Carsub

Carsub

4.5 reviewscore • 10 reviews
L

Beetje matige uitvoering voor de prijs

Carsub heeft een tof idee voor autoverhuur, maar in de praktijk kon het beter. Het inschrijven ging lekker vlot en makkelijk, wat zeker een pluspunt was. Maar ik had wel gehoopt op meer keuze in auto's. De auto die ik kreeg deed het prima en voldeed aan de basis, maar ik had wel wat meer opties willen zien, vooral qua nieuwere modellen en de nieuwste snufjes. De klantenservice was aardig en probeerde te helpen waar ze konden, al waren ze soms niet meteen in staat om op specifieke verzoeken in te gaan. Gelukkig was de auto wel op tijd geleverd en zag hij er goed uit. Voor wie een simpel, rechttoe rechtaan auto-abonnement zoekt, is Carsub best oké, maar het zou fijn zijn als ze een breder assortiment hadden.

Laura 30 apr 2023
Reageer
P

Geweldige ervaring bij Carsub

Mijn ervaring met Carsub.nl was echt geweldig en ging mijn verwachtingen te boven. Het inschrijven was supermakkelijk met een duidelijke en overzichtelijke site. Een auto kiezen was zo gepiept, met een heleboel keuzes en flexibele abonnementsmogelijkheden. Wat ik echt tof vond, was dat ik mijn abonnement kon aanpassen als mijn situatie veranderde, zonder gedoe met verborgen kosten of lange contracten. Mijn auto werd snel geleverd en was nog beter dan ik had gehoopt, zowel qua kwaliteit als staat. De klantenservice was ook top: altijd bereikbaar en super behulpzaam bij elke vraag of probleem. Wat me echt opviel, was hoe open en eerlijk ze waren in alle communicatie. Voor iedereen die een makkelijke en flexibele auto-abonnementsservice zoekt, is Carsub.nl echt een aanrader.

Peter Joosten 2 jan 2024
Reageer
E

Tijdelijke auto zo geregeld

Carsub.nl was echt handig voor de periode dat ik tijdelijk een auto nodig had. Het inschrijfproces ging zonder problemen en de klantenservice was aardig en gaf goede info. De auto die ik kreeg was niet de allernieuwste, maar hij was schoon, reed prima en deed wat 'ie moest doen. Wat ik echt chill vond, was dat ik m'n abonnement elke maand kon aanpassen. Dus voor iemand die gewoon een makkelijk auto-abonnement wil zonder gedoe, is Carsub.nl zeker een goede keuze.

Eva 20 jun 2023
Reageer
N

Goede service, autos niets bijzonder

De service van Carsub.nl was prima: aanmelden ging makkelijk en de klantenservice was oké. De auto die ik kreeg was wel een beetje doorsnee, niet echt iets bijzonders qua kwaliteit of extra's. Hij was schoon en reed goed, maar had niet al die nieuwe snufjes die je in andere auto's ziet. Toch was het prima voor wat ik tijdelijk nodig had. Als je gewoon een degelijke, betrouwbare auto zoekt en geen behoefte hebt aan allerlei luxe, dan is Carsub.nl een goede keuze.

Niels 5 jun 2023
Reageer
F

Beperkte keuze in duurdere segment

Carsub was best handig met een simpel aanmeldproces en snelle levering. De klantenservice reageerde snel en stond altijd klaar om te helpen. Het enige minpuntje was dat de keuze in auto's, vooral in het duurdere segment, wat tegenviel. Maar goed, de auto die ik kreeg was in prima staat en deed wat hij moest doen. Als je snel en makkelijk een auto wilt huren, is Carsub een goeie optie, zolang je niet te kieskeurig bent over het model.

F Hoog 25 mei 2023
Reageer
S

Zeeer postieve ervaring

Mijn ervaring met Carsub was zeer positief. De service was betrouwbaar en het aanmeldproces was simpel en snel. De auto die ik kreeg was in perfecte staat en voldeed aan al mijn eisen. De flexibiliteit om het abonnement te wijzigen of op te zeggen zonder lange-termijnverplichtingen was een groot pluspunt. De klantenservice was vriendelijk en efficiënt, altijd klaar om te helpen met eventuele vragen of problemen. Ik zou Carsub aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een handige en flexibele auto-abonnementsservice.

Sander G 15 mei 2023
Reageer
B

Flexibiliteit met Carsub

Carsub heeft me een uitstekende ervaring geboden, gekenmerkt door gemak en flexibiliteit. Vanaf het moment van aanmelden tot de levering van de auto, was elke stap eenvoudig en ongecompliceerd. De website is intuïtief en informatief, waardoor het gemakkelijk was om de juiste auto voor mijn behoeften te kiezen. De klantenservice was opmerkelijk; altijd beschikbaar om te helpen en vragen te beantwoorden, wat het proces stressvrij maakte. De auto die ik ontving was in uitstekende staat, schoon en goed onderhouden. Wat ik het meest waardeerde aan Carsub was de mogelijkheid om mijn abonnement maandelijks aan te passen zonder extra kosten. Deze flexibiliteit is ideaal voor iemand zoals ik, wiens auto-behoeften regelmatig veranderen. De levering was snel en efficiënt, en het hele proces verliep zonder enige problemen. Ik beveel Carsub ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een zorgeloze auto-abonnementsservice met de nadruk op klanttevredenheid en flexibiliteit.

Bas11 15 apr 2023
Reageer
A

Best wel tevreden eigenlijk

Ik ben best wel tevreden over mijn ervaring met Carsub.nl. Het was allemaal vrij simpel om een auto te abonneren en de site was duidelijk en gaf goede info. De klantenservice was prima, al duurde het soms even voordat ik antwoord kreeg. De auto die ik ontving was netjes en in goede staat, maar ik had wel wat meer keus willen hebben qua modellen en merken. Een groot voordeel is dat er geen lange contracten zijn en dat ik elke maand mijn abonnement kan wijzigen of stopzetten. Wat ik nog zou willen zien, is meer opties om je auto te personaliseren, zoals het kiezen van specifieke features of extra's.

Anouk V 5 apr 2023
Reageer
J

Top van begin tot eind

Mijn ervaring met Carsub was echt helemaal top van begin tot eind. Het inschrijven ging super soepel, de website was makkelijk te gebruiken en de klantenservice reageerde altijd snel. De auto die ik uitzocht was van topkwaliteit, goed onderhouden en precies wat ik verwachtte. Wat ik echt geweldig vond, was hoe flexibel Carsub is; ik kon mijn abonnement elke maand aanpassen of stopzetten zonder gedoe. De auto werd keurig op tijd geleverd en was in perfecte staat. De klantenservice verdient een dikke pluim voor hun professionaliteit en hulpvaardigheid, wat alles super relaxt maakte.

Joost 25 mrt 2023
Reageer
R

Op zich prima, maar...

Carsub.nl doet het op zich prima, maar er zijn zeker dingen die beter kunnen. Het inschrijven was makkelijk en de klantenservice stond altijd klaar om te helpen, wat ik super vond. Het minpuntje was dat de keuze in auto's nogal beperkt was, zeker als je kijkt naar elektrische auto's en de nieuwste modellen. De auto die ik kreeg was prima in orde, maar ik had graag wat meer keus gehad in de wat luxere modellen. Gelukkig was de auto wel snel geleverd en ging alles bij het aanmelden soepel. De flexibiliteit van Carsub is top, bijvoorbeeld dat je elke maand je abonnement kunt aanpassen. Als ze hun aanbod zouden uitbreiden met meer en nieuwere modellen, zou dat mijn ervaring echt beter maken.

RR 25 feb 2023
Reageer
Beste leasemaatschappijen

Dit zijn de beste leasemaatschappijen van april 2024.

Over Carsub

Autodelen wordt steeds populairder en Carsub is een Nederlandse autodeelplatform die hier goed op inspeelt. Het platform richt zich specifiek op particuliere autodelers en biedt hen de mogelijkheid om hun auto te delen met anderen. Door het delen van auto's worden er minder auto's gebruikt wat bijdraagt aan het verminderen van CO2-uitstoot. Carsub biedt de eigenaren van de auto's een volledig pakket aan, waaronder verzekering, technische keuring en onderhoud. Dit maakt het gemakkelijk en veilig voor de eigenaren om hun auto te delen. Voor de huurders van de auto's is het mogelijk om voor een korte of lange tijd een auto te huren tegen een aantrekkelijk tarief. De Carsub-app maakt het mogelijk om de beschikbaarheid van de auto's te zien en een reservering te plaatsen. Zo wordt autodelen eenvoudiger en duurzamer!