Boot Koffie

Boot Koffie

4.4 reviewscore • 11 reviews
F

Geluksmoment

Het is een waar genoegen om elke dag te starten met espresso van topkwaliteit uit Brazilië, geleverd door Boot Koffie. Hoewel de levering een dag te laat was, was ik blij dat ze het bij mijn buren hadden afgeleverd toen ik niet thuis was. Het enige minpuntje was dat de zak met 1 kg bonen niet hersluitbaar was, in tegenstelling tot de zakjes van 250 gram. Desondanks verdient Boot Koffie een perfecte beoordeling van 10/10 vanwege de kwaliteit.

Fabienne 20 sep 2023
Reageer
A

Echte koffie, zowel liefde voor, als verstand van!

Na jaren van experimenteren met Italiaanse koffiemerken, ontdekte ik per toeval Boot Koffie. Wat voor mij het verschil maakte, was niet alleen de uitstekende kwaliteit van hun product, maar ook hun klantenservice en persoonlijke benadering. Sindsdien heb ik al meer dan drie jaar niets anders dan Boot Koffie in huis!

Arthur 19 sep 2023
Reageer
M

Behulpzaam, snel en vriendelijk

Ik wilde wat informatie over de voorraadstatus en stuurde een e-mail naar Boot Koffie. Tot mijn verrassing belde een vriendelijke dame me persoonlijk om me te informeren. Ze nam ook de tijd om me te adviseren toen ik twijfels had over een aankoop. Uiteindelijk kocht ik de Clever Dripper, Hario V60/01 en wat koffie. Ik kan zowel Boot Koffie als deze producten van harte aanbevelen voor het maken van heerlijke koffie. Wat de koffie zelf betreft, die moet ik nog proeven (ik moet eerst mijn geopende pak bonen opmaken).

Michelle 18 sep 2023
Reageer
T

Lekkere koffie maar te oude bonen

Ik bestelde een proefpakket van €28 met 3 zakjes koffiebonen van 250 gram. De smaak was prima, maar tot mijn teleurstelling waren twee van de zakjes al meer dan 2,5 weken oud. Toen ik dit aan de klantenservice meldde, kreeg ik alleen een uitleg waarom ze de bonen zo lang laten rusten, maar verder werd er niets mee gedaan. Dit was mijn eerste en laatste bestelling bij Boot Koffie.

Thijs 14 sep 2023
Reageer
S

Perfecte koffieervaring!

Hoewel het misschien prijzig is, krijg je waar voor je geld bij Boot Koffie. De smaak van hun koffie is werkelijk fantastisch, en hun klantvriendelijkheid is onberispelijk. Dit spul kun je niet in de winkel kopen bij je lokale supermarkt en is een echte eye opener als je het voor de eerste keer probeert. Ik kan niets negatiefs zeggen over deze bevlogen koffiebranderij.

Sander 25 aug 2023
Reageer
S

Heerlijke fairtrade koffie

Ik koos voor de cafeïnevrije variant van Boot Koffie, en ik moet zeggen dat het de lekkerste is die ik ooit heb geproefd. Ik was in eerste instantie nog een beetje terughoudend, maar kreeg het van een vriendin aangeraden. Het heeft een heerlijk krachtige smaak en het feit dat het biologisch en Fairtrade is, maakt het nog beter.

Sandra 12 aug 2023
Reageer
N

Jubileum Box is een absoluut favoriet

De vorige keer had ik een Jubileum Box besteld met allerlei verschillende soorten bonen om uit te proberen, waaronder Brazil Santos, Colombia Kachalu en Panamaria. Ze verschilden niet alleen in smaak, maar ook in pittigheid. Tot nu toe is Panamaria mijn absolute favoriet! Kan het aan iedereen aanraden om een keer een reis om de wereld te maken met koffie!

Niels 5 aug 2023
Reageer
O

Heerlijke eerlijke koffie!

Ik heb al veel verschillende koffiebonen geprobeerd, maar kom altijd weer terug bij Boot Koffie. De koffie is niet alleen heerlijk, maar ook eerlijk, omdat ik weet dat het verantwoord is geproduceerd zonder concessies te doen aan smaak en kwaliteit. Mijn persoonlijke favoriet is de Columbia Kachalu Organic. De prijs hier is ook gewoon prima voor de kwaliteit die je krijgt!

Olivia 22 jul 2023
Reageer
H

Een goede smakelijke koffie

Het bestellen van koffie bij Boot ging snel en eenvoudig, hoewel ik het handig had gevonden als ik mijn koffiemachine had kunnen aangeven voor de juiste maalgraad. Verder dan dat kan ik niets slechts over Boot Koffie zeggen, ik ga hier regelmatig mijn koffie vandaan halen. De levering was ook snel en op tijd.

Hugo 10 jul 2023
Reageer
F

Koffiepakket cadeau

Bij bootkoffie.nl heb ik een koffiepakket besteld als cadeau voor mijn moeder. Het pakket heet Garantie op Succes, dus dan is de keuze snel gemaakt. Ik had namelijk geen idee voor welke soort ik moest gaan en ik moet zeggen dat het goed in de smaak valt. Ze is er heel blij mee en daar ben ik ook blij mee. Het was ook fijn dat ik het pakket snel in huis had, nog net op tijd voor haar verjaardag.

Francien 9 dec 2022
Reageer
J

Koffie en thee

Mijn koffie en thee bestel ik altijd online bij Boot Koffie. De koffiebonen en theebladeren zijn niet heel goedkoop, maar het is wel kwaliteit. De meeste koffie en thee die ik geprobeerd heb zijn echt lekker. Het is altijd wel op voorraad en de ik heb het na bestelling altijd snel in huis.

Johan 9 nov 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Boot Koffie

Boot Koffie is een koffiebranderij die zich richt op het aanbieden van ambachtelijk gebrande koffie van hoge kwaliteit. De website biedt een breed scala aan koffiesoorten uit verschillende landen en regio's, elk met hun eigen unieke smaakprofiel. Boot Koffie heeft een sterke focus op duurzaamheid en werkt nauw samen met de koffieboeren om ervoor te zorgen dat de koffie op een verantwoorde en ethische manier wordt geproduceerd. De klantenservice is uitstekend en het team staat altijd klaar om advies te geven over welke koffie het beste past bij de smaakvoorkeuren van de klant. De koffie wordt snel geleverd en is altijd vers gebrand.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.bootkoffie.nl
  • info@bootkoffie.nl