Case2go

Case2go

3.8 reviewscore • 6 reviews
P

Geweldige service

Een tablet hoesje werd tijdens de verzending, buiten de schuld van de leverancier, behoorlijk beschadigd. Na een uiterst vriendelijk telefoongesprek werd zonder enig probleem een nieuw hoesje nagezonden.
Chapeau voor zo'n service.
Het hoesje, dat tegen een uiterst betaalbare en concurrerende
prijs werd geleverd voldeed volledig aan de gestelde verwachtingen.

Peter 30 dec 2023
Reageer
L

Concurrerende prijzen met fijne service

Ik ben zeer tevreden over de producten die ik bij deze winkel heb gekocht. Ze bieden hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen. Wat me echt heeft verrast, is de klantenservice. Onlangs heb ik een bestelling geplaatst waar ik later spijt van kreeg. Ik nam contact op met hun klantenservice en kreeg toestemming om het product (dat overigens in uitstekende staat verkeerde) zonder problemen terug te sturen. Dit gaf me veel vertrouwen in hun toewijding aan klanttevredenheid.

Lotte 21 mrt 2023
Reageer
M

Geweldige pennen!

Ik was op zoek naar een pen die nauwkeurig en betrouwbaar werkt op alle apparaten. Deze pen heeft aan mijn verwachtingen voldaan. In tegenstelling tot andere pennen met zachte, ronde dopjes, biedt deze pen een consistente prestatie. Ik zou willen dat andere merken, zoals Apple, hier een voorbeeld aan nemen. Al met al ben ik tevreden met mijn aankoop.

Marcel 9 mrt 2023
Reageer
F

Leverdatum niet gehaald

Mijn bestelling, geplaatst op 26 januari 2023 via Bol.com, is nog steeds niet geleverd. De beloofde leverdatum van uiterlijk 30 januari 2023 is niet gehaald. Ik heb herhaaldelijk contact proberen op te nemen via verschillende communicatiekanalen, maar heb tot nu toe geen enkele reactie ontvangen. De bewering op hun website dat bestellingen voor 18:30 uur geplaatst de volgende dag worden bezorgd, is niet nagekomen. Dit is de laatste keer dat ik hier iets bestel.

Frank 23 feb 2023
Reageer
L

Slechte leveringsvoorwaarden, kosten voor retour

Ik ben zeer teleurgesteld in de leveringsvoorwaarden van deze winkel. Ik heb een product gekocht dat niet aan hun eigen beschrijving voldeed, en nu word ik geconfronteerd met de kosten voor het retourneren van het artikel. Dit is ronduit onaanvaardbaar. Klanten zouden niet moeten opdraaien voor de kosten van het retourneren als de winkel verantwoordelijk is voor het verkeerde product. Ik ben erg ontevreden over mijn ervaring met deze winkel.

Lianne 9 feb 2023
Reageer
R

Alles voor tablets en telefoons

Wat je ook zoekt voor je voor, de kans is groot dat je het hier wel zult vinden. Van allerlei telefoon en tablet accessoires tot aan een hoezen voor een E-reader, je hebt het hier te koop.
Ze hebben voor vrijwel ieder toestel wel enkele hoesjes ter beschikking. Heb hier zelf ook een screenprotector gekocht omdat ik vaak krassen op mijn iPhone kreeg, werkt heel fijn. Nu al een tijdje niks gekocht maar kreeg laatst nog een mail dat ik 10% korting kreeg bij een volgende order dus ga binnenkort weer eens kijken naar een mooi telefoonhoesje.

Reinier 3 jul 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Case2go

Case2go is een webwinkel die gespecialiseerd is in telefoon- en tabletaccessoires. Het assortiment is zeer uitgebreid en biedt voor vrijwel elk merk en model een passende case. De website is overzichtelijk en het bestellen van een product gaat eenvoudig en snel. Bovendien wordt de bestelling snel geleverd, wat zeer positief is. Ook de kwaliteit van de producten is goed en ze bieden voldoende bescherming voor de telefoon of tablet. De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam bij eventuele vragen of problemen. Voor iedereen die op zoek is naar een degelijke bescherming voor hun tablet of telefoon, is Case2go al met al een goede webwinkel.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.case2go.nl
  • klantenservice@case2go.nl