan rechtsmatig. Wie weet hier meer van?

Harm Koenders 4 jan 2024
Club 9

Goedemiddag,

We hebben je op allerlei manieren geïnformeerd over het beëindigen van je abonnement. Hiervan zal je een mail ontvangen aan het einde van de looptijd, ook hebben we een notitie gemaakt dat je dit al wilt en hebben we dit ook netjes aan je bevestigd.

Daarbij hebben we ook een vroegtijdige ontbinding aan je voorgesteld tegen ontbindingskosten, waarvan we zelfs een factuur naar je hebben toegestuurd.

Nogmaals, ook hier en overal. Je hebt een abonnement voor 5 jaar en ontvangt van ons een mail met de opties tegen het einde van de looptijd. Daarbij hebben we speciaal voor jou een notitie gemaakt en zal dit naar boven komen zodra je abonnement tegen het einde loopt.

Club 9 8 jan 2024
K

WAARDELOOS!!

Begin hier nooit aan, waardeloos matras en waardeloze service. 1 ster is al teveel! Het matras is aan 1 kant compleet verzakt. Het is zo scheef je rolt gewoon uit bed. Er worden allerlei rare suggesties gedaan om het op te lossen maar het lost het probleem totaal niet op. Ze nemen 0,0 verantwoordelijkheid voor de rommel die ze verkopen.

Kim 27 dec 2023
Reageer
k

Fijn matras

Fijn matras we hebben deze nu al 3 jaar en hij blijft kwalitatief goed! Ligt niet door etc. Ik vind het wel fijn al met al de kosten een beetje maandelijks kan spreiden! Uiteindelijk ben je onder aan de streep hetzelfde kwijt als een nieuw kwalitatief matras.

kyah 10 dec 2022
Reageer
I

Club 9 Matras heel goed voor mijn rug

Waar ik eerder vaak rugklachten had van een lange nacht slapen, is dit bij ons nieuwe Club 9 Matras niet meer zo. We hadden hem meteen gekocht 180 x 210 omdat onze vrienden hem al hadden. Dit matras geeft een hele goede stevigheid en ligt lekker tegelijkertijd, staat ook op de website weergeven dat het matras een hoge kwaliteit aan basisschuim heeft. Met 2 jonge kinderen moet je wel gewoon fit je bed uit komen en dat is nu na enkele maanden weer het geval. Tijden naar de dokter en fysio geweest die de oorzaak niet konden vinden. Ze gaven wel als advies aan om een nieuw matras te nemen maar dat is niet voor iedereen zomaar weggelegd omdat het toch best wat geld kost. Toch de gok maar genomen, zeker omdat onze vrienden er ook heel positief over waren. Nu vanzelfsprekend heel blij met ons nieuwe matras, voel me meteen veel energieker. Kan niet anders dan 5 sterren geven. Was ook heel snel geleverd!

Irene 29 mrt 2022
Reageer
M

Heerlijke boxspring van club 9

Een goede vriend van mij had een matras besteld bij club 9. Ik had nog nooit van club 9 gehoord maar hij was er erg tevreden over. Aangezien ik ook wel toe was aan een nieuw bed/matras heb ik besloten om een boxspring bij club 9 te bestellen. Het bestelproces was wel grappig. Je kunt kiezen of je een rugslaper, draaier of buikslaper bent. Zelf lig ik vaak op mijn zij dus heb ik voor draaier gekozen. Verder was het bestelproces heel eenvoudig en had ik binnen de kortste keren mijn bestellen geplaatst. Het duurde niet lang voordat ik mijn boxspring in huis had en ik ben er echt heel blij mee. Wat een heerlijk bed! Ik ben blij dat ik de aanbeveling van mijn vriend heb opgevolgd.

M. Peters 10 dec 2021
Reageer
C

Club 9 matras

Als abonnee van Club 9 krijg ik elke 5 jaar een nieuw matras. Dankzij deze slaap service slaap ik altijd op een goed matras. Ik kan wel stellen dat mijn slaapkwaliteit is toegenomen sinds ik de matrassen van Club 9 gebruik. Hele hoge kwaliteit matrassen en ik wil zeker geen ander meer. Aangezien je elk 5 jaar een nieuw matras krijgt, hoef je je ook geen zorgen te maken dat je dure matras inzakt en wat comfort verliest. Je oude matras nemen ze ook weer mee, dus daar zit je gelukkig niet mee opgescheept.

Als je ook op zoek bent naar een betere nachtrust, kan ik de sleep service van Club 9 van harte aanbevelen. Ook als je eenmalig een matras van Club 9 wilt kopen, lijkt mij dat een heel goed idee. Ze hebben nou eenmaal hele goede matrassen. Pas als je een goed matras hebt ervaren, merk je pas hoe belangrijk het eigenlijk is. Dankzij een goede nachtrust heb je gedurende de dag meer energie, waardoor je meer dingen kunt doen.

Claudia 9 dec 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Club 9

Club9-sleepservice.nl is een geweldige webshop voor iedereen die op zoek is naar een goede nachtrust. De webshop biedt een uitgebreid assortiment aan slaapartikelen van hoge kwaliteit. Van matrassen tot beddengoed, Club9 heeft alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust. De website is gemakkelijk te navigeren en biedt gedetailleerde informatie over elk product, waardoor het gemakkelijk is om de juiste keuze te maken. Het deskundige en behulpzame team staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Met snelle levering en uitstekende klantenservice, is Club9-sleepservice.nl de perfecte webshop voor iedereen die op zoek is naar een goede nachtrust en hoogwaardige slaapartikelen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.club9-sleepservice.nl
  • info@club9-sleepservice.nl