Carsub

Carsub

5.0 reviewscore • 1 review
N

Super uitkomst

Vanwege een kapotte auto en een onbekende levertijd van mijn nieuwe auto, had ik snel een tijdelijk voertuig nodig. Gelukkig heb ik toen contact opgenomen met Carsub. Samen met de heren van Carsub heb ik gekeken naar een passende oplossing voor mijn tijdelijke vervoersbehoefte.

Ik was erg tevreden over de auto die ik van Carsub kreeg en deze voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Bovendien verliep het innameproces van de auto ook heel soepel, waardoor ik met een gerust hart mijn tijdelijke vervoermiddel kon inleveren.

Als ik in de toekomst weer een tijdelijk voertuig nodig heb, zal ik zeker weer contact opnemen met Carsub. Hun professionele aanpak en passende oplossingen hebben mij namelijk aangenaam verrast.

Nova Koops 23 mei 2022
Reageer
Beste leasemaatschappijen

Dit zijn de beste leasemaatschappijen van oktober 2023.

Over Carsub

Autodelen wordt steeds populairder en Carsub is een Nederlandse autodeelplatform die hier goed op inspeelt. Het platform richt zich specifiek op particuliere autodelers en biedt hen de mogelijkheid om hun auto te delen met anderen. Door het delen van auto's worden er minder auto's gebruikt wat bijdraagt aan het verminderen van CO2-uitstoot. Carsub biedt de eigenaren van de auto's een volledig pakket aan, waaronder verzekering, technische keuring en onderhoud. Dit maakt het gemakkelijk en veilig voor de eigenaren om hun auto te delen. Voor de huurders van de auto's is het mogelijk om voor een korte of lange tijd een auto te huren tegen een aantrekkelijk tarief. De Carsub-app maakt het mogelijk om de beschikbaarheid van de auto's te zien en een reservering te plaatsen. Zo wordt autodelen eenvoudiger en duurzamer!