Camping de Tolbrug

Camping de Tolbrug

4.4 reviewscore • 12 reviews
S

Speciale ervaring

Verborgen langs de mooie waterkant ontvouwt zich een echt mooi plekje, waar je zintuigen blij van worden. De mooie plek zorgt voor een rustige sfeer, terwijl het kabbelende water voor kalmte en vrede zorgt. Daar, in deze mooie plek, heb ik genoten van een heerlijke t-bonesteak. De smaken dansten als kleine beekjes op mijn tong. Het eten aan de waterkant was een speciale ervaring die mijn ziel blij heeft gemaakt en mijn herinneringen heeft opgefleurd met de kleuren van deze bijzondere plek.

Sjoerd 14 sep 2023
Reageer
B

Periode van gastvrijheid

We beleefden een periode van gastvrijheid. De knusse plek bood meer dan alleen rust; Hill's Cafetaria, een culinaire schat, verraste ons met heerlijke snacks en maaltijden, perfect vergezeld door een verfrissend biertje. De bediening was voortreffelijk, en de sfeer in dit kleine paradijs maakte ons verblijf onvergetelijk.

Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar serene rust en een warme ambiance tijdens hun vakantie.

Bram 27 jul 2023
Reageer
L

Hier genoten

Ik had een permanente standplaats op deze kampeerlocatie. De caravan met de oorspronkelijke blauwe erfafscheiding was toen nog in bruikleen van de eerste eigenaar. In die tijd was het een prachtig kampeerterrein, voorzien van een zwembad en zelfs een speciaal peuterbadje. De bezoekers van de camping hebben schade toegebracht aan het zwembad, en de reparatiekosten waren destijds te hoog volgens de eigenaar van de camping. Ik heb mijn caravan verkocht nadat mijn partner was overleden.

Lienke 13 jul 2023
Reageer
M

Culinair avontuur

Deze camping strekt zich uit langs de schilderachtige waterkant, een plek van rust en schoonheid. Het campingrestaurant biedt heerlijke maaltijden, waardoor elke hap een culinair avontuur wordt. Onlangs is een nieuw, sprankelend sanitairgebouw toegevoegd, wat het comfort naar een hoger niveau tilt. Hier, waar de natuurlijke pracht samenvloeit met gastronomisch genot en moderne voorzieningen, wordt de vakantie een onvergetelijk toevluchtsoord. Een aanrader voor wie op zoek is naar ontspanning en betovering tijdens zijn vakantie!

Mijntje 30 apr 2023
Reageer
M

Fantastische week in de natuur!

Een fantastische week in de natuur! De omgeving heeft prachtige natuurgebieden op korte afstand, en het varen met een bootje in de schilderachtige waterweg was een echt avontuur. Het eten was verrukkelijk en heeft ons positief verrast.
Ondanks enkele minpuntjes in het sanitair voldeed het aan onze behoeften. De ruime kampeerplekken boden veel ruimte om te ontspannen. Kortom, het was een levendige en plezierige week vol ontdekkingen en activiteiten.

Myrthe 19 okt 2022
Reageer
R

Smakelijk dineren tegen een vriendelijke prijs

De kampeerplek bevindt zich te midden van een landelijke setting. De eigenaar van de camping en zijn echtgenote staan bekend om hun warme welkom en hulpvaardigheid. Op de kampeerlocatie is er een eetgelegenheid waar je smakelijk kunt dineren tegen een vriendelijke prijs. Op de kampeerlocatie is er een eetgelegenheid waar je smakelijk kunt dineren tegen een vriendelijke prijs. De kampeerplek is ideaal voor gezinnen met kinderen. De kleintjes hebben toegang tot skelters en er is een speelplaats met trampolines voor wat extra plezier.

Renske 14 aug 2022
Reageer
N

Camping sluiten

Dat de lokale overheid niets onderneemt, zou aangepakt kunnen worden door de vergunning in te trekken als een eerste stap. Zelfs de gezondheidsautoriteiten zouden moeten ingrijpen. Ik begrijp niet waarom dergelijke campings nog steeds bestaan in Nederland. Als er plannen zijn, is het wellicht beter om de camping eerst te sluiten. De lokale overheid rekent €0,60 toeristenbelasting, en wij hebben €37,00 betaald voor twee overnachtingen met onze camper, waarbij geen gebruik werd gemaakt van sanitaire voorzieningen (overigens zou je dat ook niet willen doen, zoals te zien is op de foto's).

Nine 3 aug 2022
Reageer
H

Toiletgebouwen zijn modern

De camping is prachtig gelegen in de natuur, vlakbij het water. De nieuwe toiletgebouwen zijn modern en hebben comfortabele douches. Op de camping kun je genieten van lekker eten. Hier, tussen de charmante natuur, wordt kamperen een bijzondere ervaring. Het is een plek waar de schoonheid van de natuur en het comfort samenkomen, en elke dag brengt nieuwe momenten van plezier en ontdekking.

Hidde 1 mei 2022
Reageer
M

Voorzieningen zijn heel goed

Deze camping is echt heel mooi en heeft veel natuur. De voorzieningen zijn ook heel goed, vooral de schone toiletten en het lekkere eten in het restaurant ernaast. Het is een perfecte plek voor mensen die willen ontspannen en genieten van de mooie omgeving. Je kunt de natuur goed zien, het eten proeven en de rust voelen. Ik raad het zeker aan voor iedereen die een fijne en ontspannen tijd wil hebben.

Marnix 29 apr 2022
Reageer
R

Personeel creeert een fijne sfeer

Sinds de nieuwe eigenaar het roer heeft overgenomen, ziet alles er fris en mooi uit op deze plek. Het restaurant, met een geweldige chef-kok aan het roer, serveert gerechten die je smaakpapillen laten dansen van blijdschap. Het personeel creëert een fijne sfeer, waardoor je hier graag komt.

De vernieuwing weerspiegelt het harde werk van het nieuwe management, waardoor deze plek een echt pareltje is geworden voor lekker eten en ontspanning.

Rein 20 jul 2021
Reageer
J

Reguliere kamp

Deze kampeerplek gereserveerd voor de periode rond Hemelvaart en Pinksteren. Het grootste deel van de camping lijkt te worden bewoond door Poolse arbeiders (ongeveer 15 in vergelijking met 4 reguliere gasten en een paar eigenaren van stacaravans), die hun auto's op de camping lijken te onderhouden. Voor alle bezoekers is één toiletruimte voor dames en heren beschikbaar, evenals één douche per persoon.

Jorn 25 mei 2020
Reageer
F

Voortreffelijke eetgelegenheid

Verscholen in de natuur ontvouwt zich een charmante kleine camping met een knusse bar en voortreffelijke eetgelegenheid. Hoewel het menu niet uitgebreid is, verwennen de smaken je zintuigen. De serene sfeer wordt verrijkt door uitstekende vismogelijkheden, waar gastvrijheid en behulpzaamheid hoog in het vaandel staan. Een plek waar ontspanning en genieten hand in hand gaan, en waar de mogelijkheden eindeloos lijken. Hier, te midden van vriendelijke gezichten, vind je een oase van rust en flexibiliteit.

Fay 19 jan 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Bergharen.

Over Camping de Tolbrug

Camping De Tolbrug is gelegen te Neerstraat 11 in Bakel. Het is een plek waar zowel traditioneel kamperen als glamping mogelijk is, met keuze uit eigen kampeermiddelen of volledig ingerichte safaritenten. De camping is uitgerust met ruime plaatsen, met of zonder privé sanitair, en nodigt uit tot het maken van mooie herinneringen rondom de BBQ en het kampvuur. Op Camping De Tolbrug kunnen gasten genieten van luxe en comfort in de exclusief ingerichte safaritenten, waar men het gemak en comfort van thuis kan ervaren. De camping biedt tevens een American Family Diner met heerlijke gerechten en een zonnig terras, ideaal voor een speciaal biertje of een wijntje. Met een scala aan outdoor activiteiten is er voor iedereen wat te doen, wat bijdraagt aan een onvergetelijke vakantie-ervaring.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Bergharen, Gelderland
  • https://campingdetolbrug.nl
  • info@campingdetolbrug.nl